Volumul jubiliar: “PARINTELE IUSTIN PARVU. Ctitor si parinte duhovnicesc”

5-02-2009 Sublinieri

carte_p_justin.jpg

Doamna Gratia Lungu Constantineanu ne-a comunicat ca a savarsit tiparirea la Editura HARITINA a volumul jubiliar “PARINTELE IUSTIN PARVU. Ctitor si parinte duhovnicesc”. Cartea cuprinde opiniile ucenicilor Parintelui Iustin despre personalitatea duhovniceasca a celui mai mare duhovnic roman aflat in viata, care urmeaza sa implineasca 90 de ani. Va invitam sa luati parte la lansarea de carte de la Iasi, din data de 9 februarie, ale carei detalii le puteti gasi in afisul de mai sus.

 n024.jpg


Categorii

Lansari de carte

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Volumul jubiliar: “PARINTELE IUSTIN PARVU. Ctitor si parinte duhovnicesc”

  1. se va putea cumpara cartea despre Parintele Iustin Parvu, dupa lansare, si on-line?! ca n-am alta cale sa o cumpar. multumesc!
    Domane ajuta

  2. Credem si speram ca da. Vom anunta.

  3. Multumim ca alaturi de noi il cinstiti pe Parintele Iustin Parvu care implineste pe 10 februarie, de Sf. Mc. Haralambie, patriarhala varsta de 90 de ani, dand posibilitatea tuturor celor care au acces la internet si care il iubesc pe Parintele Iustin sa ne manifestam recunostinta si sa-i cantam “La multi ani iubite Parinte Iustin” la vremea vecerniei din 9 februarie 2009.
    Dupa lansare, toti doritorii pot achizitiona cartea “PARINTELE IUSTIN PARVU. Ctitor si parinte duhovnicesc” folosind adresa de e-mail gracelavin@yahoo.com
    Gratia Lungu Constantineanu

  4. multumesc; o zi minunata! Doamne ajuta!

  5. Pingback: Parintele Iustin sarbatorit la Iasi ! La Multi Ani, Mare Duhovnic al Neamului ! « † Apologeticum
  6. Multi ani cu sanatate Preasfintiei Sale Parintele Iustin Parvu.
    Multumesc lui D-zeu ca exista pe pamant astel de parinti “sfinti”, care ne trezesc la viata si ne fac sa ne dam seama pentru ce trebuie sa traim pe pamant si care este de fapt misiunea noastra.

  7. Pingback: Parintele Calistrat de la Barnova a fost scos de sub caterisire « † Apologeticum
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!