Recomandare de GRADINITA ORTODOXA CU AFTER-SCHOOL, in Bucuresti: Centrul educational Sfantul Haralambie

12-11-2013 Sublinieri

GradinitaAfterS

N-am cuvinte: Grădiniţă ortodoxă si after-school în centrul educaţional Sf. Haralambie – sector 4, Bucureşti

Situată într-o zonă de case, foarte aproape de Piaţa Unirii, între Strada Principatele Unite şi Bulevardul Mărăşeşti, Biserica Flămânda, cu cele două hramuri ale sale: Sf. Haralambie şi Adormirea Maicii Domnului, dispune de prima menţiune istorică din anul 1871, în prezent fiind declarată monument istoric. Casa parohială, unde funcţionează Centrul social-educaţional a fost construită în anul 1935.

Grădiniţa şi after-school-ul au fost înfiinţate din dorința de a împleti educația școlară cu cea ortodoxă. Condiţiile oferite sunt foarte bune, grădiniţa având capacitatea de 30 de copii, pentru program scurt sau prelungit. Cu toate acestea, sumele plătite pentru grădiniţă şi after-school sunt menite să acopere doar cheltuielile legate de hrană, educație, curățenie și utilități, activităţile centrului fiind non-profit. Pentru cazurile defavorizate se acordă reduceri și gratuități, în urma întocmirii unei anchete specifice, de către un asistent social, angajat al Arhiepiscopiei Bucureștilor, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii, inclusiv programul grădiniţei şi after-school-ului,

puteţi găsi în pliantul ataşat:

Pliant Sf. Haralambie, Bucureşti

harta2


Categorii

Uncategorized

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Recomandare de GRADINITA ORTODOXA CU AFTER-SCHOOL, in Bucuresti: Centrul educational Sfantul Haralambie

  1. Doamne, ajuta!
    Gradinita s-a deschis in octombrie.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!