GATA CU DREPTURILE OMULUI? TOT INAINTE, CATRE (INTER)NATIONAL-SOCIALISM (Noutati de presa 10-13 iulie 2009)

13-07-2009 7 minute Sublinieri

imperial-control.jpg

  • Hotnews:

Marea Britanie: Intreaga populatie va fi vaccinata impotriva gripei porcine 

Autoritatile din Marea Britanie se pregatesc sa vaccineze intreaga populatie impotriva virusului gripal A/H1N1, dupa ce, vineri, s-a constatat primul deces provocat de aceasta boala, la un pacient fara antecedente medicale, informeaza The Telegraph in editia online. Pana la 20 de milioane de persoane vor fi vaccinate in acest an, iar restul populatiei, anul viitor.

Decizia Serviciului National britanic de Sanatate (NHS) vine dupa ce, in urma cu doua zile, un barbat din Essex, care nu prezenta probleme de sanatate anterioare, a murit in urma infectarii cu A/H1N1, fiind primul caz de deces din insula in care este vorba exclusiv despre efectele virusului gripei porcine.

Un nou vaccin ar putea fi produs in numai cinci zile, iar oficialii din sanatate preconizeaza ca pana la 20 de milioane de persoane ar putea fi vaccinate pana la sfarsitul acestui an. Alte 90 de milioane de doze de vaccin, care sunt asteptate sa soseasca in Marea Britanie in urmatoarele saptamani, sunt asigurate pentru restul populatiei, care va fi vaccinata, cel mai probabil, anul viitor.

Guvernul britanic a comandat doze de vaccin pentru intreaga populatie, iar medicii au fost anuntati sa se pregateasca pentru una dintre cele mai mari campanii nationale de vaccinare din ultimii 50 de ani. “Daca virusul sufera mutatii, poate deveni mult mai periculos, si trebuie sa le oferi oamenilor imunitate”, a explicat Peter Holden, un oficial din domeniul sanatatii. 

Intre timp, acelasi Hotnews face reclama asiduu (fara marcarea legala prin P a “stirilor” de publicitate) vaccinarii cu Gardasil si, in subtext, adulterului: Cinci intrebari despre HPV: Imi iubesc sotia, dar mai calc si stramb, n-as vrea s-o imbolnavesc

Drepturile omului calcate in picioare: vaccinarea populatiei se va face cu forta contra gripei porcine

Protestul unui cetatean al Romaniei care vrea sa isi tina familia sanatoasa

Iarna prematura din emisfera sudica anunta o iarna cumplita pentru Europa (si despre inselarea noastra de catre ideologii lumii prin posibila tendinta de inlocuire treptata a sintagmei contestate de “incalzire globala” cu cea, mult mai usor de primit, de “schimbari climatice”)

Condusi catre national-socialism? – analiza

Modul in care se manifesta aceasta criza financiara, contextul economic international, nationalizarea companiilor sau bancilor ceea ce duce la interferenta statului in zona privata, instituirea unui regim de nesiguranta sociala, in care Politia sau Justitia in actuala forma de manifestare specifica democratiei, sunt incapabile sa stavileasca fenomenele infractionale, instaurarea dezordinii sociale, sunt tot atatea repere care induc ideea ca lumea intreaga se manifesta precum Republica de la Weimar care acum se indreapta catre imbratisarea fatisa a principiilor national-socialismului care au condus la nasterea Reich-ului acum 80 de ani. Paradoxal sau nu, pe fondul insecuritatii sociale sau fizice, tot mai multi oameni sunt gata sa renunte la libertatile lor fundamentale doar pentru a nu se trezi talhariti sau ucisi in propria casa de infractori, sau pentru a nu ramane fara un loc de munca. Statul apare ca un salvator, care insa iti spune “trebuie sa renunti la toti ce ai, la tot ce detii, si atunci am eu grija de tine”. Hitler a aplicat aceasta reteta pe fondul dezordinii sociale si economice din Germania anilor ’30. Multi politicieni au folosit perioade de criza sociala si economica ale omenirii, inca din cele mai vechi timpuri, aducand in discutie ideea renuntarii la libertate contra securitate sociala, economica, etc.(…)

  • Hotnews: Elevii din Marea Britanie sunt indemnati sa aiba un orgasm pe zi
  • Romania Libera – dezvaluirea unei realitati pe care o banuiam si care explica multe, foarte multe nenorociri dintre cele de mai sus, si altele stiute si nestiute, care ni se baga pe gat de catre masonerie si prin intermediul “marilor medici specialisti” ai tarii:

Cine sunt medicii care coordoneaza cercetarea, invatamantul, licitatiile de aparatura si servicii din sistemul de sanatate. Academia Medicala, fratia doctorilor politicieni si masoni!

Medicina romaneasca este condusa de un cerc restrans de profesori doctori, legati prin relatii de interese ori de amicitie. Ei ocupa simultan mai multe posturi-cheie; de ei depind multe decizii importante in sistemul de sanatate, cum ar fi lista de medicamente compensate ori licitatiile pentru programele nationale de sanatate. Ei sunt cu atat mai puternici si mai influenti cu cat sunt prezenti in fruntea mai multor institutii si structuri medicale.

(...)  Masonul, frate cu medicina
In ASM exista mai multi medici care fac parte din masonerie. Vlad Ciurea si Ioan Lascar, primii doi din lista noilor membri ai Academiei, dupa numarul de voturi obtinute, ar fi masoni, ne-au declarat surse din UMF. Cel de-al doilea ne-a confirmat acest lucru. In revista “Masonic Forum” apar interviuri cu ei, in care sunt numiti “venerabilul frate”. Despre Ioan Lascar se scrie, in numarul 28 al revistei: “Comisia medicala a Marii Loji Nationale a Romaniei are inalta calificare, fiind condusa de al nostru Venerabil Frate Ioan Lascar”. Apare si un interviu cu acesta, in care recunoaste ca si-a dorit mereu sa intre in masonerie. Prof. dr. Ioan Lascar ne-a declarat ca intrarea in francmasonerie “este o optiune personala, fara legatura cu profesia“. “Perfectionarea spirituala nu are nimic de-a face cu perfectiunea profesionala. Poate fi insa benefica meseriei de medic, pentru ca  poate sublima ceea ce este pozitiv in om. Prof. dr. Vlad Ciurea este mentionat in numarul 28 al revistei de un mason care marturiseste ca a scris un articol “ca semn al profundei aprecieri pentru Venerabilul Frate Vlad Ciurea, medic, profesor”. Profesorul Ciurea ne-a declarat ca nu confirma si nici nu infirma informatia ca ar fi mason, precizand ca fiecare este liber sa creada ce vrea. Unul dintre cei mai importanti medici, membru al masoneriei, este prof. dr. Irinel Popescu, care are grad 33 si declara pentru numarul 16 al revistei amintite ca a intrat in aceasta organizatie gratie relatiei cu unul dintre pacientii sai. Surse din UMF declara ca si Laurentiu Mircea Popescu ar fi membru marcant al masoneriei si ca ar avea “grad 66 sau 33”, insa aceasta afirmatie nu a putut fi probata.

Rezultatul măsurilor anticriză ale statului: 150.000 de firme închise de cuplul teribil criză-forfetar. Tot mai mulţi români, împinşi spre munca la negru

La fundul sacului: Guvernul vrea să folosească banii FMI destinaţi rezervei valutare ca să finanţeze deficitul

  • Luminain plina propaganda pro-catolica, pregatind terenul pentru preconizata vizita a Papei Benedict?

Patriarhul ecumenic Atenagora I, ierarhul reconcilierii

Buletinul patriarhal a realizat un articol elogios fata de figura de trista amintire pentru orice autentic ortodox (vezi aici, aici, aici sau aici, de pilda, atitudinile fata de acesta ale unor mari parinti ai Bisericii, practic ale catorva dintre sfintii secolului trecut) a patriarhului ecumenic Athenagoras (despre care a si fost tiparita recent, speram ca din eroare sau ignoranta, o carte super-elogioasa tocmai la Editura Arhiepiscopiei Albei). Este prezentat in mod mincinos de catre autoarea articolului drept unul care “a ştiut cât de mult contează ca toţi oamenii să se poată împărtăşi din izvorul nesecat al Ortodoxiei. Păstrând poruncile evanghelice şi sfaturile Sfinţilor Părinţi, a fost unul dintre primii iniţiatori ai unui dialog ecumenic corect”, trecandu-se vinovat sub tacere opozitia puternica a marilor traitori ortodocsi contemporani cu el si, in principal, a monahilor athoniti, care au si intrerupt pomenirea sa la slujbe pentru o vreme.

Aflam de aici ca a fost recrutat de inainte-mergatorul sau, Meletie, cunoscut mason si patriarhul care a initiat modernizarea Patriarhiei Ecumenice, cel ce a lansat ecumenismul si ideea intrunirii unui al optulea sinod pan-ortodox.

Este evocat momentul ridicarii anatemelor dintre Atenagora si Papa Paul al VI-lea, prezentat, in mod fals si manipulatoriu, ca un moment de ridicare a anatemelor dintre Biserica Ortodoxa si cea Romano-Catolica (ca si cum a intrebat cineva bisericile locale sau poporul ortodox de pretutindeni).

Remarcam aceleasi vorbe frumoase şi măgulitoare, care înşală inimile celor fără de răutate (Rom 16, 18), care se regasesc si in discursurile administratiei patriarhale de la noi, prin care este justificata tradarea ortodoxiei si a mantuirii eterodcsilor. O perfida folosire a poruncii dragostei pentru a justifica atitudinea laxa si lasa in fata minciunii si ereziei:

„Pentru secole întregi au fost discuţii între teologi şi nu au făcut nimic altceva decât să-şi întărească poziţiile. Am o întreagă bibliotecă despre asta. Şi de ce? Pentru că vorbesc cu teamă şi neîncredere faţă de celălalt, cu dorinţa de a se apăra pe sine şi a-i înfrânge pe ceilalţi. Teologia nu mai reprezintă o celebrare curată a misterului divin. A devenit o armă. Dumnezeu Însuşi este privit ca armă! Repet, nu ignor aceste dificultăţi, dar încerc să schimb atmosfera spirituală. Restaurarea iubirii reciproce ne va face să vedem întrebările într-o nouă perspectivă. Trebuie să exprimăm adevărul drag nouă – pentru că protejează şi celebrează importanţa vieţii în Hristos -, trebuie să-l exprimăm nu într-un mod repulsiv faţă de ceilalţi, pentru a-i face să admită că sunt înfrânţi, ci pentru a-l dărui din dragoste, pentru sensul său, pentru frumuseţea sa, la care trebuie să-i invităm şi pe ceilalţi. Trebuie să fim pregătiţi în acelaşi timp să ascultăm. Pentru creştini, adevărul nu este opus vieţii sau iubirii, ci le descoperă imensitatea. În primul rând, trebuie să ne eliberăm de cuvintele care au tendinţa de a naşte conflicte, ale trecutului negativ, din cauze politice, naţionale sau culturale care aduc ură şi n-au nimic de-a face cu Hristos. Apoi, trebuie să le angajăm în viaţa adâncă a Bisericii, în experienţa Învierii cărora trebuie să le servească. Trebuie să ne punem cuvintele în balanţa vieţii, morţii şi Învierii.” … Tot ceea ce şi-a dorit patriarhul Atenagora I a fost ca ura fundamentalistă (!!), de care numeroase facţiuni şi chiar Biserici importante încă mai suferă, să dispară. Dialogul nu este un păcat atâta vreme cât dogma şi canoanele se bucură de respectul cuvenit (oare cine isi da viata pentru “respectul cuvenit dogmelor“?).

Recunoastem aici aceleasi principii reluate de ani de zile, conform carora, daca le-am lua in serios, ar trebui sa conchidem ca Sfintii Parinti care au marturisit ortodoxia, cum ar fi Sf. Marcu al Efesului, Fotie cel Mare, Grigorie Palama, s.a.m.d., ar fi, nu-i asa, “repulsivi fata de celalalt”. Si mai recunoastem aceleasi tendinte (pe care le-am intalnit anul trecut si in discursul patriarhului Daniel de la celebrul sinod care i-a “spalat” pe episcopii apostati Corneanu si Drincec) de a interzice folosirea cuvintelor care separa adevarul de minciuna si de erezie, precum: “apostat, eretic, anatema, schisma”, pentru ca, vezi Doamne, nu care cumva sa nastem conflicte…

Dar gandul articolului bate mai departe…:

Astfel, decizia de a ridica anatema între două Biserici, care îşi recunosc una alteia validitatea Tainelor, s-a dovedit nu doar corectă, ci neapărat necesară. 

Pe langa faptul ca un (inca?) preot stilist, analist-comentator monden si ziarist (… si nu numai) sub acoperire isi da cu parerea despre starea monahismului din BOR, cerand imperios declansarea operatiunii de “curatenie in Biserica”, remarcam si cateva afirmatii ce sunt cu “adresa” si care arata ca asa-zisa curatenie nu vizeaza cazurile de pedofilie sau homosexualitate:

“Unii se cred schivnici, părinţi îmbunătăţiţi, şi înjură pe net ierarhia bisericească. Alţii pozează în ziloţi, au apucături răscolnice, se roagă la sfinţi care nu sunt canonizaţi şi nici trecuţi în calendarul românesc”.

(Bre, Padre Bichir, mai documenteaza-te macar in legatura cu rugaciunea la sfintii necanonizati, ca te faci de ras, bre… 🙂 Poate stiu mai bine teologie Costin Marculescu sau sexy-brailenecele si vrajitoarele celea de la Madalin Ionescu sau Lazarus?)

Luni, 6 iulie 2009, preşedintele României, Traian Băsescu, a promulgat legea privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 207/2008 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulaţii a cetăţenilor români în străinătate (legea „paşapoartelor electronice”), manifestând astfel un dispreţ total faţă de reprezentanţii societăţii civile care i-au solicitat acestuia o întrevedere pentru a-i prezenta obiecţiile perfect justificate la adresa acestei legi. Legea în cauză nu instituie, aşa cum se clamează, un drept real de opţiune pe criterii de conştiinţă sau religioase, obligându-te să minţi, pretinzând că nu dispui de timpul necesar. Doar astfel poţi obţine un paşaport simplu temporar care nu conţine cip RFID pe care sunt stocate date biometrice. În final, legea presupune o rezolvare românească pentru că, trebuie să recunoaştem, că „suntem foarte ocupaţi” şi, în consecinţă, în trei zile putem obţine acel paşaport. Un astfel de paşaport reînnoibil anual te costă de 3,6 ori mai mult decât un paşaport electronic valabil pe aceeaşi durată de timp, respectiv 5 ani. Paşaportul electronic conţine cip RFID pe care sunt stocate date biometrice: amprentele digitale şi poza facială biometrică.

În aceste condiţii nici nu poate fi vorba de o posibilitate de alegere normală care ar presupune condiţii nondiscriminative. Practic, te forţează într-un mod pervers să optezi pentru paşaportul prevăzut cu cip RFID, care este mai ieftin şi se reînnoieşte o dată la cinci ani, spre deosebire de cel fără cip RFID al cărui termen de valabilitate este de 1 an, după care trebuie reînnoit. Orice cetăţean care îşi doreşte un paşaport simplu temporar fără cip RFID vrea să poată alege în condiţii nondiscriminative. Cu alte cuvinte, preţul paşaportului simplu temporar ar trebui să fie acelaşi cu preţul paşaportului electronic şi să existe specificat în lege explicit dreptul de a alege pe criterii de conştiinţă sau religioase. (…)

  • Hotnews:

Robert Fogel, laureatul Premiului Nobel pentru economie: Din 2040, China va fi stapanul lumii 

  • Adevarul:

România vrea plata anticipată sau mărirea împrumutului de la FMI

Principalele concluzii ale summitului G8 din Italia

La dreapta Papei

  • Cotidianul:

Obama îi promite papei Benedict al XVI-lea că va încerca să reducă numărul de avorturi

Rezultatele summitului G8 privind încălzirea globală sunt insuficiente, spune Ban Ki-moon

Tarile emergente nu pot salva economia mondiala

Summit G8: Redresarea completa a economiei mondiale este inca departe

Iranul minimizează importanţa declaraţiei G8 privind activităţile sale nucleare

  • Ziua:

China face un nou apel pentru renuntarea la dolar si adoptarea unei noi monede globale de rezerva

Frattini: Un atac impotriva Iranului ar fi in acest moment o adevarata catastrofa nu numai pentru Orientul Mijlociu, ci pentru intreaga lume 

Un “atac unilateral” din partea Israelului asupra Iranului “ar fi o catastrofă”, spune Sarkozy

(liderii europeni nu vor sa isi piarda reputatia de actori mondiali ai reconcilierii diplomatice…)

Comisia Europeana a propus schimbarea sistemului de remunerare si premiere a bancherilor 

(un plus de demagogie pentru recuperarea terenului electoral pierdut, vezi, pe aceasta tema, articolul de pe Eurosceptic: Un comisar european admite: Cei mai multi cetateni ai UE sunt impotriva tratatului de la Lisabona! )

  • EvZ:

Liderii lumii combat foametea cu bani grei

Roşia Montană: oamenii şi aurul trec. Otrava rămâne!

Hipermarketurile se bat în produse expirate

(Dupa cum ne atentiona cineva, aceasta campanie mediatica, sub acoperirea grijii pentru “santatatea consumatorului” este foarte posibil sa fie o etapa din pregatirea terenului pentru trecerea la proiectata etichetare RFID a produselor din Hipermarket)


Categorii

Ecumenism, Pagini laice, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “GATA CU DREPTURILE OMULUI? TOT INAINTE, CATRE (INTER)NATIONAL-SOCIALISM (Noutati de presa 10-13 iulie 2009)

  1. Articolul lui Bichir nu e asa nasol,n-ar fi chiar de luat peste picior. Afirmatia despre eroarea cinstirii unor sfinti necanonizati poate fi gresita daca e vorba de persoane cu viata adevarat sfanta, dar la fel de bine poate fi si corecta cand se aduce cinstire unor persoane cu viata indoielnica (si sunt si cazuri de felul asta – in Rusia sunt unii care il cinstesc pe Rasputin, de pilda). Nu cred ca e in regula sa-l judecam pe Bichir cu prejudecata ca de obicei bate campii. Problema ridica de el e una reala si nu doar in BOR. In monahismul romanesc, ca in toate sferele vietii ortodoxe, de altfel, sunt multi care fac de ras ortodoxia.

  2. Intre semnele sfarsitului vremurilor – cursul Eufratului din Irak (pe teritoriul fostului Babilon) ramane fara apa…

    http://www.nytimes.com/2009/07/14/world/middleeast/14euphrates.html?_r=1&ref=global-home

  3. @Mircea: E adevarat ca unele probleme sunt reale, insa la ele sunt adaugate unele false si, in plus, sunt folosite pentru a revendica deja mult-asteptata (de unii…) curatenie in Biserica. Si ceva ne spune ca nu o sa fie curatata Biserica nici de simonie, nici de alte pacate grave, ci de acei monahi prea zgomotosi si traditionalisti pentru vremurile de progres si fericire pe care le traim…

    In ceea ce priveste problema sfintilor necanonizati, dl. Bichir s-a exprimat chiar in cadrul unei emisiuni Trinitas Tv impotriva cinstirii Sfantului Ioan Maximovici, unul din cei mai mari sfinti contemporani noua, doar pentru ca nu se afla in calendarul bisericesc, desi e cinstit oficial de Biserica Ortodoxa Rusa, cinstit in Muntele Athos si, de altfel, in toata ortodoxia.
    Apropo, stiti ca Sf. Fotie Marturisitorul nu se afla in calendarul editat de Patriarhia Romana? Deci, cei care il cinstesc pe Sf. Fotie cel Mare (adica… toti ortodocsii constienti de credinta lor) cad si ei sub judecata dl. Bichir…

  4. @ Mircea:

    UPDATE

    “Editorul coordonator al Evenimentului zilei de duminica, Florian Bichir, a preluat pozitia de editor coordonator la Libertatea, unde se va ocupa de proiecte speciale, dupa cum a declarat el pentru HotNews.ro. “Intarim partea editoriala, spre deosebire de competitorii nostri”, a spus el, afirmand ca Libertatea va fi “un tabloid european”.”

    http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-5961403-florian-bichir-intarim-libertatea-tabloid-european-simona-ionescu-pas-inainte-profesia-mea-cancan.htm

    Dupa parerea noastra si-a gasit locul potrivit, in sfarsit! Un “teolog” si un personaj de tabloid sa coordoneze un tabloid (adica un cotidian cvasi-pornografic).

  5. a aparut filmul ingerul digital 2.un film pe care-l recomand tuturor

    http://video.google.com/videoplay?docid=7916777333008926909

  6. Multumim!

    Pacat ca nu are subtitrare in romana. Poate o face cineva?

  7. am eu subtritarea dar cum as putea sa o trimit?

  8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Da, putem sa-l reinviem pe Stalin! Acum la scara planetara. Mai ales ca ortodocsii dorm pe ei…(Noutati 14-15 iulie 2009)
  9. @ Fevronia:

    Va rugam s-o trimiteti, daca puteti, pe adresa noastra de e-mail (vedeti la “Despre noi”). Va multumim!

  10. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Va ataca Israelul? Al treilea razboi mondial e la usi (Noutati informative 17-18 iulie 2009)
  11. IN LOC DE VACCIN O SA NE ADMINISTREZE ORI CEVA LETAL PENTRU CEI IN VARSTA ORI MICROCIPUL PENTRU CEI CARE REPREZINTA FORTA DE MUNCA A SOCIETATI .SI PAREREA MEA E DRAGOSTEA LE REZOLVA PE TOATE NU TEOLOGIA SAU UN SCAUN SUS PUS . CREDINTA IN DUMNEZEU ADICA IN SFANTA TREIME SI IN SPECIAL IN FECIOARA MARIA GRABNICA AJUTATOARE CARE ESTE MAMA NOASTRA SPIRITUALA CU NEVREDNICIE ZIC LA EI SA NE PLECAM GENUNCHI SI SA NE RUGAM SA NE LUMINEZE MINTILE SA NU PRIMIM ACEST MICROCIP INDIFERENT SUB CE MINCIUNA O VENI EL SI ALATURI DE SF.PROROC ILIE SI ENOH SA NE INTARIM SI MAI MULT IN CREDINTA, SA FIM STATORNICI ,SA NU NE FACEM ROBII PANTECELUI SI SA PRIMIM CAND O FI VREMEA ,ACESTE EVENIMENTE APOCALIPTICE CU BUCURIE SI CU TARIE AMIN.

  12. Pana la microcipuri, care vor veni nitel mai incolo, anume dupa razboi si dupa inslalarea lui Antihrist, ACUM se pare ca va fi vaccin pentru toti, frate 🙁 Si toata lumea tace…

  13. O MINCIUNA NU VINE INTODEAUNA SINGURA ADUCE DUPA SINE ALTE MINCIUNI “CA ZICE DUMNEZEU IISUS HRISTOS LA VREMEA DE APOI MULTI MINCINOSI VOR VENI IN NUMELE MEU” VEDEM UN RAZBOI DIRECT INTRE BISERICA SI MASMEDIA CARE DARAMA USOR TOT CEI MAI FRUMOS PE PAMANT SI ACESTE SAGETI ADUSE BISERICI LUI DUMNEZEU ARE DREPT SCOP PIERDERE (SUFLETULUI) CARE E CEL MAI DE PRET LASAT DE LA DUMNEZEU NOUA PE PAMANT IAR NOI LUAM TOT DEACOLO FARA SA FACEM PUTINA ANALIZA SI LE INSUSIM CA SI CUM ASA TRE SA FIE.EXEMPLE CLARE AVEM CA TOATE FILMELE CE SE FAC IN ZILELE DE ASTAZI VOR SA ACOPERE VENIREA SF.PROROH ILIE SI ENOH. UITATIVA CATE FILME CU EROI AU APARUT TOCMAI SA NE OBISNUIASCA ATUNCI CAND SE VOR INTANPLA SA ZICEM EXACT CA IN FILMUL CUTARE SI CUTARE DAR MANTUIREA E LA DUMNEZEU . SI ANTICRIST E NASCUT DAR PANA LA VARSTA DE 30 DE ANI NU SE VA ARATA DIRECT. E OM DAR CU O INIMA SIREATA DE LA DIAVOL SI ASA CUM A FOST SARPELE IN RAI DE LA INSELAT PE ADAM ASA NE VA INSELA SI PRE NOI .O SA VINA CA UN PACIFICATOR DAR SI CA UN INPARAT CARE LE VA DA SPERANTA OMENIRI BINE INTELES (SPERANTA MISELEASCA) DUPA UN CONFLICT TOT DE EI REGIZAT. CUM A FOST NOSTRADAMUS CARE LEA SCHITAT CELOR DE NEAM CU EL (MASONI) ACESTE RAZBOIE MONDIALE. DUPA PRIMUL SI AL DOILEA RAZBOI MONDIAL CINE A IESIT INVINGATORII?
    BANCHERII NE UITAM ASTAZI CU NOSTALGIE APROAPE 90% DIN POPULATIE E DEPENDENTA DE BANCA SI E DATOARE PANA IN GAT PE 20 SI CEVA DE ANI .OARE NU E ALT RAZBOI MONDIAL SI ANUME AL TREILEA .MA UIT SI ZIC DUPA PAREREA MEA TOT CEAU CREAT ACESTI BANCHERI SUNT NISTE ACTORI CARE IN ZIUA DE AZI SUNT INTERMEDIARI DE LA UN SISTEM LA ALTUL.EXEMPLU DACA SA CONSTITUIT UE CU UN SCOP STIM NOI CARE SI CARE DIRIJEAZA TOATA EUROPA DE CE NEAR MAI TREBUI PARLAMENTUL DIN ROMANIA ,ITALIA…. NORMAL PENTRU A CREA HAUS SI LA VREMEA CAND VOR PICA SA VEDEM NOI DE PARCA NU AM STI CA O SINGURA CODUCERE GLOBALA AR REZOLVA TOATE PROBLEMELE OMENIRI.(PLANUL LOR)
    OMUL TRE SA LUPTE CU EL SA POATA CATIGA CU AJUTORUL LUI BUNUL DUMNEZEU UN LOCUSOR IN RAI NU SA AIBA 100 DE GRIJI CUM CA AR TREBUI SA CUMPERE …. CARE LE VAD LA TV. ACEST INAINTE MERGATOR A LUI ANTICRIST.
    SI EU ZIC CA SFARSITUL CAT CREDEM NOI CA O FI DEPARTE IN TIMP CUM ZICETI VOI EU ZIC CA ACEL TIMP SE MISCA PREA REPEDE SINGURA SOLUTIE E SAL CHEMAM PE DUMNEZEU IN INIMILE NOASTRE SI SA CEREM SA NE LUMINEZE MINTEA SA PRIMIM TOATE CU BUCURIE SI SA NE RUGAM UNUL PT. CALALALT ZICAN “POMENESTENE PRE NOI DOAMNE INTRU INPARATIA TA” SI SA NE DEA SFARSIT BUN CRESTINESC .AMIN

  14. Pingback: Război întru Cuvânt » DR. VASILE ASTARASTOAE, PRESEDINTELE COLEGIULUI MEDICILOR: “O.M.S. introduce dictatura medicala!”
  15. Pingback: Război întru Cuvânt » STUDIU STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare