Ajutor pentru ctitoria Sfintei Manastiri Sf. Ioan Botezatorul din Arges

9-02-2014 Sublinieri

Am primit pe mail…

Cu piosenie, indraznim a va ruga sa deveniti ctitori si ajutatori ai noului asezamant monahal cu hramul Sf. Ioan Botezatorul-Ioanicesti, din satul Tomulesti, com. Poienari de Arges jud Arges; pe care cu ajutorul lui Dumnezeu si al dvs., al oamenilor de bine, dorim a-l infrumuseta cu tot ce este de trebuinta.

man0091586

Pentru noul asezamant ce urmeaza a fi construit, exista momentan numai terenul aferent, fara biserica si fara casa [chilii] pentru locuit, iar slujitorii acestuia se nevoiesc din greu, pentru hrana si adapost
Fie ca de unde daruiti, sa nu se cunoasca.
Va dorim sa va bucurati de fericirea celor care daruiesc cu inima curata, iar Dumnezeu care pe toate le vede, sa va rasplateasca.

ADRESA: Manastirea Sf. Ioan Botezatorul, SAT Tomulesti, COM. Poienari de Arges, Judet ARGES, cod postal 117577

DOAMNE, AJUTA!

Ieromonah Atanasie Gogoneata

Sfanta Manastire are iubitori si sustinatori de la care am aflat si contul bancar unde putem ajuta:

Beneficiar : Mănăstirea Sfântul Ioan Botezătorul – Ioaniceşti, Argeş

Banca Comerciala, RO95RNCB 0024 1344 1801 0001
CUI: 31632848

man0091588


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Ajutor pentru ctitoria Sfintei Manastiri Sf. Ioan Botezatorul din Arges

  1. Buna ziua ma numesc LEAFU CONSTANTA LILIANA sunt din orasul Rasnov judetul Brasov,sint o mama singura cu un baietel de 6 anisori iar al doilea se va naste in luna aprilie,tatal lor ma parasit dupa trei luni de sarcina iar eu am ramas fara servici si fara nici-un ajutor financiar,stau in chirie si am urgenta nevoie de sprijin cu alimente,hainute pentru copii si daca se poate si un ajutor financiar,am ajuns in pragul disperari nu stiu ce sa mai fac sau cum sa fac sa nu imi pierd copii,rog persoanele care ma pot ajuta sa ma caute pe site facebook cu numele de Delia Mami si la numarul de telefon 0743767499,va-s fi foarte recunoscatoare pentru ajutorul si sprijinul pe care mi-l puteti oferi

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam