FILANTROPIA “SIMPLY SUPERB” (Noutati de presa 4-7 iulie 2009)

6-07-2009 2 minute Sublinieri

coaja-de-paine-si-1-leu.jpg simply-superb.JPG

Timişoara: Patriarhul Daniel a fost acuzat că nu-i pasă de săraci (GALERIE FOTO)

Timişoara: Leşinuri simultane şi isterie la slujba Patriarhului

Potrivit sursei citate, “daca Patriarhia nu va gasi o solutie de rezolvare corecta a conflictului, 10.000 de oameni de pe Valea Buzaului vor ajunge la patriarhul Daniel”. Atat situatia de la Poiana Marului cat si cea de la Carnu se mentine exploziva, enoriasii fiind dispusi sa mearga pana la capat in apararea celor doua lacasuri, inclusiv prin deplasarea in numar mare de credinciosi la Episcopia din Buzau, luni dimineata, cand se va discuta cazul. Desi am contactat Patriarhia in repetate randuri, reprezentantii Biroului de Presa au refuzat sa comenteze cazul care a declansat deja doua revolte si e pe cale sa o provoace pe a treia, in dimineata zilei de luni.

Monopolul detinut de media corporatista are cancer in faza terminala si ei isi pierd puterea in favoarea blogurilor si a mijloacelor media alternative, si acesta este motivul pentru care oameni ca Hartigan sunt atat de furiosi si de aceea se misca in mod agresiv spre faza in care Internetul cu totul sa fie inlocuit cu “Internet 2”, un zid electronic al Berlinului, foarte strict reglementat si controlat, in care vocile alternative vor fi reduse la tacere si organele corporatiste gigant vor domina din nou.

“Tineti minte acele cuvinte: “extremism politic”. Veti auzi acel apelativ din ce in ce mai des, pe masura ce marile corporatii de stiri alimenteaza razboiul lor impotriva canalelor media independente si a bloggerilor”.

Zeci de mii de britanici au defilat la Londra în cadrul paradei gay

“(…) Cântăreţul Boy George care fusese arestat în ianuarie pentru sechestrarea unui tânăr, a făcut deliciul celor veniţi să privească defilarea.

Îmbrăcată în negru şi purtând mărgele colorate, Sarah Brown s-a aflat în primele rânduri ale paradei. Ea este prima soţie a unui premier britanic care participă la un eveniment organizat de asociaţiile de gay, lesbiene, bisexuali şi transsexuali. Participanţii la paradă i-au adus un omagiu şi Regelui Pop.

Vaticanul crede în extratereştri

Coreea de Nord a lansat şapte rachete cu rază scurtă de acţiune  

În Capitala Kazahstanului s-au desfăşurat zilele acestea lucrările Congresului Liderilor Religiilor Mondiale şi Tradiţionale. La eveniment au participat reprezentanţi din 70 de ţări, care au discutat despre valorile morale şi spirituale – baza unei etici mondiale, dialog şi cooperare, solidaritate în moment de criză. Biserica Ortodoxă Română a fost reprezentată de Înaltpreasfinţitul Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviştei şi Exarh Patriarhal.

Inca 89 de luni pana cand clima Pamantului se va schimba ireversibil. Criza economica, singura solutie

Pe scena, de dincolo de mormant: Holograma lui Michael Jackson ar putea fi activata pentru un turneu mondial

  • EvZ: 

„Craniu şi Oase” conduce America

Sataniştii de lângă noi

„Există viaţa de după viaţă”

L-a slujit pe Dumnezeu şi la Canal

Munca în pielea goală ridică moralul – a se vedea si urmatoarea stire (sau macar titlul): se pare ca se contureaza o alta tendinta diabolica incredibila pentru orice om cu scaun la cap, de “normalizare” a nuditatii in viata cotidiana.

Ghaddafi vrea unificarea Africii printr-un referendum

Valencia: A fost aprobată prima lege care dă drepturi embrionilor

  • Cotidianul:

27 de ţări au programe guvernamentale de vaccinare anti-HPV pentru prevenirea cancerului de col uterin

Cum arată mâncarea viitorului


Categorii

Pagini laice, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “FILANTROPIA “SIMPLY SUPERB” (Noutati de presa 4-7 iulie 2009)

  1. îmi pare rău. ați priceput greșit poziția mea față de patriarh. dacă veți mai citi veți vedea că atunci când a fost cazul întotdeauna am sancționat erorile sale.

  2. sper sa nu pateasca nimic parintele Macarie 🙁 am fost de cateva ori la el si aveam de cand sa ma mai duc vara asta dar acum…:( sper sa se rezolve conflictul in favoarea enoriasilor si a parintelui

    Doamne ajuta!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare