Anunt pentru bucuresteni despre moastele unor sfinti

24-11-2008 Sublinieri

sf-ecaterina.jpgsf_mercurie.jpg

Anunt primit prin e-mail:

La biserica Coltea se gaseste o particica din moastele Sfintei Mari Mucenite Ecaterina praznuita maine 25 noiembrie. La biserica Sfantul Mercurie de la statia Potcoavei (punct de reper statia de metrou Titan, parcul Titan) se gaseste capul sfantului Mare Mucenic Mercurie praznuit maine 25 noiembrie.

 11-sofronie_ierusalim.jpg

“Aseară, au sosit în Bucureşti moaştele Sfântului Sofronie, patriarhul Ierusalimului. Moaştele care au fost depuse în Catedrala patriarhală au fost aduse de IPS Dionisie de Corint, din Grecia. Capul Sfântului Sofronie va rămâne în Catedrala patriarhală până pe 26 noiembrie, când, la ora 10:00, va fi dus la Galaţi. IPS Mitropolit Dionisie de Corint vine în România cu binecuvântarea PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, şi la invitaţia PS Episcop Casian al Dunării de Jos, cu prilejul sărbătorii Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României şi al municipiului Galaţi”.


Categorii

Uncategorized

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!