“Ei sunt aici…” (Noutati 19-20 mai 2009)

20-05-2009 3 minute Sublinieri

t-roundtable-4.jpg

Un NGO numit “Votati Guvernul Mondial” a facut cunoscute numele a 45 de autori care au publicat carti si articole pe tema globalizarii democratiei si care au cazut de acord sa lase deoparte diferendele lor filosofice pentru a incuraja organizarea unui referendum global asupra scopului general al unui guvern mondial democratic (la naiba, nu am reusit sa obtinem asta nici macar pentru UE).

Probabil ca se simt destul de increzatori ca au o tema castigatoare, ca oamenii s-au inmuiat suficient si au fost convinsi sa creada toate povestile panicarde ale indatorarii globalizate, terorii globalizate, teoriei globalizate a incalzirii provocate de om a planetei, bolilor globalizate, caz in care solutiile globale trebuie intr-adevar sa fie singura cale pe care se poate merge pentru a face fata acestor probleme.

Acest subiect a fost atat de multa vreme ridiculizat ca fiind simpla conspiratie, incat a spune cu dezinvoltura ca formarea Guvernelor Globale Regionale, cum ar fi UE, a fost intotdeauna un precursor al Guvernului Global v-ar pune in situatia de a va vedea ostracizati si numiti extremisti lunatici.

Ei bine, ei sunt aici….

“(…) „În şase luni va veni adevărata criză. Băncile vor veni şi vor cere banii de la Georgică, Costică, cei care au o mică afacere. Atunci toţi Georgicii vor rămâne faliţi, dar nici băncile nu o vor duce mai bine, deoarece nu vor mai avea deloc rulaj. Dacă îmi cere banca banii înapoi, îi zic să îi ia din contul de cash, dar nu îi vrea. Banca vrea bani doar de la cine nu are.“, a declarat Ion Ţiriac în cadrul unui interviu acordat Business Magazin. (…)

Sa nu ne amagim, situatia este grava, iar partea tragica inca nu a venit. Imprumutul de la FMI si de la UE, nu va face altceva decat sa ne indatoreze si mai mult pentru generatii intregi. Iata ca banii respectivi, oferiti bancilor straine – sub pretextul de a finanta economia – sunt scosi din tara de catre acestea! Dealtfel, bancile din Romania (80% cu capital strain) au finantat pana acum in primul rand specula imobiliara. Si cum piata imobiliara a cazut, concluziile sunt clare”.

“Principala intrebare este: care economie? Problema e foarte clară. Acordul cu FMI nu e public deoarece statul român s-a împrumutat, dar nu pentru statul român ci pentru firmele străine din România, de asta este secret. După cum văd, în ciuda asigurărilor guvernului, lucrurile se petrec exact cum am spus în urmă cu ceva timp: am împrumutat bani, dar banii pleacă în străinătate“, a spus analistul economic Ilie Şerbănescu la emisiunea Sinteza Zilei de marţi. (emisiunea inregistrata – aici)

Iata, deci, ce fel de stiinta propovaduieste evolutionismul darwinist si, in general, orice “specie” de evolutionism. Cu “probe” stiintifice precare, pe baza unui schelet (daca e si acela real, pentru ca au fost si fraude dovedite in istoria antropologiei) de lemur cu o problema de dantura, se decreteaza “a opta minune a lumii”. Pentru ca, nu-i asa, darwinismul a ajuns in stadiul de a avea nevoie de… minuni ca sa mai fie credibil! Deoarece stiintific, este nul. “Stiinta” este inlocuita de o campanie mediatica agresiva, in care se raspandeste o “vulgata” care poate pacali doar pe cei neavizati. In primul rand, “veriga lipsa” era un concept folosit pentru a desemna, in logica evolutionista, trecerea de la speciile de maimute pe care darwinistii le-au proclamat drept stramosi ai omului la Homo Sapiens. Ce se prezinta aici drept mare descoperire este un fel de stramos al maimutelor care ar fi stramosul maimutelor umanoide, in limbaj evolutionist, dar nu al lui Homo Sapiens. Asadar, toata aceasta balmajeala este o facatura ordinara. In plus, problema evolutionistilor nu se referea doar la om. Nu exista, practic, nicio dovada, nicio proba concreta de evolutii intre specii. Adica nu au fost descoperite niciodata probe ca dinozaurii au evoluat in pasari, nu stiu ce peste in mamifer s.a.m.d. Toate sunt pure fabulatii… Dar fabulatii cu scopul bine determinat de a narui conceptia crestina asupra omului, de a il defini pe acesta ca un animal care, nu-i asa, in virtutea naturii sale pur animalice, poate fi supus politicilor de eugenie, exterminare, inrobire. De aceea evolutionismul, cea mai nestiintifica teorie dintre toate teoriile stiintifice, este ridicat la rangul de dogma de Consiliul Europei, recunoscut ca atare de Biserica Catolica si, partial, chiar de unele personalitati din BOR. Deoarece este viziunea cu potentialul cel mai nihilist dintre toate viziunile ce definesc natura umana. Oare asta sa fie exemplu de “conlucrare” intre stiinta si religie?

A se vedea si acest documentar care arata de ce evolutionismul este o “teorie” diletanta, sau, altfel spus, falsa: Asociatia Sf. Daniil Sihastru: Dovezi ştiinţifice în favoarea creaţionismului

De pildă: ,,Ca să folosim jargonul de criză, cel puţin trei tehnologii importante sunt acum «proiecte la cheie»: programarea ţesuturilor, posibilitatea de a modifica celule şi roboţii. Pe măsură ce aceste noi tehnologii şi altele converg, vom fi martorii unei restructurări masive a puterii economice globale”.

Sau: ,,Imaginează-ţi acum o lume în care fiecărui nou-născut i se implantează imediat o capsulă la subraţ. În ea se află monitoare, mici cantităţi de hormoni, un transmiţător wireless şi un receptor. Dispozitivul este alimentat de o baterie asemănătoare celei de ceas. Înlocuirea chirurgicală a capsulei la fiecare cinci ani este obligatorie, aplicată strict şi, pentru că este foarte ieftină, plătită de stat. “

Carla Bruni îl critică pe PapăLumea contemporană este mai vulnerabilă la efectele unei pandemii de gripă decât în 1968

Criza economică creşte numărul săracilor din România cu 369.000 în acest an, la 1,59 milioane

  • Adevarul:

Întâlnirea dintre Barack Obama şi Benjamin Netanyahu s-a încheiat

Israelul îşi rezervă dreptul de a se apăra contra Iranului

Statul, cel mai mare client al băncilor

  • Romania Libera:

Dupa criza, vine seceta! (VIDEO)

Productia unui vaccin impotriva gripei porcine ar putea incepe de la jumatatea lunii iulie

Romanii consuma legume si fructe din import refuzate de alte state

Parohia greco-catolica Sapanta: Suntem supusi unei epurari cultural-religioase (continua campania uniatilor…)

Masinile Arhiepiscopiei Tomisului, puse sub sechestru de Fisc


Categorii

Pagini laice, Pagini Ortodoxe, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare