PSALTUL PETRE MOISE: CONCERT DE MUZICA BIZANTINA LA PLOIESTI

2-09-2009 Sublinieri

poza1.jpg


Categorii

Concerte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

21 Commentarii la “PSALTUL PETRE MOISE: CONCERT DE MUZICA BIZANTINA LA PLOIESTI

  1. Va multumesc din suflet pentru sprijinul acordat si dragostea aratata!!

  2. Buna ziua!Petre Moise…Eu am multe CD-uri cumparate cu muzica religioasa,acatiste si multe…Pe ele scrie Psalt:Marian Moise.Edoar o coincidenta “Moise”?

  3. este acelasi lucru cu Marian Moise?

  4. Da…nu este numai o coincidenta a numelui de familie,dar noi suntem si buni prieteni!Daca doriti CD,gasiti in Bucuresti la Manastirea Darvari,dar si la concert duminica vor fi puse spre vanzare!
    Va asteptam cu drag!

  5. Deci,asa cum am spus,eu si Marian Moise avem acelasi nume de familie,dar atat eu cat si el avem propriile CD-uri publicate.
    In concluzie,Marian Moise si Petre Moise sunt 2 persoane diferite!

  6. Am ascultat acum cateva inregistrari ale dumneavoastra! Aveti o voce cu adevarat minunata! De curand, am inceput a studia muzica psaltica..este destul de dificil, dar este frumoasa. Mi-as dori sa pot ajunge duminica la concert! Sper sa gasesc totusi CD-ul cat mai curand!
    Domnul sa va ajute in tot ceea ce faceti si sa continuati a ne bucura cu adevarata muzica bizantina! Sanatate multa si implinire!
    Madalina.

  7. Petre, cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi duminica la concertul tau pentru a trai bucuria duhovniceasca a psalticii intru care stiu ca ai trudit mult . Inca imi mai amintesc vocea ta de la 15-16 ani, minunata, chiar daca nu atat de cizelata ca acum, cand se vad roadele anilor de scoala. Te asteptam si noi cu drag(Profa)

  8. Multumesc pentru raspuns.Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute in ceea ce faceti.Imi pare rau ca nu pot veni la concert.Eu locuiesc in Bucuresti.Cand voi gasi la pangarele manastirilor voi cumpara si eu CDul.Imi sunt de mare folos toate.Le ascult cand pictez.Acum exista postul Trinitas si imi ocupa fondul sonor in camera cand lucrez,dar inainte ascultam numai CDuri cu acatiste sau alte cantari religioase.Cel mai des ascultam Acatistul de multumire Slava lui Dumnezeu pentru toate.Erau pasaje care le invatasem pe de rost…Atat imi placea de mult ca atunci cand nu se derula CDul,imi canta in minte…chiar si cand ma trezeam…era minunat!Am lucrat o icoana la inceput cand abia il descoperisem acest CD,si cand mi-a luat cineva acea icoana ,mi-a spus :”Doamne ce se simte in icoana asta ca ati lucrat cu sufletul curat,in liniste si pace!”Si asa era!Pentru ca eram patrunsa de cantare!Asa ca aveti un rol important!Dumnezeu sa va ajute!

  9. V-am ascultat la SFANTA BISERICA”SF.ANDREI”-PLOIESTI.M-ati impresionat prin profesionalismul,smerenia si “simtul divin” pe care il raspanditi.De aceea, am indraznit sa va sun, rugandu-va, daca se poate, sa-mi realizati un CD.(sau MP3)cu alte cantari (in afara de CD.-ul pus acum in vanzare), dar in special cantarea:”ACESTEA ZISE DOMNUL,POPORUL MEU CE V-AM FACUT EU VOUA”.PARINTELE nostru isi dorests f.mult sa invatam,-noi cei de la strana-aceasta cantare.Va multumesc anticipat si imi cer scuze daca am indraznit prea mult.Cu tot respectul, Gabi.

  10. cand in sfarsit am avut ocazia sa te vad destinul mi-a ratat aceasta ocazie.stiu de unde ai plecat si ma bucur unde ai ajuns.numai bine,domnul sa te indrume si sa-ti fie bine

  11. Va rugam di suflet,veniti si in orasul Brasov sa sustineti un concert!!

    Un grup de tineri credinciosi dar si iubitori ai muzicii psaltice bizantine!

  12. Doamne ajuta,binecantatorule…abia astept sa te cunosc si ajuta…dupa putere.Vino la Slobozia, te vom bucura,cu ajutorul lui Dumnezeu.Nu ne-am cunoscut direct…dar esti cunoscut aici,se vorbeste bine de tine,deci…ia legatura cu cineva,stiu ca ai cunoscut o persoana speciala si de foarte buna credinta…si sa te vedem la treaba.Incanta-ne cu vocea-ti dumnezeiasca!
    Doamne ajuta,pe curand,sper,cu bucurii sfinte!Vino!

  13. salut.
    ascult pe marian moise, sunt in posesia cd urilor, in iasi nu am vazut cd uri cu cantari ale lui petre moise.
    daca petre moise imi va citi mesajul il rog sa ma contacteze la adresa de email simi_artt@yahoo.com.
    multumesc

  14. Doamne-ajuta!acum doi in vizita la m-rea Crasna am avut bucuria de a participa la o Sf Liturghie ingereasca.dar nu cunosteam persoana care canta la strana si doream sa ascult cat mai des asemenea cantari.dar acum am aflat ca era Petre Moise.si ma bucur ca ascult acesta voce minunata.

  15. petre_psaltul este id-ul meu vb pe mess

  16. va astept pe toti care vbrfeti sa vb cu mine

  17. INCURAJARI de la fratele tau,
    Onut

  18. Buna Petre!Sunt bucuroasa ca pe aceasta cale iti pot transmite cateva ganduri.Am avut ocazia sa te ascult in luna august la Manastirea Crasna si apoi in septembrie la Biserica Sf Vineri din Ploiesti.Am ramas impresionata de voce si de trairea duhovniceasca .Muzica psaltica bizantina reprezinta un mijloc de a comunica si de a simti ca esti mai aproape de Dumnezeu.Ai reusit sa ne transmiti o emotie divina , prin darul pe care ti l-a dat Dumnezeu si cred ca talantul trebuie inmultit.Sunt o ascultatoare fidela si doresc sa stiu cum pot intra in posesia CD tale sau unde te pot reasculta…(biserica,concert..)Consider ca nimic nu este intamplator in viata si ca Dumnezeu le oranduieste pe toate spre binele nostru.Sunt fericita ca te-am cunoscut si il rog pe Dumnezeu sa iti de-a sanatate si putere sa il slujesti prin muzica pe care o canti .Doamne ajuta! Ramona ; Slnic-Prahova.

  19. DOAMNE AJUTA. SUNTEM 2 PERSOANE COMPLET DIFERITE. FIECARE AVEM ALT STIL DE CANTARE. PT CONTACT MARIAN MOISE http://WWW.MARIAN MOISE.RO SAU ANCUTASAVU@YAHOO.COM

  20. Astăzi, m-am bucurat foarte mult cand am auzit ca veniti in concert la Sebes in judetul Alba. M-as bucura mult sa pot veni! Ramaneti cu bine! Muzica psaltica e al doilea duhovnic al crestinului! -imi zicea o maica, profesoara de muzica psaltica. Doamne ajuta!

  21. M-am bucurat foarte mult cand am auzit ca va veni psaltul PETRE MOISE la Alba Iulia. A reusit sa ajung la concertul de la Catedrala, dar nu am ramas pana la sfarsit. Mai mult mi-am dorit sa va vad cu ochii mei szi sa aud maca o cantare, ceea ce am reusit. Ati trecut de multe ori pe langa mine, dar nu am stiut ca sunteti dumneavoastra. ma tot gandeam oare cand va veni petr moise. imi pareati cunoscut, dar nu puteam sa zic ca sunteti chiar dumneavoastra in persoana ptr ca imaginile pe internet va arata diferit de cum sunteti in realitate. oricum ma bucur nespus pentru ca v-am vazut si v-am putut asculta cantand cu o voce ingereasca laude si cantari inchinate Celui de Sus, Bunului Dumnezeu. V multumesc foarte mult si va urez La Multi Ani! Sa o tineti tot asa cu muzica ! Sa mai veniti pe la Alba Iulia! Va rog!!! Va las o adresa de mess pe care sa am bucuria sa vorbim despre muzica psaltica: mariascrob21 . Hristos a Inviat!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!