DIN NOU DESPRE GEMENII CARE AR AVEA NEVOIE DE 4000 DE EURO PANA IN FEBRUARIE – acte doveditoare si alte fotografii. UPDATE: Povestea acestei familii e si mai zguduitoare…

26-01-2010 Sublinieri

***

GEMENII CARE AU NEVOIE DE 4000 DE EURO PANA IN FEBRUARIE (5)GEMENII CARE AU NEVOIE DE 4000 DE EURO PANA IN FEBRUARIE (8)GEMENII CARE AU NEVOIE DE 4000 DE EURO PANA IN FEBRUARIE (2)

Centrul Medical Clinic de Recuperare Neuro-Psihomotorie pentru copii NICOLAE ROBANESCU, BUCURESTI


NUMELE PACIENTULUI Nicolae si Elena-Georgeta Patrascu


DOMICILIUL Sat Buda-Craciunesti, Nr. 59, comuna Cislau, judetul Buzau


DATA NASTERII 27 ianuarie 2003

CNP : 5030127297283 – NICOLAE

CNP : 6030127297277 – ELENA GEORGETA


DIAGNOSTIC Nicolae – Tetrapareza spastica

Elena-Georgeta – Parapareza spastica

INCADRATI IN GRAD DE HANDICAP GRAV


STARE ACTUALA DE SANATATE Tratament lunar de recuperare la CNR Nicolae Robanescu, in Bucuresti.


MEDIC CURANT Medic primar in medicina fizica si recuperare Liana Lucia Mares


APARTINATORUL Niculina Mandricel


DATE CONTACT APARTINATOR 0764 555 095; 0753 765 211; 0238 585 696


SITUATIA FAMILIALA SI MATERIALA:

Niculina si copiii ei, Maria, Elena si Nicolae. Niculina este singurul sprijin al copiilor. Tatal, si-a gasit un alt drum in viata, fara a mai dori sa stie de ei. Sunt o familie atat de modesta si, greu de crezut, mai au puterea de a spera. De a spera ca gemenii, Elena si Nicolae, sa poata duce o viata normala. Nicolae sufera de tetrapareza spastica, iar Elena de parapareza spastica.

De 5 ani, mama lor are puterea fizica, dar si emotionala, de a merge cu ei in fiecare luna la CNR Nicolae Robanescu, din Bucuresti. Insa nu mai este de ajuns vointa ei. Clinica GINESOURCE, din Chisinau, Republica Moldova, ii asteapta pana cel tarziu pe 17 februarie 2009 pentru a-i opera (“Miofibrotomia subcutanata etape dupa prof. Ulzibat or.Tula”). OPERATIA NU POATE FI AMANATA. Doi copii, doar o luna la dispozitie, pana nu e prea tarziu, in total 4000 de euro.


OBSERVATII CAZ SOCIAL

Donatii se pot face in conturile:

RO 77 BTRL 01 00 12 01 S 04 088 XX (LEI)

RO 52 BTRL 01 00 42 01 S 04 088 XX (EURO)


DATA 11.01.2009


Intocmit de,

AS.SOC. RALUCA TANASE

ASOCIATIA P.A.V.E.L.

caz social urgent (3)caz social urgent (4)

(dati click pe documente pentru marire)


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “DIN NOU DESPRE GEMENII CARE AR AVEA NEVOIE DE 4000 DE EURO PANA IN FEBRUARIE – acte doveditoare si alte fotografii. UPDATE: Povestea acestei familii e si mai zguduitoare…

  1. Dumnezeu sa ii ajute , asa copii nevinovati nu trebuie lasati sa piara oameni buni care aveti bani multi salvati-i va rog

  2. http://www.acasatv.ro/emisiuni/o-mama-are-nevoie-disperata-de-ajutor-copiii-ei-sufera-de-tetrapareza-spastica-iar-sotul-face-naveta-ca.html

    Elena si Nicusor traiesc in suferinta de cand s-au nascut, de sapte ani. Am cunoscut povestea lor in urma cu doi ani, cand mama, disperata a strigat dupa ajutor. Nu traia doar durerea de a-si vedea copilasii chinuiti. Tatal lor, barbatul alaturi de care isi intemeiase o familie, o blestema si o lovea cu bestialitate.

    Cosmarul nu a incetat nici dupa ce Niculina a decis sa divorteze si sa plece cu gemenii departe de el. Barbatul facea naveta doar ca sa o bata pe Niculina. Sa o pedepseasca. Sa ii faca viata amara.

    Gemenii sunt viata Niculinei, lumina ochilor ei, sufletul ei. Nu isi doreste nimic altceva decat sa ii vada sanatosi. Ar lua asupra ei toata durerea lor, daca ar putea, toata suferinta. Se roaga neincetat si cauta solutii. A gasit o sansa, pentru ei, la o clinica speciala din Chisinau.

    Acolo ar trebui sa ajunga pe 17 februarie, pentru investigatii. Are insa nevoie de bani: 4.000 de euro. Atat o costa aceasta calatorie, care poate fi o sansa pentru micutii ei. O sansa la viata. O sansa la o copilarie fericita si normala. Nu in spitale, ci acasa.

    Ce fel de inima bate in pieptul unui parinte care isi terorizeaza proprii copii? Ce fel de tata e cel care ridica mana si isi varsa mania asupra mamei? A lovit-o si cand purta inca, in pantece, cei doi copilasi. Nu i-a pasat ca le-ar putea face rau propriilor copii.

    Nu i-a pasat de femeia care se zbatea in cele mai groaznice dureri. Gemenii au venit pe lume mai devreme. S-au nascut amandoi cu tetrapareza spastica! Ei duc, acum, povara ignorantei tatalui, ei platesc de sapte ani greseala propriului parinte.

    Sa-i ajutam, de la inima la inima!

    CONTURI:
    TITULAR CONT: NICULINA MANDRICEL
    BANCA: TRANSILVANIA
    SUCURSALA: BUZAU
    LEI: RO77BTRL01001201504088XX
    EURO: RO52BTRL01004201504088XX
    TELEFON: 0764.555.095

  3. Pt. Admin:
    La contul in euro (pt. transferuri din strainatate) cel putin, cred ca este nevoie si de ultimele doua cifre XX,

    precum si de codul SWIFT/BIC al bancii

    IBAN:
    http://www.tbg5-finance.org/?ibancheck.shtml – se poate verifica orice IBAN
    http://en.wikipedia.org/wiki/International_Bank_Account_Number – format IBAN

    Cod SWIFT: BTRLRO22 – confirmati va rog daca acesta este, l-am gasit la:
    http://www.bancatransilvania.ro/index/72/11.html

    Doamne Ajuta!

  4. Cel putin contul IBAN de lei nu este valid. Am incercat sa fac un virament utilizand BT24 shi IBAN-ul nu este acceptat. Va rog corectati!

  5. Doamne-ajuta!
    Am luat din nou legatura cu doamna Niculina Mîndricel, mama copiilor, si am rugat-o sa mai imi dea inca o data numerele conturilor. Acestea sunt urmatoarele:
    – in LEI: IBAN RO77BTRL01001201S04088XX
    – in Euro: IBAN RO52BTRL01004201S04088XX.
    Pentru persoanele care doresc sa depuna din strainatate, este nevoie si de un
    COD SWIFT: RO22BZA.
    Conturile sunt deschise la Banca Transilvania Buzau, Agentia Nehoiu, pe numele MÎNDRICEL NICULINA.
    Multumim din suflet pentru ajutor!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam