“PARADISUL” SUPRAVEGHERII sau Cine nu este de acord cu noua guvernare mondiala? (Stiri 7-8 octombrie 2009)

8-10-2009 3 minute Sublinieri

UPDATE

  • Romania Libera:

UE joaca la offside cu liderii ceh si polonez

Statele membre UE negociaza in secret aplicarea Tratatului de la Lisabona. Statele membre ale uniunii Europene au demarat negocieri discrete la Bruxelles pentru deschiderea serviciului diplomatic al UE – noul instrument pentru consolidarea politicii externe si de securitate a UE conferit blocului comunitar de Tratatul de Reforma a UE semnat la Lisabona. Tratativele, demarate imediat dupa plebiscitul de saptamana trecuta, prin care irlandezii au aprobat tratatul, au stabilit deja, potrivit “The Telegraph”, ca primele ambasade – cum vor fi numite reprezentantele UE in lume dupa infiintarea Serviciului European pentru Afaceri Externe (EEAS) – vor fi deschise oficial la New York, Kabul si in capitala Etiopiei, Addis Abeba. “Desi documentul nu este inca ratificat complet in toate tarile membre – liderii europeni se chinuiesc in aceste zile sa-i convinga pe presedintii ceh si polonez sa semneze actele de ratificare –, tarile UE si Parlamentul European par hotarate sa mearga inainte cu pregatirile pentru aplicarea Tratatului de la Lisabona. Comisia pentru Afaceri Constitutionale din PE a marit ieri presiunile asupra presedintilor ceh si polonez facand apel la plenul Parlamentului European sa voteze cat mai rapid infiintarea EEAS, cu toate ca, din punct de vedere juridic, Tratatul de la Lisabona nu este inca in vigoare“. 

Tony Blair va fi ales presedinte al UE pana la sfarsitul lunii

***

Am aflat, gratie unui link primit prin e-mail,  si de existenta acestui for care se autodescrie drept un  “Davos al internetului” ca importanta, ce isi va desfasura lucrarile chiar in Bucuresti, in aceasta perioada, sub “inaltul patronaj al presedintiei Romaniei”.

Din temele de dezbatere: Servicii sigure bazate pe identitatea electronică (e-ID); Care sunt infrastructurile care vin în sprijinul Internetului Viitorului (Internetul Viitorului este o platforma tehnologica sustinuta de UE care include Internet of Things, proiect prin care toate obiectele vor avea atasat un tag informational)?; Noua generaţie de reţele: Se poate ajunge la un standard global?; Elemente biometrice pentru autentificare sau identificare, RFID ( identificarea prin frecvenţe radio); Oraşele Digitale – astăzi şi mâine; Guvernanţa Internetului, trebuie reinventată?; Soluţia Web 2.0 pentru e-Sănătate si multe altele…

Asadar, chiar la Bucuresti, in saptamanile urmatoare, se pune la cale… “paradisul supravegherii” electronice, de fapt infernul totalitar si… global.

  • Saccsiv:

Din noiembrie, britanicii SE VOR PUTEA SPIONA UNII PE ALTII pentru bani, prin CCTV …

VIDEO: 5 minute din MEGA PRODUCTIA “2012”. Oare de ce au creat acest film?

MASSIVE ORDNANCE PENETRATOR. Se pregatesc Statele Unite sa bombardeze Iranul?

VIDEO: Proteste violente anti-FMI la Istanbul

Acordul cu FMI îngheaţă salariile şi pensiile

Deficit record în SUA

1.400 de miliarde de dolari, acesta este deficitul bugetar al SUA, care s-a triplat în ultimul an şi a atins un prag record, potrivit estimărilor Congresului american. Faţă de aceeaşi perioadă a anului 2008, SUA are un deficit de trei ori mai mare.

  • Capital:

Cine nu este de acord cu noua guvernare mondială

Reuniţi la Pittsburgh la sfârşitul lunii septembrie, membrii G20 au sfârşit prin a se autoproclama organizaţia care se va ocupa de guvernarea economică mondială. Problema este că există unele state, a căror importanţă nu este deloc de neglijat, care nu sunt de acord cu această “preluare” a puterii. De curând, Hans-Rudolf Merz, şeful statului elveţian, s-a ridicat împotriva ideii de guvernare economică mondială deţinută de G20, întrucât această instituţie nu are legitimitate şi este total lipsită de transparenţă atunci când discută despre probleme care privesc o lume întreagă.

Finanţele refuză să elimine impozitul forfetar, deşi îi recunosc eşecul

Gheorghe Pogea: 130.000 de bugetari vor fi daţi afară în 2010

Emigrarea este viitorul planetei

  • Ziua:

Liberalii insista sa se faca public continutul integral al acordului cu FMI, Boc se face ca nu aude

Premierul moldovean Vlad Filat cere UE şi SUA să se implice mai mult in procesul de pace transnistrean

Legea stocarii datelor a fost declarata neconstitutionala

  • EvZ:

Obama a găsit planul B pentru scutul antirachetă

Băsescu: Tragedia Holocaustului, un capitol cutremurător

***

Continua, si mai cu metoda, campania mediatica pentru acceptarea vaccinarii:

Un sondaj din SUA realizat de Asociated Press si Gfk arata ca cel putin o treime (38%) din parinti nu sunt de acord cu vaccinul impotriva gripei porcine. Motivele acestui refuz:

– neincrederea in siguranta vaccinului, in pofida eforturilor facute de adminitratia guvernamentala de a demonstra ca sunt “safe”

– nediferentierea gripei porcine fata de o gripa obisnuita.

– temeri legate de prezenta thimerosalului, un component cu mercur ce se regaseste in 60% din cele 225 milioane de doze de vaccin destinate americanilor.

Articolul ce prezinta sondajul contine si “raspunsuri” linistitoare ale autoritatilor americane, atat administrative cat si sanitare, care garanteaza, cum altfel, inofensivitatea acestor vaccinuri…

COMUNICAT: Campania de vaccinare împotriva gripei de sezon va începe după 15 octombrie a.c. COMENTARIUL ZILEI

VIDEO: Daca nu-ti vaccinezi copilul, plecati din clinica noastra … (in Kansas, SUA)

  • Realitatea.net:

Patru cazuri de efecte secundare în urma vaccinării împotriva gripei H1N1 în China

China a înregistrat primul său caz mortal de gripă H1N1

  • Newsin:

Germania anunţă primul său deces provocat de gripa porcină

Un spital din Essen (vestul ţării) a anunţat joi primul deces provocat de gripă porcină în Germania, o femeie în vârstă de 36 de ani, relatează AFP. Analizele complete au permis să stabilească faptul că “virusul A(H1N1) este responsabil pentru moartea” acestei paciente, a anunţat clinica universitară din Essen, într-un comunicat. Bolnava, care suferea de obezitate, a murit după ce i-au cedat plămânii şi toate organele. În perioada în care a fost internată, din cauza simptomelor de gripă, medicii au constatat că este infectată, pe lângă cu virusul A(H1N1), cu “mai multe bacterii rezistente la antibiotice”. Experţii consideră că virusul A(H1N1), împreună cu aceste bacterii, a pregătit terenul de infectare. În final, complicaţiile la infecţia virală au dus la deces“, potrivit spitalului. În Germania au fost înregistrate până în prezent 21.603 cazuri de gripă porcină.

VIDEO Unul dintre componentii Backstreet Boys sufera de gripa porcina

Franta interzice telefoanele mobile in scoala

Presa in Diagonala: NASA anunta ca s-a redus pericolul coliziunii asteroidului Apophis cu Pamantul; Iranul acuza SUA de disparitia unui cercetator care detinea informatii despre centrala nucleara de la Qom; Mexic: Record de asasinate de la inceputul anului

Update: Cutremur de 8,1 grade pe scara Richter in Insulele Solomon

***

Alte campanii de pregatire pentru “minunile” antihristice si de inoculare a diverselor anormalitati demonice:

FOTO Studentele din Roma s-au sărutat între ele împotriva homofobiei

Japonezii trimişi la baie înainte de îmbarcarea în avion, pentru a reduce emisiile

***


Tudor Gheorghe – Lied (doar la chitara)

image-2009-10-7-6254710-42-tudor-gheorghe-anotimpurile-mele-vara-toamna


Categorii

Muzica, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la ““PARADISUL” SUPRAVEGHERII sau Cine nu este de acord cu noua guvernare mondiala? (Stiri 7-8 octombrie 2009)

  1. O stire de azi m-a lasat “cu ochii in soare”, cum se spune. Cica Obama a luat premiul Nobel pentru pace (!). Asta, daca nu era clar cat de “politica corect” este aceasta societate pre-antihristica de astazi. Probabil ca si antihristul va castiga astfel de premii…

    Doamne, fereste-ne!

  2. @Vasile

    Asa e si pe mine m-a socat stirea. Cata neobrazare, esti uluit, ne prostesc in fata. Tocmai acum cand mai trimite niste trupe in Afganistan. Poate s-a schimbat sensul cuvantului “pace” peste noapte si noi nu stim. Incepe sa fie o lume orweliana de-a dreptul: istoria se rescrie dupa cum bate vantul, sensul cuvintelor se schimba, valorile s-au schimbat demult, urmarirea noastra a tuturor se pregateste cu intensitate.

    Chestia asta cu fenomenele pe cer ma duce cu gandul “ca multe semne si minuni se vor arata pe cer la vremea aceea” – citez din memorie, am fost avertizati ca vor apare aceste semne. Decat sa scocioram prin cer, mai bine in sufletele noastre.
    Doamne ajuta!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare