DRUMUL CATRE FASCISM. PLANUL DICTATURII “PORCINE” – TOT MAI AVANSAT (Noutati informative 14-17 august 2009)

17-08-2009 4 minute Sublinieri

roadtofascism1.jpg

Utilizarea unor legi noi pentru gripa porcina ar putea da nastere furtunii perfecte

Obama ar putea folosi pandemia pentru a declara Legea martiala

Congresmanul din Georgia, Paul Broun, a avertizat participantii la un eveniment oficial de Marti ca administratia Obama planuieste sa se foloseasca de o pandemie sau de un dezastru natural pentru a institui Legea martiala in Statele Unite. Luand cuvantul in fata unui public aflat la Colegiul tehnic al Georgiei de Nord, Broun a spus ca “elita sociala”, precum si Obama, Nancy Pelosi si leaderul majoritatii Senatului, Harry Reid, planuiau sa exploateze o criza pentru a crea un climat favorabil pentru agenda lor politica. “Ei incearca sa dezvolte un mediu in care sa poata prelua comanda”, a spus el. “Am mai vazut asta de-a lungul istoriei”.

Avertismentul lui Broun vine dupa o scrisoare trimisa de Asociatia Nationala a Guvernatorilor catre Pentagon, saptamana trecuta, scrisoare ce condamna planurile militarilor de a uzurpa controlul domestic al Garzii Nationale si al fortelor federale desfasurate in cazul unor dezastre naturale sau atacuri teroriste. In Decembrie 2008 s-a anuntat ca cel putin inca 20 000 de soldati activi la datorie vor fi plasati in Statele Unite sub Northcom, pentru a “ajuta oficialii locali si statali sa raspunda la un potential atac nuclear terorist sau la orice alte catastrofa”.

“Desfasurarea de forte domestice de urgenta ar putea fi considerat primul exemplu dintr-o serie de extinderi ale autoritatii prezidentiale si militare” sau chiar o crestere in supravegherea interna, a avertizat Anna Christensen, de la Proiectul de Securitate Nationala al ACLU. Si Vicepresedintele Cato, Gene Healy, a avertizat cu privire la o militarizare iminenta” a “securitatii interne”.

Sugestia ca trupele nu vor face altceva decat sa ajute in “eforturile de redresare” dupa o mare catastrofa vine in contradictie ce faptul ca insusi Northcom, intr-un articol din 8 Septembrie din Army Times, a spus ca scopul primului val al desfasurarii de trupe – care s-a stabilit la 1 Octombrie la Fort Stewart si la Baza aeriana Peterson din Colorado Springs – ar fi de a “linisti framantarile sociale si de a controla multimile”.

Congresmanul Broun a fost un ghimpe in coasta agendei lui Obama de la inceput, votand impotriva unor proiecte de lege si desconsiderand conceptul creat de om de incalzire globala.

De asemenea, acesta a spus despre planul lui Obama de a “crea o forta nationala civila de securitate”, ca suna ca un Gestapo al secolului 21 si ca ar parte a unei miscari spre dictatura Marxista. “Exact asta a facut si Hitler in Germania nazista si a facut si Uniunea Sovietica”, a spus Broun. “Cand propune crearea unei forte nationale civile de securitate care sa fie la comanda lui, si care sa fie la fel de puternica precum armata Statelor Unite, mie imi pare ca da semne de Marxism”.

Broun a mentionat si amenintarea la cel de-al doilea Amendament, pe care o reprezinta administratia Obama si Procurorul General Eric Holder.

“Nu putem fi pacaliti sa ne supunem”, a spus Broun. “Trebuie sa va amintiti ca Hitler a fost ales intr-o Gremanie democratica. Nu il compar cu Adolf Hitler. Ce vreau sa spun este ca exista un risc potential demn de luat inseama, daca urmeaza aceasta directie.(…)

  • Ziua:

Gripa porcina de la film la realitate

Garda Nationala a Statelor Unite a orga­nizat un exercitiu care simuleaza izbucnirea unei revolte, produse de aparitia panicii in randul populatiei, privind distribuirea de vaccinuri impotriva virusului gripei AH1N1, informeaza publicatia Sun Journal.

Vaccinul impotriva gripei porcine poate provoca sindromul Guillain-Barre, o boala neurologica rara

Autoritatile sanitare britanice i-au avertizat pe neurologi sa fie in alerta in momentul declansarii campaniei de vaccinare impotriva gripei porcine. Motivul ar fi faptul ca un vaccin similar este suspectat ca a provocat o boala neurologica rara si decesul a 25 de pacienti in SUA, in 1976, titreaza Newsin, citand “Mail on Sunday”. Avertismentul este continut intr-o scrisoare a Health Protection Agency din Marea Britanie, care in data de 29 iulie a fost trimisa unui numar de 600 de specialisti in neurologie. Scrisoarea avertizeaza ca un vaccin similar impotriva gripei porcine, care a fost testat in 1976 in Statele Unite, era asociat sindromului Guillain-Barre. Aceasta maladie poate fi fatala, atacand nervii periferici, provocand paralizie si incapacitatea de a respira.

Momentan nu exista un vaccin

Vârful cazurilor de gripă este estimat să se înregistreze, conform prognozelor, în perioada februarie-aprilie, după experienţa anilor anteriori privind gripa sezonieră, a declarat Geza Molnar, consilier al ministrului Sănătăţii, care preconizează masive îmbolnăviri în cazul extinderii AH1N1.

Geza Molnar, consilier al ministrului Sănătăţii pe probleme de epidemiologie, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că, dacă gripa nouă AH1N1 va continua să se extindă, atunci este posibil ca până la sfârşitul sezonului epidemic , între 15 şi 25 la sută din populaţia României , adică 3-4 milioane de persoane, să se îmbolnăvească.

  • Romania libera:

Gripa porcina ar putea inchide scolile

Mexicul amana deschiderea anului scolar din cauza gripei A H1N1


AMERICA – DE LA LIBERTATE LA FASCISM

***

  • Altermedia:

Declaraţia celui de Al Cincilea Congres Mondial al Familiilor, de la Amsterdam

Ce le-a făcut statul familiilor noastre?

IPS Serafim a tinut predica la Nicula deoarece mitropolitul Bartolomeu Anania, cel care o rostea in mod traditional, a renuntat anul acesta sa faca acest lucru, pentru ca s-a simtit slabit, la cei 88 de ani ai sai. Ideea predicii a fost preluata din zbor de catre presedintele PSD, Mircea Geoana. Influentat, probabil, de misterul ridicarii Fecioarei Maria cu trupul la Cer, Mircea Geoana a ajuns la concluzia ca “problema declinului demografic este reala, iar modul in care se rezolva acest subiect este o problema serioasa in societate”. “Evident ca sunt abordari diferite, de natura religioasa, morala sau laica, dar cred ca o dezbatere despre viitorul demografic al natiunii romane trebuie facuta”, a afirmat liderul social-democrat. El a dat exemplul Poloniei, care a avut “un raspuns integrat” la aceasta problema. Polonezii au inasprit legislatia care reglementeaza posibilitatea avorturilor si au oferit sprijin pentru mame. “Subiectul nu este simplu, dar este ireversibil pentru noi, daca vrem sa ramanem peste 20 de milioane in urmatorii 20 de ani. Trebuie sa facem ceva. Daca stam, cum se intampla acum, vom ramane probabil o natiune de 10-14 milioane si ar fi pacat sa ajungem la nivelul Ungariei”, a afirmat liderul PSD.

***

Prostia ca ideologie

Conspiratia dolarului

Evitarea colapsului care s-ar fi putut produce anul trecut s-a făcut prin eliberarea unei mase imense de bani fără acoperire. Deocamdată respectivii bani nu şi-au făcut simţită intrarea, dar este o chestiune de timp până când noua bula se va umfla violent generând un puternic şoc inflaţionist. Bernanke speră să reuşească să retragă excesul de bani fără a influenţa prea mult economia, însă o asemenea operaţie este practic imposibilă în condiţiile în care recuperarea este încă doar în prognoze.

Asia Times: China ocupa pozitii avansate in Europa – R.Moldova, bastionul Beijingului impotriva extinderii NATO si UE in Asia

In timp ce bancile fac profituri de milioane de euro, oamenii de afaceri sunt revoltati de dobanzile mari

California, afectata din nou de incendii

Australia: Un tribunal permite unui tetraplegic sa-si decida moartea


Florin Bogardo – Ora Cantecului



Stela Enache – Ca soarele, ca floarea


Categorii

Muzica, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “DRUMUL CATRE FASCISM. PLANUL DICTATURII “PORCINE” – TOT MAI AVANSAT (Noutati informative 14-17 august 2009)

  1. @admin

    Dupa indelungi cautari am gasit linkul care ma interesa. E vorba despre un cuvant al parintelui Gheorghe Anitulesei care face trimitere la niste calugari de la Sf Munte, cum ca au construit o biserica subterana. http://www.youtube.com/watch?v=1bIrAxSRyNA&feature=related

    Multumesc oricum pentru incercarea de a-mi oferi un raspuns in urma cu cateva zile.

  2. NOTA IMPORTANTA:

    Avertizam cititorii nostri ca NU MAI GIRAM toate materialele de pe blogul “saccsiv” si recomandam maxima precautie cel putin la articolele care ataca anumite personalitati reprezentative ale Bisericii Ortodoxe Romane sau ale bisericilor pe stil nou, in general. A fost cazul, recent, cu un atac la adresa IPS Bartolomeu Anania, folosindu-se o inregistrare mai veche (a carei data nici nu a fost specificata!) postata de stilisti pe trilulilu, cu scopul de a-l prezenta ca eretic pe Vladica de la Cluj. Inregistrarea este reala, dar – asa cum am precizat si comentand pe respectivul blog – tine de o perioada cu totul depasita din biografia IPS-ului. In ultimii ani, o stiu toti cei care-l cunosc pe Inaltul Bartolomeu, si ca urmare a influentei parintilor Gheorghe Calciu si Arsenie Papacioc (care ii este si duhovnic si l-a sustinut public in mod repetat) acesta s-a convins in ceea ce priveste ecumenismul si-a afirmat – raspicat si deranjant pentru liderii ecumenisti din Sinod, convingerile sale pur ortodoxe si anti-ecumeniste (in sensul eretic in care se practica si se teoretizeaza ecumenismul la nivel oficial). Sunt de notorietate pentru orice om de buna credinta pozitiile sale curajoase si adesea singulare (vezi cazul Corneanu, problema cipurilor, opozitia fata de intrarea preotilor in politica, etc.) impotriva politicilor masonice, care i-au si atras izolarea din partea Patriarhului si acolitilor sai.

    I-am atras atentia direct posesorului blogului, iar raspunsul acestuia nu a facut decat sa ne confirme, involuntar si indirect, temerile ca domnia sa serveste, constient sau nu, interesele factiunilor stiliste schismatice, a caror legitimitate, precum se vede, nu se poate castiga decat prin campanii inversunate si sistematice, duse pe mai multe fronturi – mai directe sau mai subtile – de denigrare a personalitatilor ortodoxe pe stil nou, pentru a submina increderea ortodocsilor in Biserica lor si pentru a-i atrage catre respectivele grupari.

    Puteti folosi in schimb, cu discernamant, informatiile si analizele utile de pe blogul “saccsiv” referitoare la politicile anticrestine si antiumane ale mai-marilor lumii.

  3. V-a luat cam mult sa va detasati de saccsiv. Este mult prea multa tulburare in opiniile dumisale pentru a fi de incredere. Chiar daca spune unele adevaruri, felul in care le spune lasa foarte mult de dorit.

    Oricum, alegere buna. I concur 🙂

  4. Pingback: Război întru Cuvânt » APUSUL LIBERTATII… de acum tot mai pe viu. De ce nu credem, de ce nu vrem sa stim?
  5. la vremea cind multe fete bisericesti au tacut si tac in continuare, au fost din cite imi aduc aminte, doar trei parinti care au aratat poporului pricolul actelor biometrice : parintele Iustin, parintele Arsenie si parintele Anania.Iar cei care se grabesc sa-l judece, sa nu uite ca vor fi judecati cu aceias masura.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare