Vesnica pomenire pentru Ioan Ianolide, marturisitorul din temnitele comuniste

27-01-2010 Sublinieri

mormant Ianolide

Pe 5 februarie 1986 trecea cu pace la Domnul Ioan Ianolide, prietenul cel mai apropiat al Sfantului Valeriu Gafencu si autorul nepretuitelor marturii “INTOARCEREA LA HRISTOS” si “DETINUTUL PROFET“.

Asteptam pe toti cei ce au fost primitori ai cuvintelor sale tasnite din multa suferinta, lacrimi si iubire pentru noi, sa-i cinstim memoria prin participarea la parastasul care se va savarsi la mormantul lui Ioan de la cimitirul manastirii Cernica, in data de samtbata, 6 februarie 2010, ora 12.

Cei care doresc şi au posibilitatea sunt asteptaţi sa ajungă mai devreme la cimitir pentru pregătirea desfăşurării parastasului.

ioan ianolide ultima poza

Cititi:


Categorii

Pelerinaje

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Vesnica pomenire pentru Ioan Ianolide, marturisitorul din temnitele comuniste

  1. Pingback: Război întru Cuvânt » Marturisitorul Ioan Ianolide despre SENSUL APOCALIPTIC AL ISTORIEI SI BIRUINTA LUI HRISTOS
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!