APEL CATRE TOTI CEI CARE IL IUBESC PE SF. SPIRIDON

12-01-2009 Sublinieri

imaginephp.jpg

APEL CATRE TOTI CARE IL IUBESC PE SF. SPIRIDON

Sfantul Spiridon al Trimitundei este unul dintre cei mai mari sfinti care au facut si continua sa faca minuni. Se stie ca anual se schimba incaltarile Sfantului pentru ca acestea se tocesc, intrucat Sfantul umbla prin lume si ii ajuta pe cei in nevoi.

In vederea editarii unei carti despre Sfantul Spiridon al Trimitundei, o carte care sa cuprinda viata sa completa, precum si minuni actuale savarsite de Sfantul, cei care au primit ajutor de la Sfantul Spiridon sunt rugati sa scrie cateva randuri despre aceste minuni.

Toate povestirile se pot trimite pe mail la adresa: mihaelaralucat@yahoo.com

sf_spiridon_2.jpg

sf_spiridon_3.jpg


Categorii

Apeluri de sprijin

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

95 Commentarii la “APEL CATRE TOTI CEI CARE IL IUBESC PE SF. SPIRIDON

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 4 / 4 >>

  1. In toamna anului 2013, printr-un concurs ilegal organizat de institutia la care lucram, am fost data afara in mod ostentativ; aproape doua luni de zile am cautat inebunita un alt job si nu am gasit; in ziua de 12.12.2013, fara sa programez aceasta zi, am facut un tur de noua manastiri, ajungand si la moastele Sf Spiridon in Bucuresti; in cateva luni am rezolvat problema serviciului in Bucuresti, adica acolo unde voiam eu; am in jurul meu numai oameni minunati, cu mici exceptii ( dar ce sa faci,, padure fara uscaturi nu se poate”)
    Multumesc f. mult Sf Spiridon dar si Sf Mina si tuturor sfintilor din viata noastra care ne vin in ajutor

    Doamne ajuta! si zile binecuvantate pentru toti ascultatorii de porunci dumnezeiesti.

  2. Vreau sa multumesc sfantului ierarh Spiridon pentru toate minunile pe care le-a facut pentru mine si pt toata familia mea si Maicii Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos pt tot ajutorul care ni-l dau.Doamne ajuta-ne!

  3. Buna ziua , ma poate ajuta cineva sa imi dea informatii despre cum se poate ajunge in insula Corfu? Am cautat dar nici un autocar care face curse din Romania nu trece prin acea zona . Va multumesc!

  4. Sf Spiridon m a ajutat de fiecare data cand i am cerut ajutorul. Ultima minune care a facut o cu mine a fost rezultatul unor analize medicale pe care le am primit chiar in ziua praznuirii Sfantului. Am inceput sa ma simt rau, eram tot timpul obosita, dormeam si putin. Mi a scazut imunitateA si am inceput sa racesc f des. A inceput sa imi aparA o umflatura sub ureche, m am dus la medici si cand am aflat ce diagnistic mi au pus m am speriat f tare. Ma simteam din ce in ce mai rau. Am inceput sa ma dau cu mir de la Sf Nectarie de la Sf Parascheva si de la Sf de la Aiud ( mir fe la Sf Spiridon nu am, cu toate ca imi doresc. Am trimis in trecut si pomelinic in Grecia la sf Spiridon dorind putin mir, dar nu am primit nici un rasp) si sa citesc acatistul sf Spiridon, al Sf Nicolae si Acoperamantul Maicii Domnului. Dupa scurt timp umflatura a inceput sa se retraga, dar eu tot ma simteam rau. Atunci m a hotarat sa imi fac analizele sa descopar cauza. Rezultatul l am primit exact in 12 dec si mi au iesit bine, avand doar o infectie urinara. Eu ma gandeam la ce este mai rau. Ii multumesc Sf Spiridon si tuturor si sfintilor carora le am cerut ajutorul ( Sf Nicolae Sf Nectarie Sf Ioan Rusul Sf Efrem cel Nou Sf Parascheva si Sf Pataschevi din Grecia si Maicii Domnului care m a acoperit cu Sf Acoperamant) . Le multumesc tututor sfintilor pt ajutorul primit de fiecare data. Spet sa reusesc sa citesc acatistul sf Spirodon 40 de zile.

  5. Am 40 an,i sunt casatorita si am un copil.De un an de zile ne chinuim sa mai avem un copil iar acun 3 luni am facut niste analize in urma carora ne-au anuntat ca nu mai putem avea copii, cel putin nu pe cale naturala, si ne-au recomandat sa apelam la clinicii specializate in fertilizare in vitro.Ptr ca nu ne permitem am fost nevoiti sa renuntam sau cel putin sotul meu a renuntat, apoi cineva pe net a scris despre Acatistul Sfantului Ierarh Spiridon si cum in urma citirii acestuia au avut un copil. L-am citit si eu iar cum o saptamana deci in a 30 zi de cand citesc acatistul, am avut programare la medic si ce credeti? – sunt insarcinata, vom mai avea un copil. Doctorul inca se mira, cum a fost posibil cu asa analize.Multumesc Sfantului Ierarh Spiridon ptr aceasta minune si Multumesc si persoanei care a scris despre minunea ei si astfel am putut fi si eu binecuvantata.Multumesc Doamne Dumnezeule ptr tot.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!