SISTEMUL LUCREAZA, SENATORII BAGA CAPUL IN NISIP (Noutati de seara 16 martie 2009)

16-03-2009 59 secunde Sublinieri

yourfile.gif

Paşapoartele Satanei au trecut tacit de Senat

666. Unde dracu e numarul diavolului?

  • Antena 3 s-a alaturat corului batjocoritor al majoritatii presei in chestiunea pasapoartelor biometrice:

Votul senatorilor, conservat de frica proniei cereşti. Paşapoartele biometrice, adoptate tacit

666 şi paşapoartele biometrice: “Când intră în contact cu soarele, cipurile pot provoca efecte grave”

***

Catre toate blogurie anti-sistem: ROMANIA GAME OVER in cazul in care se va semna acordul de imprumut cu FMI

Adrian Nastase: “Se fac presiuni din exteriorul tarii pentru realizarea acordului de imprumut cu FMI”

Summitul G20 trebuie sa reformeze un sistem economic mondial desuet, crede Kremlinul

VIDEO Ion Iliescu: Asistam la o criza de sistem care ar putea inchide o istorie de 500 de ani, reasezand economia pe baze post-capitaliste

Stii care sunt efectele negative ale anticonceptionalelor?

Întrunirea de lucru a reprezentanţilor Bisericilor Ortodoxe autocefale, Sofia, 11-12 martie 2009


Categorii

Pagini laice, Presa

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “SISTEMUL LUCREAZA, SENATORII BAGA CAPUL IN NISIP (Noutati de seara 16 martie 2009)

  1. Pingback: Bloggerii sunt adevaratele “tinte” ale modificarilor din Codul Civil; de ce tace presa? « Theologhia | amin.
  2. Ref.la capul bagat in nisip a senatorilor nostrii, ce sa mai zic?! Mai e ceva de zis?!
    Ce sa mai ‘comentezi’?!
    Merge mai departe la deputati: si astia…vai capul lor!
    Ce daca s-a protestat/protesteaza…le-a scris si Pr.Iustin Parvu cu atata durere, cu atata atentie doar, doar…s-or trezi! (apelul Pr.Iustin este pe ‘apologeticum’)
    Asta e! Cine i-a ales sa ne reprezinte asa sa faca si peste 4 ani!

  3. Senatorii si-au bagat capul in nisip,Patriarhia se ascunde dupa visin ,iar noi cei multi ridicam ochii spre cer asteptand traznetul sa loveasca visinul, ploaia sa spele nisipul…DOAMNE TU ESTI SINGURUL CARE NU DEZAMAGESTI!

  4. Am descoperit un blog care cred ca merita atentie.
    Legat de posibilitatea implinirii in aceasta primavara a profetiei despre atacul turcilor asupra grecilor.
    http://mucenicul.wordpress.com/

  5. Parerea mea este ca senatul s-a spalat pe maini. Asta arata absenteismul in acest caz. Probabil ca au primit sute si mii de mesaje pe mail si au simtit o oarecare mustrare de constiinta si, nefiind in stare sa lupte impotriva, multi au preferat ca macar sa nu se faca vinovati direct de aprobarea ordonantei. S-au spalat pe maini si au lasat vina in mainile sinodului care a hotarat dinainte acceptarea acestor pasapoarte. Daca sinodul ar fi hotarat in duhul Sfintilor Parinti si al Bisericii, acum ar fi avut putere sau macar motiv sa voteze impotriva ordonantei. Dar asa? Ce poate face senatul, in afara de a se spala pe maini? Este un gest de neasumare a responsabilitatii. Eu asa inteleg. Consider ca e clar cine se face vinovat de aceasta stare de lucruri.

    Parca am mai auzit undeva un astfel de scenariu. Cu adevarat nimic nou sub soare.

  6. din pacate prostia, superficialitatea, lacomia si non-valoarea sunt la loc de cinste in Romania. asta e! in loc sa ne cinstim istoria si stramosii, daca se poate vinde totul…de ce nu pana la urma?! ca doar e mai usor sa mergi la supermarket sa cumperi totul decat sa lucrezi pamantul, nu!? mai bine mananci “bio” decat sa creasca plantele in straturile gardinii fiecaruia…mai bine iti “tragi” un chip ca e la moda…decat sa te rogi, sa ai frica de Dumnezeu si sa traiesti curat si frumos dupa cum ne spune Biblia sa o facem…ce usor e sa fi hot, in loc s fi cinstit! si de ce sa consideri homosexualitatea ceva anormal si rusinos cand doar e normal nu!?!!? sau de ce sa condamni incestul ,cand de fapt e…normal!! (?!?!??!?!?!!??!?!)(oare?!?!?!) ce frumosi si moderni suntem noi1 traim in rand cu lumea…dar oare cu care lume!? ca senatorii nu vad nimic anormal in ceea ce fac…iau banutii si…ce bine le e lor!!ca o sa ajunga si ei sa o traga, nu se gandesc. adica altfel spus de data asta nu vad mai mult decat lungul nasului lor si felul cum li se umple conturile… pacat! dar sa-i vedem cand din persoane vor ajunge…numere, cifre..coduri…, cand o sa li se adauge date ireale pe documente, numai pt ca au dat peste “batatura sensibila” a cuiva…oare cum le va placea?!!?! (sa nadajduim ca unii dintre noi vom avea putere de la bunul Dumnezeu spre a duce lupta cea dreapta, lupta care inseamna post, rugaciune, CREDINTA!!!! si nu razboi! televiziunile care au tot felul de angajati cu diplome facute la comanda denigreaza credinta…
    ma intreb de multe ori, unde sunt ROMANII adevarati?!?!? ce s-a intamplat cu natia asta de oameni?! sau asa superficiali si indiferenti au fost romanii mereu?!?!?!? nu prea cred! pt ca daca nu erau un popor puternic nu ar fi putut sa invinga cotropitorii tarii! si nu se poate spune ca tara noastra nu a fost o tara cotropita!
    dar, din pacate putem spune despre Romania si poporul roman…”CE-AM FOST…SI CE-AM AJUNS!!!!”
    Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii si pe toata lumea Ta! Amin!

  7. Delia,
    senatorii si alte cateva categorii privilegiate, nu vor fi obligate sa ia acte electronice. Probabil ca vor interveni si pentru alti cunoscuti, familie, etc.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare