MULTUMIRE din partea Parintelui Ciprian din Namur pentru SPRIJINUL DAT PENTRU PLATA RATEI PENTRU LOCUL MANASTIRII ORTODOXE DIN BELGIA

1-07-2014 Sublinieri

namur11

Dragii noştri, dorim să vă anunţăm că s-au strâns banii și pentru plata ratei din anul acesta!

Ne-ați ajutat astfel să păstrăm pentru încă un an locul pe care Dumnezeu ni l-a dăruit pentru a ne lucra mântuirea în partea aceasta de lume. Încă un an în care putem păstra și spori bucuria comuniunii întru Hristos Domnul nostru. Încă un an în care ne putem hrăni din frumusețea privegherilor, rugăciunilor și întâlnirilor cu oamenii vii ai Bisericii. Încă un an în care, alături de obştea de maici, ne putem ruga pentru lumea întreagă, lume care suferă din pricină că nu-L cunoaşte pe Hristos.

Cuvinte nu sunt ca să ne exprimăm recunoştinţa către Maica Domnului, către sfinţii noştri ocrotitori, şi tuturor celor care ne susţineţi şi încurajaţi cu rugăciunile, prezenţa şi milostenia.

Domnul să răsplătească fiecăruia aşa cum doar El ştie şi poate!

Părintele Ciprian Grădinaru dimpreună cu enoriașii parohiei „Toți Sfinții” și închinătorii mănăstirii „Acoperământul Maicii Domnului” din Vedrin

IMGP0164

Legaturi:


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!