PROFETII, DEZVALUIRI SI PREVIZIUNI DESPRE MARELE RAZBOI, LIPSA APEI SI CONTROLUL POPULATIEI (Noutati informative 15-16 iulie 2009)

16-07-2009 1 minut Sublinieri

14euphrates3_600.jpg

  • Vestitorul ortodox si Romania-uneste-te:

Profeţiile Părintelui Paisie şi Proiectul Anatoliei de sud-est

Prorocii despre razboiul care va sa vina. Secarea Eufratului – semn ca al treilea razboi mondial e aproape.

Consilierul în probleme de ştiinţă şi tehnologie al preşedintelui Obama, d-nul John P. Holdrin este co-autor al unei cărţi apărute în 1977 prin care promovează formarea unui “regim planetar” ajutat de forţe de poliţie globală că să impună măsuri totalitare pentru controlul populaţiei, inclusiv avortul obligatoriu (vezi China), sterilizarea în masă prin controlul rezervelor de hrană şi apa, precum şi a implanturilor care vor împiedică cuplurile de a mai avea copii.

Pandemie fabricată mediatic, pentru a elimina populaţia prin vaccin

Mai mult, arată Burgermeister, guvernul american a introdus în mod sistematic, încă din 2008, măsuri menite să îngrădească libertăţile constituţionale, astfel încât, la timpul potrivit, să poată recurge la măsura vaccinării forţate. Media joacă, uneori fără să vrea, un rol important, convingând populaţia de gravitatea situaţiei.

Miza este, potrivit jurnalistei, preluarea controlului asupra Americii de Nord pentru a exploata resursele naturale de aici. Procesul s-ar putea repeta ulterior şi pentru alte regiuni ale lumii.

Burgermeister notează că cifrele reprezentând numărul deceselor din cauza “gripei porcine” sunt irelevante şi [nu] există claritate cu privire la modul în care s-a ajuns la acest număr de decese. Nu există potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia.

Pentru a-şi sprijini afirmaţiile, jurnalista dă exemplul unui vaccin împotriva gripei aviare, al companiei Novartis, cara a obţinut licenţa şi care a omorât, în 2008, 21 de oameni fără adăpost în Polonia şi a avut o rată semnificativă de efecte secundare.

  • Saccsiv:

„Previziuni” sumbre in studiul “State of the Future” (“Starea viitorului”) realizat de Millennium Project (cu finantare din partea BANCII MONDIALE si a fundatiei ROCKEFELLER)

Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter

Tony Blair, Presedintele UE?

VIDEO: Soldatii israelieni recunosc ca au folosit palestinieni pe post de “scuturi umane”. Ehud Barak: “Armata israeliana este una dintre cele mai morale din lume”

  • Ziua: 

Occidentul ar fi oferit sprijin Israelului pentru atacarea Iranului in schimbul unor concesii in problema palestiniana

Rusia “moderna”, dupa modelul Stalin: Serviciile secrete au primit acces nelimitat la corespondenta cetatenilor

Cea mai batrana mama din lume, in 2006, a murit de cancer. A lasat in urma doi copii de trei ani (“femeia a murit din cauza unor tumori canceroase, declansate de medicamentele pentru fertilitate”)

De la jocuri pe calculator la crima

Filmul Bruno, interzis in Ucraina (In Romania, filmul se va lansa la sfarsitul acestei luni.)

Banca Mondiala: Tarile din Europa de Est isi vor reveni din criza lent si dureros


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “PROFETII, DEZVALUIRI SI PREVIZIUNI DESPRE MARELE RAZBOI, LIPSA APEI SI CONTROLUL POPULATIEI (Noutati informative 15-16 iulie 2009)

  1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Va ataca Israelul? Al treilea razboi mondial e la usi (Noutati informative 17-18 iulie 2009)
  2. Sa ne temem de Dumnezeu si sa pazim poruncile Lui, carti s-au scris si se vor mai scrie , invatatura multa oboseste trupul si sufletul , cei ce se tem de Domnul vor trai in veci , vrajmasii nostri sund duhurile rautatii raspindite in vazduh, sa ne pazim fratilor de partidele politice, sectele religioase si de toti cei ce nu cred in Dumnezeu, unde sunt doi s-au trei frati credinciosi ortodoxi acolo este si Dumnezeu cu ei . Domnul sa mintuiasca pe toti credinciosii Lui.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare