OSAMA, OBAMA si alte masti (Stiri 12-15 septembrie 2009)

15-09-2009 3 minute Sublinieri

osamaobama.jpg

Declan Ganley, unul dintre cei mai cunoscuţi activişti care se opun Tratatului Lisabona s-a întors în arenă, cu doar trei săptămâni înainte de referendumul ce va avea loc la 2 octombrie. Votul irlandezilor va decide viitorul UE pentru cel puţin cinci ani, susţin analiştii europeni. (…) „Resursele pe care le avem la dispoziţie sunt minuscule în comparaţie cu cele ale taberei care susţine «DA», a explicat omul de afaceri irlandez.

Ganley susţine că garanţiile pe care le-au obţinut irlandezii, şi anume suveranitatea totală în domenii precum taxele şi neutralitatea politică reprezintă doar o manieră prin care „se minte din disperare“.

„Tabăra care susţine «DA» sfidează cumplit deciziile democratice luate de poporul irlandez, de poporul francez, de poporul olandez şi chiar pe toţi cetăţenii Uniunii Europene“, crede Ganley .

Omul de afaceri irlandez face referire la faptul că Tratatul Constituţional a fost respins prin referendum de francezi şi de olandezi, iar Tratatul Lisabona a fost respins de irlandezi.

Ganley a declarat într-un interviu pentru „Financial Times“ că doar decizia liderilor europeni de a forţa un nou referendum, după ce irlandezii spuseseră deja „NU“, reprezintă un motiv suficient pentru a respinge din nou Tratatul Lisabona.

Articolul 48 din Tratat deranjează

Omul de afaceri s-a plâns de faptul că articolul 48 din Tratatul Lisabona va permite liderilor europeni „ca printr-o singură înţelegere interguvernamentală, fără necesitatea de a se face referendum în vreo ţară a UE, pot fi schimbate paragrafe din acest document constituţional, adăugându-se noi puteri Bruxelles-ului“.

Ganley se opune creării poziţiei de Preşedinte al Consiliului European şi de Înalt Reprezentant al Uniunii pe probleme de Politică Externă şi de Securitate Comună.

„Ei vor vorbi pentru mine, deoarece sunt cetăţean european. Însă eu nu am posibilitatea de a vota pentru sau împotriva acestor oameni, aşa că ce îi mandatează pe ei, dacă nu eu, ca cetăţean european?“, se întreabă Ganley . Ultimele sondaje de opinie arătau că 52% dintre irlandezi ar vota DA, 25% ar vota NU, iar 23% sunt încă nehotărâţi.

Mediul de afaceri, campanie pentru „Da”

La apelul lui Jim O’Hara, şeful filialei Intel din Irlanda, mai multe companii au decis să susţină campania pentru acceptarea Tratatului Lisabona. Chiar şi Ryanair, al cărui CEO, Michael O’Leary, spune despre liderii UE că sunt nişte “birocraţi idioţi”, a contribuit cu 500.000 de euro.

De unde rezulta, implicit, ca pana acum i-a sprijinit… si ca masoneria, contrar “principiilor” ipocrite clamate pentru creduli se implica intens (si) in politica, asa cum stie mai toata lumea, de altfel. E un nou semnal (pe langa cele venite dinspre SUA, servicii si mogulul Vantu) ca Basescu nu mai este dorit si ca se doreste instalarea unor oameni si mai devotati “valorilor” masonice. Mai ales intr-o vreme cu totul speciala ca cea de acum, descrisa mai jos…

Astăzi se “împlineşte” un an de la falimentul Lehman-Brothers, 15 septembrie este un important punct de cotitură în istoria modernă, fiind considerat ca fiind începutul practic al crizei economice actuale. (…)
Tot pe site-ul capital.ro, Prof. Dr. Niels Schnecker (…), face o similitudine pe scurt, între  principalele crize economice din ultimii 200 de ani, în articolul “Orice şut în criză e un pas înainte!”. Interesant este orizontul pe care ni-l oferă domnia sa – din câte înţeleg eu, viitorul nu sună deloc bine, aşa cum încearcă să ne convingă în final.

“De la sfârşitul secolului 18, în­ceputul secolului 19, marile crize economice globale au produs mereu aceleaşi trei schimbări: o revoluţie energetică, o revoluţie so­cială, o revoluţie de reglementare financiară. (…) În al doilea rând, suntem în plină globalizare.

Ba mai mult, de 50 de ani suntem în stadiul de probe a unui mod de guvernare multi-naţional – Uniunea Europeană. Aceasta urmează să prezinte şi o constituţie, care va fi prototipul guvernului global. UE este dublată din punct de vedere militar de NATO.

Iar, în sfârşit, de la criză încoace se vorbeşte din ce în ce mai mult de crearea de instituţii care să reglementeze mai strict (şi mai altfel) industria bancară şi cea bursieră în condiţiile globalizării. Copiii noştri intră şi se vor dezvolta într-o nouă eră industrială, socială şi financiară.

Asta înseamnă PROGRES”.

Dl. Schnecker ne spune, la sfârşit, că finalitatea acestei crize este, de fapt, o nouă ordine mondială, noul guvern mondial, cu măsurile aferente de control şi supravegheate, abil împletite cu măsurile sociale, cu intervenţia masivă a “statului” în economie (pe care Dl. Schnecker chiar o aprobă, în alte articole), un (neo)comunism neimaginat, cred, nici de V.I.Lenin, cu măsuri gen “pandemie”, “criză”, cu legi care să oblige sau care să conducă, efectiv, la lepădarea de Hristos, de Biserică, de normalitate: noua constitutie europeană va fi peste legile statelor membre şi cunoaştem “grija” specialiştilor UE pentru naţiune şi suveranitate, pentru educaţie, pentru drepturile “minorităţilor sexuale”, călcând în picioare drepturile la normalitate, la moralitate ale majorităţii, se calcă în picioare chiar propriile principii ale UE – mobilitatea tertorială, mobilitatea forţei de muncă, egalitatea şanselor pentru toţi cetăţenii UE etc.

Unitate în diversitate” devine, astfel, un slogan dictatorial, antihristic.

  • Hotnews:

Ultimul mesaj al liderul al-Qaeda, analizat de specialisti: Osama bin Laden pare slabit si cauta o portita de iesire de remarcat jocul celor doua masti, Obama fiind the good guy, iar Bush si asa-zisii conservatori, the bad guy. De fapt, este vorba de aceeasi structura la care difera doar fetele.

“… bin Laden afirma ca presedintele american Barack Obama este “asuprit” (sic!) si nu are puterea de a schimba cursul razboaielor, prezentandu-l drept un ostatic al “grupurilor de presiune si in special al lobbyului evreiesc”. “Pentru prima data, bin Laden vorbeste pozitiv despre trei presedinti americani”, explica Rachwane: “Obama, unde remarca discursul adresat lumii arabe la Cairo, in 3 iunie, Jimmy Carter, unde remarca atitudinea acestuia fata de palestinieni, si John Kennedy, care a fost asasinat in 1963, afirmand ca Obama va cunoaste aceeasi soarta daca urmeaza o politica diferita de cea a neo-conservatorilor“.

La un an de la colapsul Lehman Brothers, Barack Obama va sustine un discurs “in fata natiunii” – Intr-un mod tipic pentru regimurile politice dictatoriale bazate pe existenta unui lider charismatic, discursurile “istorice” curg unul dupa altul…

Ilie Şerbănescu

Transformarea într-o colonie este inevitabilă!

1.000.000 de şomeri

  • Cotidianul:

Cifra reală a şomajului în România, ascunsă de statistici

Prof. dr. Romeo Călăraşu: „Pentru medicină se pregăteşte un crah“

Gazprom transformă Nabucco într-o unealtă a Moscovei

  • Hotnews:

Dmitri Medvedev: Tendintele de dominare globala de genul califat mondial sau hegemonie binevoitoare trebuie sa inceteze

Vladimir Putin despre vanzarea Opel catre consortiul Magna-Sberbank: Poate fi primul pas spre integrarea economiei europene

Spectrul unei noi crize a gazelor planeaza inca deasupra Europei

  • EvZ:

Elton John (homosexual declarat si “casatorit”!) vrea să adopte un bebeluş ucrainean | VIDEO

Prima zi de şcoală, primul control de gripă nouă ratat


Categorii

Criza mondiala, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Osama bin Laden, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “OSAMA, OBAMA si alte masti (Stiri 12-15 septembrie 2009)

  1. PS Timotei şi Mircea Geoană…Asta spune totul…NO COMMENT!

  2. Pingback: Razboi întru Cuvânt » ”Paparuda” OSAMA BIN LADEN, scoasa pe ”ulita” revoltelor din tarile arabe pentru a chema norii razboiului anti-terorist
  3. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Si-au “ucis” marioneta? BARACK OBAMA RAPORTEAZA O “VICTORIE ISTORICA” IMPOTRIVA TERORISMULUI: UCIDEREA LUI OSAMA BIN LADEN! Al-Qaeda amenintase deja cu “iadul atomic” in Europa in caz de ca
  4. Pingback: Nu exista alte iesiri din criza mondiala: INFLATIE SAU RAZBOI! SAU... AMANDOUA LA UN LOC - arata economistii Ilie Serbanescu si Liviu Voinea (VIDEO)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare