MEGA-MALLUL FARAONIC AL “MANTUIRII NEAMULUI” (Noutati 26-27 iunie 2009)

27-06-2009 2 minute Sublinieri

UPDATE

Impactul vaccinarii in masa asupra bolilor infectioase – by Dr. Anca Nitulescu

Marea conspiratie a GRIPEI

Comisia Europeana a dat publicitatii un plan general cuprinzand 130 de masuri preconizate pentru neutralizarea amenintarii apocaliptice din directia unei organizatii teroriste care ar putea folosi pentru prima oara arme nucleare, radiologice, bacteriologice si chimice.

Cu toate ca in urma unei verificari independente a voturilor s-a constatat ca dintre toate grupurile de varsta, cea dintre 18-24 de ani este cea care a optat prepoderent pentru Ahmadinejad, Scowcroft considera ca tinerilor iranieni nu le mai place modul de viata actual si ca atare o schimbare este inevitabila in aceasta tara… Deci este clar ca americanii o tin pe a lor, indiferent care ar fi realitatea. Au o reteta si pe aia o tot folosesc, iar ea suna cam asa: “in orice regiune de pe glob, tinerii tanjesc dupa modul de viata occidental, iar batranii sunt cei traditionalisti”. Acum, daca realitatea din Iran este alta, adica sustinerea revolutiei colorate nu este chiar asa de mare cum sperau, ramane de vazut la ce alte mijloace vor apela…

  • Interfax-Religion:

Religious leaders offer G8 their conception of shared security – Liderii religiosi ai lumi au ‘oferit’ liderilor politici din G8 viziunea lor asupra “securitatii impartasite” a intregii lumi, adaugand ca pentru a raspunde potrivit provocarilor timpurilor istorice de acum este nevoie de o noua paradigma morala a politicii globale care sa fie intemeiata pe compasiune si iertare…

Russian Center to open at Large Hadron Collider with the Moscow Patriarchate participating – In Rusia se va deschide un centru CERN, similar celui din Geneva, care va avea capacitatea sa efectueze aceleasi experimente de tip Large Hadron Collide, adica celebra cautare a “particulei lui Dumnezeu”… Spre deosebire de colegii occidentali, rusii vor avea binecuvantarea patriarhiei din Moscova pentru acest proiect esentialmente evolutionist.

  • Blog Roncea:

RECLAMA MASCATA la vaccinul GARDASIL in COTIDIANUL, sub semnatura lui Razvan Vintilescu alias Izabela Niculescu.

GROPARUL PATRIARHULUI TEOCTIST, chirurgul Asa-Sinescu, se crede “aghiotantul lui Dumnezeu”

CONSOARTA lui Crin Antonescu, Adina Valean, sustine cuplurile homosexuale si chiar… poligamia, conform unui Raport din Parlamentul European

  • Ziua:

Presedintele Cehiei amenintat cu suspendarea

Partidul Social-Democrat ceh ia in considerare posibilitatea suspendarii prerogativelor presedintelui Cehiei, Vaclav Klaus, daca acesta nu va semna Tratatul de la Lisabona, relateaza Mediafax. Pentru o suspendare temporara ar fi nevoie de o majoritate simpla de 41 de voturi din cele 81, ale senatorilor, si ar permite premierului Jan Fischer sa semneze acest document in locul pre­se­dintelui. Klaus a promis la inceputul saptamanii ca va fi “ultimul” politician european care va semna Tratatul de la Lisabona. Atributiile lui ar putea fi suspendate pe motiv ca actioneaza mai presus de lege.

Jacko X s-a dus la Allah – din care aflam ca Michael Jackson chiar devenise musulman

Un ghid al frumuseţii lăuntrice (2)

Ai văzut măiestria lui Dumnezeu?

“Paradoxul vremurilor noastre, și nu numai, este acesta:

Tatăl stă cu brațele deschise, cu haina iubirii călduroasă și iertătoare pregătită, cu vițelul gata înjunghiat și rumenit, cu inelul demnității gata să fie oferit. Iar fiul risipitor îi urlă cu furie, de la doi pași, că-i este frig, foame și că este un dezmoștenit.

Fiul risipitor ajuns în fața Tatălui, mai are un hop de trecut, poate cel mai mare și cel mai greu. Acela de a accepta să fie îmbrățișat de către Tatăl (…)”.


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare