Obamalatrie, eugenie, zvonuri de razboi, euro-alegeri si psihoza deliranta a incalzirii globale (Noutati 6-8 iunie 2009)

8-06-2009 3 minute Sublinieri

global_warming.jpg

(…) “Miscarea ecologista” din care face parte si Porritt nu are, in sine, nimic romantic si nici idealist. Este o miscare de stanga, puternic politizata si sustinuta financiar de cei care au interesul agitarii marotei “incalzirii globale provocate de om”, ale carei “consecinte catastrofale” pot fi reduse, desigur, doar… scazand populatia planetei. Acolo unde nu se poate atinge acest tel “cu binisorul”, el trebuie impus prin forta – vezi politica criminala a regimului chinez, ale carui campanii de avorturi fortate si amenzile imposibil de platit aplicate celor care nu respecta interdictia de a avea un singur copil sunt invizibile pentru “aparatorii drepturilor omului”.

Din pacate, ecologismul atrage in special tineri idealisti si preocupati sincer de problematica mediului, care sunt manipulati fara scrupule si carora li se inoculeaza ideile maltusianiste. Evident ca ei nu ajung niciodata sa cunoasca adevarul, rezervat doar “celor alesi”. In acest context, originea nobiliara a lui Porritt apare ca aproape fireasca: nici unul din multiplele “cluburi de reflectie” (precum Bilderberg) care hotarasc soarta lumii nu admite altceva decat elitisti si nobili.

A se remarca si faptul ca Porritt deplange ca in Anglia nu se fac mai multe avorturi.

Ingrijorator este faptul ca si in Occidentul “democratic”, aparent incompatibil cu astfel de politici de forta care incalca flagrant noua religie a “drepturilor omului”, se fac auzite tot mai multe astfel de voci care cer reducerea fortata a populatiei.

Vezi si: premiera in Romania a documentarului “Iarna Demografica”, co-organizata de Asociatia Altermedia. Aparitie editoriala: “Razboiul impotriva populatiei – Economia si ideologia controlului mondial al populatiei

Vaclav Klaus: „Alegerile europarlamentare nu sunt necesare”

FOTO: SEMNE? “Asperatus clouds”, un nou tip de formatiune noroasa misterioasa a aparut in ultima vreme pe tot globul

VIDEO: inregistrarea si textul integral al discursului “A New Beginning” al presedintelui Barack Obama din 4 iunie 2009 adresat lumii musulmane la Cairo

VIDEO: Barack Obama sustine vehement versiunea oficiala asupra evenimentelor de la 09.11.2001

Nu exista opinii care urmeaza a fi dezbatute, exista fapte cu care trebuie sa fim de acord!!

Obama recunoaste implicarea CIA in rasturnarea de guvern din 1953 din Iran. Care este semnificatia discursului sau de la Cairo?

Ziaristul a spus ca “Reagan insemna totul despre America” in timp ce “Obama se afla deasupa acestui lucru. Nu suntem doar ingusti, sovinisti sau provinciali. Ne ridicam pentru ceva. Adica, in felul in care Obama se afla deasupra tarii, a lumii, el e un fel de Dumnezeu”.

Lumea în prag de război. Lupta pe resurse

Schimbările de climat din următorii 20 de ani ar putea duce la o catastrofă globală în urma căreia milioane de vieţi vor fi pierdute în războaie şi dezastre naturale. Aceasta a fost concluzia alarmantă a unui raport secret, comandat în 2004 de un influent consilier pe apărare al Pentagonului, înăbuşit de mai-marii Apărării americane pentru că ar fi umilit administraţia Bush – care a negat în mod repetat că încălzirea globală ar fi un fenomen real – şi ajuns pe masa redacţiei “The Observer”. Raportul avertiza că, din cauza schimbărilor de climat, conflictele nucleare, secetele de proporţii, foametea şi răzmeriţele vor izbucni în întreaga lume.

Documentul prezicea că încălzirea globală va aduce planeta în pragul anarhiei, ţările urmând să apeleze la ameninţări nucleare pentru a-şi apăra şi asigura resursele diminuate de mâncare, apă şi energie. O ameninţare mult mai mare decât terorismul. “Dislocarea şi conflictul vor deveni aspecte endemice ale vieţii. Războaiele vor defini încă o dată viaţa umană”, concluziona raportul”.

Cine ne bagă pe gît sare iodată?

  • Jurnalul national: Copii fără defecte – Eugenia umana este, practic, oficiala si in Spania, dupa Marea Britanie!

“Statul spaniol a autorizat la 21 aprilie, în premieră, selecţia embrionilor, cu scopul de a oferi cuplului şansa de a concepe un copil protejat de pericolul mutaţiilor genetice invalidante, prezente în familiile viitorilor părinţi”.

“Euroscepticii vor sublinia că indiferenţa opiniei publice faţă de UE dovedeşte că Tratatul de la Lisabona trebuie blocat şi îşi vor accelera eforturile de a-i convinge pe irlandezi să îl respingă. În replică, susţinătorii textului care vizează îmbunătăţirea funcţionării unei Europe extinse vor susţine că absenteismul ridicat arată că UE are nevoie exact de reformele propuse de Tratatul de la Lisabona, printre care înfiinţarea unei funcţii mai vizibile de preşedinte al UE.”
  • Claudiu Tarziu: 

Naţional-comunismul n-a murit, numa’ o ţîr’ o aţipit

Flashuri electorale

  • Atitudini fara platitudini:

Datele europarlamentarelor 2009

S-au trezit olandezii

  • Ziua: 

Presedintele Basescu ne-a spus ce datoram UE. Dar ce ne datoreaza noua Occidentul, cine le spune?

FMI crede ca DST va veni moneda mondiala de rezerva, Rusia mizeaza pe yuan

Cheltuielile militare mondiale au depasit 1.400 miliarde dolari in 2008, atingand un nou record. Top 3: SUA, China si Franta

Arabii isi fac Uniune Monetara

Monumentul Holocaustului: In loc sa fie transplantati, cei 32 de arbori au fost taiati cu drujba

  • Jurnalul national:

Barack Obama: Testul nuclear coreean este provocator 

Sarkozy critică “declaraţiile necugetate” ale lui Ahmadinejad despre Holocaust

Economia mondială nu dă semne de refacere rapidă în formă de V

  • Ziare.com:

Care este pericolul nuclear pentru Romania?

Detinutii de la Guantanamo ar putea fi executati fara proces

Ce contin, cu adevarat, bauturile energizante?

  • Lumina:

Dezbatere pe tema „Contracepţie şi avort“, iniţiată de ASCOR Iaşi

A patra Conferinţă Panortodoxă Presinodală

  • Ziua:

Protopopiatul Ortodox Roman din Timoc, marul discordiei intre Biserica Ortodoxa Romana si Biserica Ortodoxa Sarba

Patriarhul Moscovei ii va vizita pe toti omologii sai ortodocsi

Kievul avertizeaza Rusia ca poate trece unilateral la demarcarea granitei

***

Mihai Eminescu despre Coborarea Duhului Sfant asupra Apostolilor. Razimul nostru viitor nu va putea fi Rusia

PARINTELE IUSTIN PARVU, DUHOVNICUL NEAMULUI: Prin sacrificii, ne vom izbavi de dictatura cipurilor. Romania e fabrica de mucenici… Mesaj de Rusalii

Icoana Deisis. Cea mai…

Maica Domnului ”Platytera ton ouranon” – o variantă rusească de excepție

Trei icoane pe care dacă nu le-aș fi văzut… nici nu le-aș fi crezut

Cum ajung rugăciunile noastre la Domnul?

Duminica Cincizecimii – Roadele Duhului Sfânt


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Obamalatrie, eugenie, zvonuri de razboi, euro-alegeri si psihoza deliranta a incalzirii globale (Noutati 6-8 iunie 2009)

  1. Aceasta pagina de “Noutati” include – prin toate titlurile postate , aproape tot ce-a spus Mantuitorul Nostru in Evanghelii , atunci cand le-a vorbit celor de-atunci , de azi si de maine –
    despre Semnele vremurilor …”Asperatus clouds” – noul tip de formatiunne noroasa , nu mi se pare deloc “misterioasa” , ci , pur si simplu , se incadreaza in Cuvantul lui Dumnezeu , despre sfarsitul veacurilor …”…vor fi semne in cer , in luna si in soare…”
    Despre pericolul nuclear , eugenie , ecumenismul distructiv , mondializarea economiei , racirea iubirii , cipuri , etc. …aaa , problematicul sinod 8 …dar , ca sa cuprind atatea cate ar trebui , mi-ar trebui prea mult timp … mai bine citim , cand si cum putem , titlurile indicate … si sa luam aminte !!!
    Sfanta Treime sa va tina tari pe pozitii ortodoxe , Frati Admin , ca aparati Adevarul … si pe toti pe care-i sustineti si ni-i faceti cunoscuti !

    PS. Sarut mainile iubitului nostru Parinte Justin Parvu !

    Preasfanta Treime , miluieste-ne pre noi !!!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare