Un articol cu adevarat important

15-03-2009 2 minute Sublinieri

titanic-sinking.jpg

Toată criza economică este clar provocată, mai bine zis „programată” în sistem. Sistemul a fost făcut să pice, aşa cum o maşină care o îndreptăm spre o prăpastie este predestinată unui sfârşit crunt. Criza actuală va dura ceva timp, viaţa va fi din ce în ce mai grea, se vor încerca tot felul de soluţii, inclusiv războaie, vor fi şi momente de pace şi optimism, încercări de ieşire din impas dar degeaba. Soluţia finală va veni prin antihrist care va propune o monedă globală dar care să poată fi folosită doar virtual, prin intermediul cipului implantat. Poate că încercarea monedei globale se va face mai înainte, însa abia odată cu consensul pe care îl va aduce antihrist, această “soluţie” va fi aprobată şi va da rezultatele aşteptate de către marea partea a oamenilor, cel puţin la început. O bancă mondială, un guvern mondial, control total global, aceasta este direcţia, aceasta se încearca acum. De aceea băncile au fost lăsate să ajungă în situaţia de faliment, deoarece fiind sistemul nervos prin care curg banii, precum sângele curge în trup, pentru a pune ceva în loc, trebuie “extirpate” organele actuale care erau sursa banilor şi canalele prin care funcţiona tot sistemul. Iar mădularele care nu vor putea trăi fără acest “sânge” – banul – vor muri. Şi un sânge nou va fi pus în locul banului actual. Dacă până acum, banul a fost ochiul dracului, pecetea, când va fi oferită, se va face printr-un botez al dracului, cei care vor primi pecetea, şi vor avea drepturile care se trag din aceasta, vor primi totodata şi botezul în noua religie, religia lui antihrist”.

Peter Schiff – comentator economic, broker autorizat şi în prezent preşedinte al Euro Pacific Capital, o firmă de brokeraj din SUA. A prezis criza creditelor încă din 2006. Prezice prăbuşirea economiei americane şi a dolarului şi recomandă americanilor să îşi protejeze averea în investiţii … conservatoare, adică în bunuri de care lumea va avea nevoie şi atunci când criza va distruge tot ce încă mai stă în picioare în prezent, iar alimentele de bază cum ar fi păinea şi cartofii sunt astfel de bunuri „conservatoare”. Schiff îi îndeamnă pe americani să se mute la ţară, să facă stocuri de mâncare şi de combustibil şi de asemenea … de arme”.

“Un simplu călugar contemporan, Paisie Aghioritul, prevedea acum 20 de ani:

Încet-încet destule încep să iasă la iveală. Strig şi eu netrebnicul de atâţia ani! Situaţia este înfricoşătoare, ciudată. Nerozia a întrecut limitele. A venit lepădarea şi rămâne ca acum să vina “fiul pierzării” (2 Tes. 2,3). Totul va deveni un spital de nebuni. În harababura ce va stăpâni, fiecare stat se va ridica să facă orice-i spune cugetul. Dumnezeu să ajute, ca interesele celor mari să fie astfel încât să ne ajute. Din ce în ce vom auzi de ceva mai nou. Vom vedea făcându-se lucrurile cele mai neaşteptate, mai neraţionale. Numai că evenimentele se vor derula cu repeziciune.

Din păcate, mulţi ortodocşi, ca şi mulţi alţii ignoră total realitatea şi le place să creadă că viaţa merge în continuare aşa cum a fost şi că vom trece peste criză. Din păcate, păstorii nu sunt la înălţime încă şi biserica dormitează. La Radio Trinitas ascultăm muzică populară, iar la Trinitas TV în singura emisiune care a dezbătut criza economică, se încerca liniştirea oamenilor pe motivul că criza nu există ci este doar o manipulare mediatică, este doar o sperietoare menită să tulbure liniştea populaţiei.

Însă nu doar cei care doresc să îşi liniştească conştiinţa deoarece duhul lumii îi stăpîneşte şi le e greu să se rupă de comoditatea unui trai fără lipsuri şi fără probleme serioase ignoră criza. Chiar şi cei mai informaţi şi care sunt de acord că lucrurile o să se agraveze, încă aşteaptă să vadă mai multe semne, încă se miră şi nu fac nimic ca să se pregătească pentru ce va urma. Sau zic „lasă, că o să vedem atunci“.

Integral – aici.

 101-12962-34_gigelchiazna_17.jpg


Categorii

Pagini Ortodoxe

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Un articol cu adevarat important

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » DR. KATHERINE ALBRECHT SE ADRESEAZA PARLAMENTARILOR ROMÂNI: “Chem pe toţi oficialii români să respingă tehnologia RFID”
  2. Din pacate, propunerea de moneda globala a venit deja. Presedintele Kazahstanului cere o moneda mondiala si s-a gandit deja si la un nume pentru ea: “acmetal”. Am gasit informatia aici:

    http://bataiosu.wordpress.com/2009/03/10/dupa-ce-unii-lideri-mondiali-au-venit-cu-ideea-unui-guvern-mondial-presedintele-kazahstanului-vine-cu-ideea-monedei-unice/

  3. Pingback: Stiri de criza - surse interne « Zona de criza
  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » SISTEMUL LUCREAZA, SENATORII BAGA CAPUL IN NISIP (Noutati de seara 16 martie 2009)
  5. Nu exista nici o criza economica … totul este o inscenare … un plan bine gandit de atata timp si pus in practica chiar in zilele noastre. Se vrea un singur stat mondial cu o singura moneda si un singur guvern care sa conduca totul. Nu este oare ciudat ca dupa ce Bush a semnat si a infaptuit uniunea nord americana (care a fost facuta in mare secret) … tocmai cand se cauta motiv pentru introducerea unei singure monede (ameroidul) pt sua,canada si mexic a aparut aceasta “criza”? si nu e singura intrebare care merita pusa …
    Vor face in asa fel incat sa ajungem sa cerem noi (poporul) o noua moneda mondiala crezand ca asta ne va scapa de criza. Ne manipuleaza de atata timp si cu atata adancime de fapte incat ne este imposibil sa mai vedem adevarul daca Bunul Dumnezeu nu ne va deschide ochii sa vedem cu adevarat ce se intampla in jurul nostru.
    Au planuri mari cu noi si tot ce putem face este sa mai amanam umpic prin post si prin rugaciune. Domnul nu ne va parasi dar trebuie sa ne rugam.

    Doamne ajuta! si iertati fratilor.

  6. criza economica,somaj, foamete- solutia :aparitia unui salvator-antihrist- care va propune unirea tuturor indiferent de religie{“fundamentalistii” religiosi trebuie eliminati fiind cauza tuturor crizelor si razboaielor} si impartirea bunurilor in mod egal. deviza lui “share and justice” adica dreptate si pace si egalitate pt. toti{ cititi site-ul “share international “. PS. Papa aplecat intr-un turneu sub deviza “pace si justitie”

  7. Pingback: Portal Ortodox. Crestinism.net » Un articol cu adevarat important
  8. mda..cam asa e …

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare