CATEHEZA LA ANTIM, CU PARINTELE MIHAIL STANCIU: “Postul Mare si slujbele lui”

20-02-2012 Sublinieri

Marți 21 februarie, orele 18.30, la Mănăstirea Antim, va fi susținută Cateheza ”Postul Mare și slujbele lui de Părintele Arhim. Mihail Stanciu


Categorii

Conferinte si alte evenimente

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “CATEHEZA LA ANTIM, CU PARINTELE MIHAIL STANCIU: “Postul Mare si slujbele lui”

  1. Desi pt. o perioada nu sint prezenta fizic acasa, iar viata de-aici unde sint este total diferita si deloc acceptata de mine ( nu ca eu as fi mai buna ), pastrez in inima tot ceea ce este absolut minunat din slujbele din aceasta perioada a Postului Mare si nu numai, slujbe pe care le-am trait si le voi trai cu adevarat numai acasa.
    Multumesc lui Dumnezeu ca Parintele Mihail care imi este si duhovnic, reuseste sa tina aceste minunate cateheze care pt. mine au fost si sint un puternic suport duhovnicesc si care in acelasi timp m-au modelat intr-un mod nemasurat de frumos.
    Nu numai catehezele tinute, dar si cuvintele de folos pe care le transmite dupa fiecare predica tinuta dupa Sfinta Liturghie sint de un important si real ajutor duhovnicesc.
    Dumnezeu sa il ocroteaasca, sa ii daruiasca liniste si tot ceea ce ii este dumnealui de folos.
    Doamne ajuta.

  2. Doamne ajuta,

    Unde putem gasi inregistrarea catehezei?

  3. In curand pe cateheze.wordpress.com

  4. Stiti cumva de ce nu mai merge blogul Pr. Mihail?
    Doamne ajută!

  5. Pentru ca i l-au inchis comunistii. Acum are un blog care este privat si care nu poate fi accesat de oricine. Din pacate aceasta este Romania in care traim….. inca comunista!

  6. Multumesc de raspuns! Dumneavoastra de unde stiti? Si cum as putea intra pe cel privat?

  7. Se pare ca dvs. nu stiti foarte multe despre subiectul care a provocat inchiderea blogului Parintelui….. Si daca adevarul nu ar deranja de ce ar trebui sa se ascunda Parintele acum ……. ca pe vremuri cand la Antim exista Rugul Aprins. Asta a ce va suna?! Daca nu va place termenul “comunist” puteti sa-i spuneti “mafie”. E tot ceva de genul…
    Ptr. putin.

  8. admin,

    va rog, stiti cumva, parintele Mihail Stanciu mai tine cateheze la Antim ori nu? Multumesc.

  9. @ Marina:

    Mai rar, cand mai vine in tara.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!