Jurnalista clujeanca Livia Beju are nevoie de ajutor in lupta pentru viata, suferind de sindromul Marfan

6-01-2014 Sublinieri

Interviu EXCLUSIV. Drama CUMPLITĂ a unei jurnaliste românce

La 35 de ani Livia Beju suferă de o boală necruțătoare – sindromul Marfan. Este o boala rara, genetica, ce ataca tot tesutul conjunctiv din organism (afectand in mod principal inima, plamanii, oasele, ochii si maduva spinarii). Are peste 50 de diagnostice si pentru ca este o forma severa, care nu este monitorizata si controlata lunar, in fiecare clipa viata ii este in pericol.

Livia Beju a fost, timp de mai mulți ani, jurnalistă la mai multe publicații: Adevărul, Jurnalul Național, Cronica Română. Boala a determinat-o să pună punct acestui stil de viață, motiv pentru care în 2009, a început să lucreze de acasă și a pus pe picioare portalul welcome2cluj.ro care promovează proiecte culturale din Cluj. Boala s-a agravat însă, si astfel a fost nevoita sa vanda site-ul.

Nu are cine sa o ajute. Parintii au murit iar pana acum singurii care au ajutato au fost un unchi orb si o bunica nevazatoare. Unchiul a murit acum 2 ani, iar bunica are si ea probleme mari de sanatate.

Are un site personal prin care nadajduieste sa primeasca o mana de ajutor:

Rog pe oricine gaseste in el o farama de omenie sa ma ajute sa-mi asigur macar 1 sau 2 ani de liniste si de viata in plus, fara dureri si riscuri zilnice atat de mari. Nu mai pot duce singura tot, am obosit crunt. Nu mai suport durerea si zilele pline de agonie si fara speranta de mai bine si pentru mine. Am obosit sa plang pe strada de durere sau disperare, am obosit sa lupt de una singura, am obosit sa caut solutii si sa nu am nicio speranta de nicaieri. Pentru ca inca mai vreau sa traiesc. Orice ajutor imi poate prelungi viata, imi poate oferi alta realitate. O realitate pe care o visez de ani buni, fara morfina, fara dureri, cu un sistem de ajutor si un trai zilnic sustinut si monitorizat de medici competenti. Fara riscurile majore, de a face disectie de aorta, a muri, a orbi sau a ajunge in carucior cu rotile, toate ireversibile, si groaznice in situatia in care nu am niciun ajutor de la nimeni. Te rog ajuta-ma sa stiu ca nu sunt singura in asta!

Am nevoie de acesti bani pentru a merge la controale in afara si sa-mi pot asigura un tratament sustinut si monitorizat lunar in incercarea de a amana inrautatirea bolii macar pentru 1 sau 2 ani de viata, in plus. Am obosit sa nu am sanse in viata mea. Stiu ca exista produse care imi pot ajuta inima, stiu ca exista tratamente care imi iau durerea cu mana, si n-ar trebui sa mai iau pastile cu morfina, stiu ca pot ajunge sa-mi imbunatatesc traiul si hrana zilnica si sa ies din haosul asta, dar pentru toate astea trebuie bani, iar eu nu am decat speranta, si aceea foarte slaba.

Te rog ajuta-ma pana nu e prea tarziu. Da-mi o sansa de a fi mai bine, de a lupta pentru mai mult timp, de a amana ca aceasta boala groaznica sa imi puna si mai mult viata in pericol. Tu poti face diferenta asta in viata mea. Aceasta campanie este strigatul meu de ajutor. Viata mea este acum in mainile tale.

Iti multumesc din suflet!

Pentru cei care vor sa o ajute pe Livia Beju si pot sa o sprijine in lupta ei pentru viata, pot sa doneze, in afara Campaniei de pe Indiegogo, prin urmatoarele posibilitati:

Titular: BEJU VICTORIA LIVIA

Donatii în RON se pot face in contul: RO44BTRLRONCRT0147476501

Banca Transilvania

Titular: BEJU VICTORIA LIVIA

*

Donatii in EURO se pot face in contul: RO91BTRLEURCRT0147476501

Banca Transilvania

SWIFT: BTRLRO22

Titular: BEJU VICTORIA LIVIA

*

Donatii in USD se pot face in contul: RO95BTRLUSDCRT0147476501

Banca Transilvania

SWIFT: BTRLRO22

*

Donatii prin PayPal

De asemenea, se poate dona si folosind sistemul de plata online PayPal in contul:
liviabejudse@gmail.com

Va multumesc enorm pentru tot ajutorul!!

 


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Jurnalista clujeanca Livia Beju are nevoie de ajutor in lupta pentru viata, suferind de sindromul Marfan

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam