Va ataca Israelul? Al treilea razboi mondial e la usi (Noutati informative 17-18 iulie 2009)

18-07-2009 10 minute Sublinieri

UPDATE

308600157tgueww_fs.jpg

“Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.

Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.

Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.

Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece“.

(Matei 24, 32-35)

– Legaturi cu noutatile din zilele precedente:

f-16i.jpg

“Semnalele, din ce in ce mai multe si mai precise, spun ca da. Cu ce consecinte? Cine-i va sta alaturi? Va declansa un asemenea atac un conflict regional cu posibile extensii spre unul care sa implice si alti actori in afara celor zonali?

(…) Chiar daca, parca repetand in copie scenariul Irak, BND, servi­ciul de informatii externe ger­man, are deja pregatit un raport care va fi dat curand publicitatii si unde se arata, asa cum spun jurnalistii de la STERN, ca Iranul continua “cu intensitate maxima” pregatirea pentru realizarea primelor doua bombe nucleare care ar putea fi operationale in cateva luni, “neexistand niciun fel de dubiu posibil… ca programul de rachete construite in Iran are scopul exclusiv de a le face compatibile cu capete nucleare”. Israelul va avea, ca si altadata in trecut, posibilitatea de a invoca principiul supravie­tuirii nationale, amintind de ame­nintarile multiple lansate de liderii politici iranieni in dorinta lor “de a sterge Israelul de pe harta”. Iranul, la randul sau, va putea invoca statutul de tara agresata si, drept urmare, abilitat sa ceara ajutorul international. Primele apeluri vor fi catre tarile lumii musul­mane, dar urmatoarele, cele mai importante, vor fi adre­sate catre aliatii sai traditionali politici si economici, Rusia si China. In afara unui sprijin politic cert, oare vor mai reusi sa obtina si altceva, inclusiv un eventual sprijin logistic sau, in scenariul de cosmar, o prezenta militara straina pe teritoriul iranian? Singurul lucru cert este ca sunt reunite si gata de explo­zie o serie de componente ale unui conflict major. Brusc, se dese­neaza nu doar perspectiva, si asa tragica, a unui conflict Israel-Iran, ci a unuia care sa antreneze forte cu impact global. Singura speranta este ca marii actori realizeaza care ar putea fi implicatiile si ca modelul Irak-Afganistan a oferit tuturor o lectie imposibil de ignorat”.

“Iranul este lucrul care mă preocupă cel mai mult, deoarece pare că nu există un scenariu care să-ţi permită să fii optimist că vor fi făcute alegerile bune, a declarat Gates într-un discurs rostit la Clubul Economic din Chicago (Ilinois, nord).

În opinia lui Gates, ameninţarea nu constă doar în hotărârea Iranului de a se dota cu arma nucleară, ci şi în “incapacitatea comunităţii internaţionale de a acţiona asupra acestei hotărâri”.

(…) “În cazul în care se va încerca ceva pentru împiedicarea (Iranului) de a se dota (cu arma nucleară), consecinţele ar putea fi imprevizibile”, a adăugat Gates.

Secretarul american al Apărării a spus, de asemenea, că el întreprinde eforturi pentru a convinge alte ţări, în special Rusia, că situaţia iraniană nu ameninţă doar Statele Unite...“.

“Cotidianul britanic „The Times“ anunta ca tarile occidentale accepta bombardarea Iranului daca Israelul este de acord cu formarea unui stat palestinian. Un asemenea acord ar putea fi incheiat chiar in acest an. (…)

Trimiterea navelor in Marea Rosie atesta ca Israelul pregateste atacul. Mai intai a trecut prin Canalul Suez un submarin nuclear, care a facut manevre in Golful Persic. Au trecut apoi doua nave de razboi israeliene, cu un arsenal intreg la bord. Observatorii militari sustin ca Ierusalimul va lovi instalatiile nucleare ale Iranului. Ca sa-si apere spatele, Israelul duce tratative de linistire a tarilor arabe, care par preocupate de ambitiile nucleare ale Teheranului. Razboiul psihologic a inceput deja si seamana izbitor cu propaganda care a precedat invazia americana din Irak. “Aceste pregatiri trebuie luate in serios. Israelul investeste timp pentru a se pregati pentru complexitatea unui atac impotriva Iranului. Aceste manevre sunt un mesaj adresat Iranului ca Israelul va da curs amenintarilor”, avertizeaza un general israelian. Expertii britanici mentioneaza ca, daca acordul “lovirea Iranului contra recunoasterii Palestinei” se va semna in acest an, Israelul va ataca imediat.

Somatia lui Hillary Clinton

Secretarul american de Stat a vorbit categoric in acelasi sens, pentru ca lumea araba sa inchida ochii la ce se pregateste: “Tarile arabe au responsabilitatea de a sustine Autoritatea Palestiniana verbal, cat si prin actiuni, sa ia masuri pentru ameliorarea relatiilor cu Israelul si sa-si pregateasca opinia publica in vederea obtinerii pacii si acceptarii Israelului in regiune. Le cerem sa accepte propunerea noastra si sa ia masuri semnificative imediat. Nu lipseste nici amenintarea din discursul doamnei Hillary Clinton: “Suntem in continuare pregatiti sa discutam cu Iranul, dar a venit vremea sa trecem la actiune. Nici presedintele, nici eu nu ne facem iluzii ca un dialog direct cu Iranul va garanta un oarecare succes. Nu vom ezita sa ne aparam prietenii, interesele noastre si, mai ales, poporul nostru, intr-o maniera viguroasa si, daca va fi necesar, cu cea mai puternica armata din lume”. Israelul a efectuat pe 16 iulie si teste pentru sistemul antiracheta Cupola de Fier in largul coastelor Californiei din Oceanul Pacific. Rachetele Arrow 2 functioneaza perfect si Israelul poate ataca orice tara pe o raza de 1.500 de kilometri de jur imprejur. In Liban, un cetatean libanez a fost condamnat la moarte pentru spionaj in favoarea Israelului.

Carl Bildt: Vor fi optiuni dificile

Uniunea Europeana a avertizat din nou Iranul sa-si rezolve disputa nucleara. Carl Bildt, ministrul suedez de externe, a carui tara detine presedintia prin rotatie a UE, a spus aproape totul: comunitatea internationala se va confrunta “cu optiuni dificile in urmatoarele saptamani sau luni, dar nu mai mult decat atatpentru a convinge Iranul sa renunte la programul nuclear.

Scenarii posibile

Israelul ataca Iranul cu rachete conventionale si distruge instalatiile nucleare; Teheranul riposteaza cu arme similare si strapunge Cupola de Fier prin numarul mare de rachete; Statele Unite intervin cu armata stationata in Irak pentru invadarea Iranului; Rusia nu va riposta, iar UE “regreta”, dar regimul ayatollahilor se schimba cu o democratie de tip american; Israelul ataca Iranul cu rachete nucleare, iar Statele Unite nu mai intervin; se mondializeaza conflictul prin vaste operatiuni teroriste; Rusia ramane neutra, UE “regreta”; Israelul ataca, Iranul riposteaza cu succes si incepe invazia americana; Rusia sare in ajutorul Iranului, Siria ataca Israelul, UE “regreta”, China asteapta fiindca oricum economia ei a crescut cu 7,9% in primul trimestru al anului 2009″.

(a nu se uita: Tulburarile din IRAN sunt un plan CIA?; Evreul Henry Kissinger propune invazia Iranului in cazul in care revolutia colorata esueaza …)

***

gripa_porcina_3.jpg

OMS a decis să renunţe la a mai prezenta bilanţuri privind evoluţia pandemiei, o decizie care a uimit mulţi experţi. Purtătorul de cuvânt al OMS, Gregory Hartl, a declarat că nu deţine informaţii referitoare la ce va urmări oraganizaţia în continuare. Virusul pandemic H1N1, “se răspândeşte cu o viteză fără precedent la nivel internaţional “, a avertizat OMS. În cazul altor pandemii, virusurile gripale au avut nevoie de şase luni pentru a se extinde aşa cum a făcut-o noul virus în mai puţin de şase săptămâni, a explicat organizaţia

  • Ziua: Gripa porcina schimba ritualurile bisericesti!
    Gripa porcina are efecte nebanuite asupra ritualurilor credinciosilor din Marea Britanie si Portugalia. Daca un episcop anglican recomanda bisericilor sa nu mai folosesca apa sfintita de la intrarea in lacasuri, Biserica Catolica din Portugalia a decis sa dea azima in mana, si nu in gura, asa cum cere ritualul... (…) Ritualul “imbrăţişarea păcii va fi inlocuit de un simplu salut din cap, iar vasele cu aghiasmă vor fi golite”, a adăugat Pinto, precizand că “săptămana viitoare, toţi preoţii portughezi vor fi informaţi in timpul conferinţei episcopale cu privire la aceste indrumări”, stabilite in coordonare cu autorităţile sanitare portugheze. Un episcop britanic a sfătuit deja bisericiile să nu mai pună apă sfinţită in vase, in incercarea de a limita răspandirea pandemiei de gripă porcină in Marea Britanie, unde 29 persoane contaminate cu virusul A(H1N1) au murit”.

Nu va mirati daca veti auzi de masuri ca acestea cat de curand impuse si in bisericile ortodoxe, cu inalte binecuvantari arhieresti!

În Marea Britanie, gripa porcină a făcut deja 29 de victime, iar autorităţile estimează că 12% din forţa de muncă a ţării va suferi de această boală în luna septembrie, relatează cotidianul “The Daily Telegraph”.

***

Big Brotherul bucureştean: Cum suntem supravegheaţi prin camerele de luat vederi

Protest la Arad împotriva introducerii actelor biometrice – bun, dar cine-l organizeaza? Atentie mare la infilitrarile membrilor MISA, care nu-si declara identitatea reala si la mesajele sau indemnurile lor fals crestine! Iata una din caile de compromitere certa a actiunnilor anti-cip.

“Pentru stoparea introducerii şi implantării cipurilor, reprezentanţii Asociaţiei pentru Apărarea Libertăţilor Publice au propus un program „eficient“ de rugăciune, care constă în rostirea „Tatălui Nostru“, de 7 ori, zilnic între orele 21.15-21.30. „Apoi să ne rugăm îngerii de lumină a lui Dumnezeu să ne ajute, să ne protejeze, să ne ghideze şi să ne inspire mereu“, se menţionează într-unul dintre pliantele împărţite de protestatari”.

***

pain.jpg

  • Parintele Savatie Bastovoi:

“E vreme s-arunci pietre…” (Un cîntec de Savatie Baştovoi). Imagini cu arhondaricul Mănăstirii Noul Neamţ vandalizat de comunişti

Părintele Pavel Borşevschi: “Cum poţi să calci cu bocancul pe organele genitale şi să zici: să nu mai aveţi sămînţă în voi?”!

Parintele Pavel Borsevschi, parohul Bisericii “Sfantul Dumitru” din Chisinau, rupe tacerea si afirma ca tinere care au venit la spovedanie au marturisit ca au fost violate de politisti, in sediile comisariatelor, transmite Jurnal de Chisinau. Parintele Borsevschi a declarat pentru Jurnal TV ca una dintre fete a fost violata chiar in fata prietenului acesteia, cu scopul de a-l intimida. “Acesta a spus ca se va razbuna si a fost foarte greu sa-l conving sa nu faca nimic, sa nu mearga la agresivitate, pentru ca rau cu rau nu se indreapta. Nu rasplatiti voi, dati voie maniei lui Dumnezeu sa lucreze, daca acesti oameni nu vor dori sa marturiseasca faptul ca au batjocorit inca multi alti tineri ca si pe aceste domnisoare”, a declarat parohul. “Cum i-au batjocorit ei pe tineri stiu foarte bine. I-au tinut cate 14 intr-o celula de doua persoane si i-au batut. Cum poti sa apesi cu cizma, cu bocancul pe organele genitale si sa spui – sa nu mai aveti samanta de neam?!”, a declarat indignat parintele Borsevschi, exclamand: Vai de capul vostru, domnilor din Ministerul de Interne!”.

Tinerii din Basarabia s-au saturat: “Refuz, rezist, sunt anti-comunist!”

Nu s-a instaurat lumea pe care o visam in beciurile inchisorilor comuniste: Suntem inchisi de 65 de ani!

Profesorul Raul Volcinschi, o legenda vie a rezistentei anticomuniste, fost comisar in Politia Regala, detinut politic, evadat din temnitele comuniste, dar prins, apoi, dupa eliberare, artizan al unui atentat, dejucat, la viata lui Ceausescu si, dupa 1990, consilier al mai multor ministri de Interne, ne vorbeste despre rolul elitei morale a Romaniei.

UDMR arunca soparla federalizarii Romaniei

Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat vineri dupa amiaza, la Baile Tusnad, in cadrul lucrarilor Universitatii de Vara “Tusvanyos”, ca pasii care ar trebui facuti, in urmatorii 20 ani, in Romania, sunt descentralizarea totala a tarii, regionalizarea si formarea unor autonomii specifice, dar si lansarea unei dezbateri despre federalizarea tarii.

Bolnavii de SIDA, cancer şi diabet rămân fără tratament din august – Iata bolile adevarate, care nu intereseaza pe nimeni si care pregatesc o alta tragedie colectiva.

Papa, la spital

Ultraortodocşii (evrei) au ieşit la luptă contra laicilor din Ierusalim

  • Gardianul:

Fiul ministrului tineretului este reverend in Prima Bisterica Ateista, in timp ce mama sa sfinteste biserici ortodoxe | VEZI FOTO

Evreii mesianici din Romania vor sa fie reprimiti in Biserica lui Iisus

Sa fie oare vorba despre intoarcerea evreilor despre care stim din profetii, sau despre o deturnare ecumenista?

“Atunci cand vorbim de evrei mesianici, vorbim de evrei care au ajuns sa creada ca Yeshua (Iisus) din Nazaret a fost si este Mesia si Salvatorul, Mantuitorul lui Israel si al intregii lumi. Aceasta credinta nu este o schimbare a religiei intr-un fel formal, ci o credinta, o convingere reala, care are ca rezultat schimbarea vietii celui ce ajunge sa creada acest lucru. Toate cultele, Bisericile crestine s-au dezvoltat din crezul initial al ucenicilor, apostolilor si desigur al Mantuitorului, crez care se numeste Iudaism Mesianic in zilele noastre”, ne-a declarat acesta. Referitor la scopurile organizatiei pomenite mai sus, domnul David Nagy  ne-a declarat:” Aceasta a luat initiativa de a se indrepta spre un al II-lea Sinod in Ierusalim, unde reprezentantii tuturor Bisericilor crestine ii vor reprimi pe evreii mesianci in mod public in Biserica Domnului Yeshua. Ideea este ca, in primul secol dupa Mesia, a existat un Sinod la Ierusalim, descris in cartea «Faptele Apostolilor», unde credinciosii evrei au luat decizii cu privire la primirea neevreilor in Biserica. Cum evreii mesianici, care au fost primii credinciosi, au «disparut» de-a lungul istoriei, iar in zilele noastre au reaparut, este nevoie de un Sinod la care Biserica, impartita de atunci in nenumarate culte sau ramuri, sa reprimeasca pe evreii care s-au intors «acasa». Biblia ne spune ca aceasta impiedicare a evreilor, adica faptul ca nu au crezut toti pe vremea lui Yeshua, a facut ca harul sa ajunga la alte popoare ca sa fie mantuite, dar la sfarsitul vremurilor, se va intoarce si Israelul”.

Primul pas spre reconciliere intre Constantinopol si Moscova

Evenimentul a avut loc cu prilejul vizitei pe care Patriarhul Kiril al Moscovei si al Intregii Rusii a efectuat-o in Turcia. Cu acest prilej, Patriarhul Ecumenic Bartolomeu I a spus ca ambele Biserici trebuie sa depaseasca divergentele, subliniind statutul deprimul între egali“, cu rol istoric în relatiile diferitelor ramuri ortodoxe, dintre care Rusia este cea mai mare.

Turcii intentioneaza redeschiderea bisericii din Tars

Stalin este un erou „antifascist“, ca Roosevelt si Churchill

  • Adevarul:

Islanda vrea în Uniunea Europeană

Asasinate puse la cale de CIA în alte ţări

Fă-ţi “testamentul medical” pe Google Health

***

economic-crisis-92911.jpg

– FMI se ocupa cu diversiunile economice, emitand constant informatii false

Fondul Monetar Internaţional a făcut în cursul acestei săptămâni o nouă estimare pentru recesiunea globală, în care arăta că actuala criză se apropie de sfârşit. Dat fiind istoricul estimărilor greşite ale FMI, acest lucru ar putea înseamna ca lumea ar putea în continuare să se pregătească pentru ce e mai rău [...] În 2003, un studiu privind estimările FMI, devenite deja celebre întrucât sunt adunate într-un raport numit “World Economic Outlook”, arăta că rata de succes a estimărilor Fondului este de doar 11%, întrucât acesta nu a reuşit de-a lungul timpului să prevadă decât 15 recesiuni din 123 care au apărut în 87 de ţări dezvoltate între 1991 şi 2001.

Banca Mondială estimează că sărăcia din România va creşte în acest an, afectând 7,4% din populaţie

Criza economică “duduie” în România

  • Ziua:

Banca Mondială a aprobat prima tranşă din imprumutul convenit cu Romania – cu ce pret?

Banca Mondială a cerut guvernului Romaniei să facă reforme in trei sectoare diferite: administraţia publică, sectorul financiar şi protecţia socială.

Economia a ajuns pe fundul gropii

Un roman plateste 2 euro pe luna pentru imprumutul de la FMI

Specialistii asteapta ca euro sa se aprecieze puternic

***

foto-mircea-paun-ziua.jpg

Trebuie sa remarcam, cu obiectivitate, calitatea apreciabil superioara a discursului (manipulativ) teologic al PF Daniel, care, alaturi de PF Kirill, este, dupa parerea noastra, mult mai iscusit in a manevra conceptele teologice si politice decat majoritatea “ritorilor” teologi-reprezentanti ai ideologiei oficiale de astazi, cum ar fi, de exemplu, chiar Papa Benedict (care a vorbit fatis de o autoritate mondiala politica efectiva). Am putea zice, daca am lua lucrurile superficial: Chapeau bas! Daca tot suntem in Franta revolutiei iacobine... 🙂 Cu cat mai aparent ortodox (pe alocuri chiar duhovnicesc) si atent la nuante este un astfel de cuvant, cu atat el va reusi mai usor sa insele vigilenta ortodocsilor care abia asteapta ca aparentele sa le calmeze temerile intemeiate si sa-i faca sa doarma mai linistit. Daca nu am cunoaste (sau nu am dori sa ne amintim) toate celelalte fapte si discursuri patriarhale, aproape ca am risca entuziasmul. Dar Hristos nu ne-a invatat sa cercetam lupii numai dupa blana lor, care poate fi de oaie…

De ce totusi doar “aproape”? Sunt mult mai greu de sesizat tusele europeniste din alocutiune, insa ele nu lipsesc. Trebuie sa remarcam insa si ridicolul absolut al situatiei: un ditamai patriarh ortodox, cu un discurs teologic solid, care se adreseaza unui auditoriu alcatuit (si) din… femei- episcop sau din reprezentanti ai “bisericilor” care au preoti homosexuali (de altfel, este demn de remarcat ca propaganda homosexualitatii nu se numara printre abaterile condamnate de patriarh, atunci cand enumera cateva plagi ale societatii contemporane)! Ce poate fi mai nepotrivit decat atat? Pentru ce situatie a fost rostit cuvantul “nu dati cele sfinte porcilor“? E limpede ca astfel de discursuri sunt menite apararii imaginii de Intaistatator al unei Biserici Ortodoxe, dar se afla in flagranta contradictie cu faptele de “infratire” cu “confesiunile crestine” care neaga si precepte biblice elementare (cum ar fi preotia doar pentru barbati sau osandirea pacatului homosexualitatii).

Pe de alta parte, sunt si aici prezente teme “europeniste”:

– una dintre ele, deja analizata si in alte materiale, este explicarea actualei crize drept consecinta a lacomiei, desi s-a aratat din destul de catre economistii onesti ca a fost una provocata de manevrele financiare ale statului, bancilor centrale si institutiilor mondiale financiare cu scopul tocmai de a intari autoritatea institutiilor globaliste.

– alta este aprecierea progresului drept sansa ce decurge chiar din aceasta criza, si, prin urmare, drept aspiratia noastra spre mai bine. Progresul definit ca bine comun al umanitatii este un concept pur iluminist (cu tot ce inseamna iluminsm, adica inclusiv varianta radicala a sa – comunismul). Progresul este vazut ca o lege istorica, ca un scop al evolutiei umane. Deja Biserica Catolica a acceptat si preluat dogma progresului, reafirmand-o acum si in enciclica Papei, Caritas in veritate.

umanismul de tip crestin: combatand secularismul si constructia europeana de tip ateist, P.F. Daniel nu combate esenta acestui proiect masonic – faptul ca este vrajmas prin definitie Traditiei si ca provine dintr-o filosofie umanista.  Se doreste doar “amendarea” acestui proiect prin adaugarea dimensiunii religioase, “crestine” – adica, prin inhamarea cultelor crestine la proiectul european. Dar, la o fundatie putreda, nu se poate construi un acoperit aurit. Decat daca vrei sa iei ochii naivilor si sa ii amagesti ca vor intra in palatul bunatatilor pamantesti. Si nu vor vedea multi, bietii, ca se va prabusi si va omori pe toti ce aflati inauntrul lui (si in afara Bisericii…).

– Observam, a nu stiu cata oara in acest gen de texte oficiale apartinand PF Daniel, o condamnare simultana a sincretismului si a “fundamentalismului” (fara sa fie niciunul definit), in numele respectului fata de celalalt si pastrarii, totodata, a identitatii locale, evidentiind, in acelasi timp, virtutile dialogului in sine, fara ca acesta sa aiba finalitate. Acest lucru duce insa la concluzii interesante: pe de o parte, daca pastram toate identitatile particulare, inseamna ca le si valorizam pe toate. Prin urmare, nu exista o unica identitate “confesionala” care sa fie reper si tinta a tuturor. Adica, nu exista Biserica, pentru ca toti sunt biserica (parti din acea nevazuta biserica universala…). Pe de alta parte, un dialog in care fiecare isi pastreaza identitatea duce ori la convertire, ori la dialog al surzilor. Cum ambele variante sunt respinse de noii clerici, rezulta ca ceea ce uneste oamenii in aceeasi “speranta” este altceva decat propriul fiecaruia. Ceea ce uneste, in cele din urma, oamenii, sunt vestitele valori universale ale dreptatii si pacii. Iar nu Hristos sau Biserica, i.e., Biserica Ortodoxa.

162685the-myriads-of-horsemen-number-26-from-the-apocalypse-of-angers-1373-87-posters.jpg


Categorii

Al treilea razboi mondial, Criza mondiala, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Iran, Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Patriarhul Daniel, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Va ataca Israelul? Al treilea razboi mondial e la usi (Noutati informative 17-18 iulie 2009)

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Domnii cu coasa. TERORISMUL asa-zisei gripei porcine (Noutati de presa 19-20 iulie 2009)
  2. Pingback: Război întru Cuvânt » “Tu te-ai increzut in frumusetea ta si, folosindu-te de renumele tau, ai inceput sa te desfranezi”
  3. Pingback: Război întru Cuvânt » ACTUALITATEA SFANTULUI PROOROC IEZECHIEL. “Vai de proorocii cei mincinosi, care urmeaza duhul lor si nu vad nimic!”
  4. globalizarea razboiului!!!!!!!!!

  5. http://www.nato.int/cv/chod/gr/grapsas.htm

    “On the 22nd of August 2007, following a respective decision of the Governmental Council on Foreign Affairs and Defense, he(General Grapsas) has assumed the post of the Chief of the National Defense General Staff.”

    Daca pe 22 august 2007 a devenit seful apararii Greciei, nu inseamna ca i se va termina mandatul pe 22 august 2009? Si conform profetiei Cuviosului Paisie, nu inseamna ca Turcia va ataca Grecia inainte de aceasta data?Luand-o cronologic, cred ca intai va ataca Israel Iranul, apoi vor fi atentatele din “Blackjack” si dupa toate acestea va fi macelarita Turcia…
    E doar o parere…
    Doamne ajuta!

  6. Pingback: PAROHIA “SF.PROOROC ILIE TESVITEANUL”-GIRONA (CATALUNYA) » Blog Archive » ACTUALITATEA SFANTULUI PROOROC IEZECHIEL. Este despre noi, fratilor…
  7. Pingback: Război întru Cuvânt » EPISTOLA UNUI SFANT CONTEMPORAN: “Pregatiti-va, dragii Bunelului, pregatiti-va…”
  8. Pingback: Război întru Cuvânt » CHEMATI TOTI LA O SINGURA AMAGIRE INTRU ANTIHRIST
  9. Pingback: CHEMATI TOTI LA O SINGURA AMAGIRE INTRU ANTIHRIST « Catalin's Blog
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare