“Big Brother” nu e nici gluma, nici drob de sare (Noutati informative 1-4 august 2009)

4-08-2009 2 minute Sublinieri

 a-scene-from-the-movie-1984-2604-20081125-187.jpg

VIDEO: Gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei porcine din … 1976

In cazul vaccinarii cu GARDASIL s-au inregistrat de patru ori mai multe decese decat in cazul altor vaccinuri

CHEMTRAILS …

International Energy Agency (IEA): urmeaza o “CRIZA CATASTROFALA DE ENERGIE”

CE-A AJUNS SUA … Oficial, americanii vor fi incurajati sa se spioneze unii pe altii …

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine (partea 2)

In articolul Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine, aratam ca desi in Marea Britanie nu sunt lagare de concentrare sau gulaguri, politia primind puteri fara precedent de natura sa dicteze modul de a gandi al cetatenilor britanici si de a pedepsi aspru orice dizidenta, insula s-a transformat intr-o prefigurare a modelului sinistru al societatii planetare de maine. Nikolai Bukharin spunea ca una din principalele sarcini ale revolutiei bolsevice era modificarea psihologiei maselor. Marea Britanie nu este bolsevica, insa campania inceputa pentru schimbarea psihologiei va crea o noua specie: Homo britannicus, prototipul omului nou. Si aceasta pe fata. Guvernantii au impus o legislatie ce va incrimina glumele catalogate a fi “incorect politic” si ii va pedepsi de “faptuitori” cu pana la 7 ani de inchisoare. Puteti citi acolo cazuri de pedepse draconice (incluzand si stari de arest ale unor copii) pentru infractiuni impotriva corectitudinii politice… Atentie insa, unele din masurile luat peste Canalul Manecii apar in forme asemanatoare si in alte parti ale planetei, deocamdata diferenta fiind ca acolo s-au grupat aproape toate experimentele NOII ORDINI MONDIALE. Nu va culcati pe o ureche ca aceste demente se petrec la ei. Acolo este doar un laborator perfect. Cat de curand insa, ELITELE vor dori implementarea acestor practici pe intreg cuprinsul GUVERNULUI MONDIAL.

In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor case, 24 de ore din 24

  • Wired.com: Britain To Put CCTV Cameras Inside Private Homes Guvernul Marii Britanii demareaza un “proiect” de instalare a camerelor de supraveghere in… casele oamenilor!

    As an ex-Brit, I’m well aware of the authorities’ love of surveillance and snooping, but even I, a pessimistic cynic, am amazed by the governments latest plan: to install Orwell’s telescreens in 20,000 homes. £400 million ($668 million) will be spend on installing and monitoring CCTV cameras in the homes of private citizens. Why? To make sure the kids are doing their homework, going to bed early and eating their vegetables. The scheme has, astonishingly, already been running in 2,000 family homes. The government’s “children’s secretary” Ed Balls is behind the plan, which is aimed at problem, antisocial families. The idea is that, if a child has a more stable home life, he or she will be less likely to stray into crime and drugs.

  • Trenduri economice:

Less Bad

Scary Movie

În ceea ce priveşte optimismul pieţelor, am o veste proastă: e nejustificat. În faza actuală nu sunt decât două scenarii posibile, ambele la fel de păguboase. Conform primului scenariu (pe care am pariat încă din primăvară), urmează să avem de-a face cu o nouă testare a minimelor din martie pe fondul reintrării într-o deflaţie puternică. Conform celuilalt scenariu, în perioada imediat următoare banii pompaţi în piaţă vor genera presiuni inflaţioniste severe, soldându-se cu o creştere isterică şi generalizată a preţurilor (hiperinflaţie). Cele două scenarii nu sunt diferite întrucât, indiferent de desfăşurarea evenimentelor, până la urmă vom avea parte cu siguranţă şi de inflaţie.

Relansarea economica, amenintata de o criza energetica

Criza ne face sa folosim cardurile (publicitate nemarcata la cardurile VISA!)

  • Evenimentul zilei:

Ţara arde şi guvernul Boc vrea să controleze ploile

Papa scoate un album

  • Ziua:

Aditivii alimentari ne fac sa mancam mai mult (VEZI DE CE!)

Atentie la cumparaturi! Calitatea produselor alimentare de baza a scazut 

  • Hotnews:

VIDEO SUA: O mama a descoperit ca fiul sau, de 7 luni, este de vanzare pe internet (vezi si: Viata la taraDe ce, totuşi, “mai bine nu”…?)

China: Trei oameni au murit de ciuma, un oras cu 10.000 de locuitori este in carantina

Spania, Grecia si Canada se confrunta cu incendii violente de padure

Dictatura si impostura in orasul cu nume onest: Onesti

Reactii in presa bacauana in urma interzicerii conferintei de la Onesti

Parintele Justin Parvu despre Aiud (VIDEO) – Titlul pe care l-am da noi acestui cuvant, pentru a fi mult mai in acord cu mesajul parintelui, ar fi acesta: DEMNITATE SI NOBLETE DUHOVNICEASCA


Categorii

Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la ““Big Brother” nu e nici gluma, nici drob de sare (Noutati informative 1-4 august 2009)

  1. O sa-i spun lui don’ Gheorghita, pretenul matale, ca vaz ca-l ai la suflet, sa scrire ceva depre drobul de sare si razboiul babelor intru clont ( care e mai tare).

  2. Frate mai mare, intr-adevar, te am si acum la suflet si in rugaciune. Ma rog sincer ca Domnul sa nu-ti socoteasca acest gen de cuvinte, sa nu uite toate faptele iubirii si sa nu te lase sa cazi nicicand din cele ale Duhului! Iarta-ma pentru tot ce ti-am gresit! Sarbatoarea de astazi cu bucurie!

    Cu dragoste,
    Fratele tau prost.

    PS: http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/08/05/sfantul-ioan-iacob-hozevitul-actual-smintelile-dintre-noi-sunt-armele-cele-mai-puternice-pe-care-le-dam-vrajmasilor-ca-sa-ne-lupte-pe-noi/

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare