ALEXANDRA CRACIUN (6 ani si jumatate) – o sansa la viata de 35.000 de dolari!

18-10-2013 Sublinieri

Am primit pe mail…

Buna ziua! Ma numesc Craciun Andrada sunt din Oradea, Jud. Bihor si am o fetita de 6 ani jumatate (Alexandra Daria) diagnosticata in decembrie 2012 cu tumoare pe trunchiul cerebral INOPERABILA.

Din ianuarie 2013 am inceput drumul greu si anevoios al chimioterapiei, fiind singurul tratament pentru cazul ei (chirurgical nu se poate interveni, radioterapia ar expune-o la riscuri fara a avea certitudine ca ”va trece” sau ce efecte secundare ar putea sa aiba – paralizie, orbire, vorbire etc – si astea pentru ca tumoarea este deasupra si intercalat cu centrii vitali). Au trecut 9 luni de tratament, iar medicii ne spun ca medicina alopata nu ne va ajuta foarte mult, ne ofera doar o amanare a inevitabilului, sansa de viata fiind de la 1 pana la 5 ani.

Cautand informatii am aflat de Clinica Burzynski din Houston Texas care trateaza bolnavi de cancer printr-o tehnica numita antineoplastoni, dandu-ne astfel o sansa de supravietuire. Problema este ca tratamentul costa foarte mult si anume 1350 dolari consultatia la dr. Burzynski si in jur de 5000 de dolari pe luna tratamentul cu antineoplastoni, tratament ce poate dura cel putin 3 luni in functie de fiecare caz in parte. Estimativ doar inceperea tratamentului ne-ar costa in jur de 17000 de dolari plus transport, viza, cazare pentru 1-3 saptamani ajungand undeva la 30-35.000 dolari.

Rugamintea mea ar fi daca ne puteti ajuta in vreun fel cu o mica donatie, strangere de donatii sau aveti cunostinta de firme sau fundatii care pot ajuta va rog sa ne contactati. Este si devine foarte urgent deoarece fetita incepe sa aiba chimiorezistenta (adica nu mai raspunde la citostatice) fapt care poate duce la marirea in orice moment al tumorii, altfel zis numaratoarea inversa.

Pentru orice ajutor, sfat sau informatii va rog sa ma contactati pe aceste e-mail andra141280@yahoo.com sau la nr de telefon 0742-133.405 Andrada Craciun sau vasiliumircea5812@yahoo.com, telefon 0756-630.133 Mircea Vasiliu.

Multumesc anticipat inclusiv pt timpul alocat citirii acestui mesaj!

http://alexandradariacraciun.blogspot.ro/2013/09/o-sansa-pentru-alexandra.html
http://www.evenimenteoradea.ro/sanatate/caz-umanitar-alexandra-craciun-tumoare-cerebrala-inoperabila/
http://www.bihon.ro/o-sansa-pentru-alexandra/1338003
http://www.printesaurbana.ro/2013/10/alexandra-are-6-ani-si-o-tumora-inoperabila.html

P.S. Cazul a fost preluat si de Fundatia Mereu Aproape, urmand a fi mediatizat peste vreo 2 saptamani.


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “ALEXANDRA CRACIUN (6 ani si jumatate) – o sansa la viata de 35.000 de dolari!

  1. Am primit si eu un mail, acum cateva minute, de la o fosta colega din Ro, care e judecator.
    Daca ea nu stie carei autoritati sa se adreseze… poate ca autoritatile despre care vorbeste ea va vor citi si vor lua vreo decizie:

    Distribuiti tuturor celor din lista voastra. Poate reusim sa ii ajutam. Oficial si consistent, adica pe termen lung, nu pentru o luna – doua cu citeva haine si alimente. Au nevoie de o solutie din partea autoritatilor. Stiu ca era ceva de genul “casa familiala.” Monica tu trebuie sa stii mai bine. Daca cunoasteti senatori, deputati, oameni de afaceri : trimiteti.

    http://m.libertatea.ro/detalii/articol/mihaela-ticaleanca-daca-o-fi-sa-mor-sa-nu-mi-despartiti-copiii-474101.html?fb_comment_id=fbc_238885502937545_816276_239052366254192

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam