Cine poate sprijini o mama saraca cu doi copilasi gemeni, care au probleme locomotorii…

24-01-2010 Sublinieri

Imag025

O sora in Domnul ne-a scris despre situatia unei familii nevoiase, pe care a cunoscut-o la biserica din curtea Spitalului Budimex.

Este vorba despre doi frati gemeni fetita (Elena) si baietel (Nicolae), in varsta de 5 ani – care sunt intretinuti doar de mama lor si care sufera din nastere de un handicap locomotor destul de grav (se deplaseaza in carucioare speciale).

Mama lor este din satul Buda-Craciunesti, comuna Cislau, judetul Buzau, are venituri foarte modeste si, cu toate astea, se straduieste sa isi ingrijeasca copiii cat mai bine (mai are o fetita in clasa a II-a, din fericire fara probleme de sanatate).  

Imag014Pe copii ii aduce periodic in Bucuresti pentru fizioterapie si kinetoterapie, dar asta nu le rezolva problemele prea mult, fiind nevoie de operatii care sa le corecteze pe cat posibil deficientele. De curand, a reusit sa obtina o programare la Chisinau pentru o operatie de miofibrotomie subcutanata pe etape, insa pana atunci mai are nevoie de bani. Operatia de la Chisinau este programata sa aiba loc pe 17 februarie.

In speranta ca va mai gasi ajutoare, ea a deschis un cont la Banca Transilvania, pe numele Mîndricel Niculina

in lei: RO77BTRL01001201S04088 sau

in euro: RO52BTRL01004201S04088

Pentru detalii cu privire la diagnostic, operatie si altele, iata numerele de telefon de contact:

Mîndricel Niculina 0764.555.095; 0753.765.211;  0238/585.696

Imag026


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Cine poate sprijini o mama saraca cu doi copilasi gemeni, care au probleme locomotorii…

  1. Am anuntat si in Belgia. http://rombel.com/forums/viewtopic.php?f=31&t=7536&p=75065#p75065
    Cred ca ar fi nevoie si de niste acte din care sa rezulte problemele copiilor si acte justificative pentru suma necesara, scanate.

  2. Am sa fac rost de ele. Mama lor e internata cu ei la Budimex. Am sa ma duc zilele-astea sa iau actele si sa le scanez. Ea chiar s-a oferit sa mi le dea.
    Multumesc pentru sugestie, draga Emil!

    Gabi Dudeanu

  3. rog sa primesc si eu documentele-voi incerca sa ajut
    Doamne Ajuta!

  4. Pingback: Război întru Cuvânt » DIN NOU DESPRE GEMENII CARE AR AVEA NEVOIE DE 4000 DE EURO PANA IN FEBRUARIE – acte doveditoare si alte fotografii
  5. As dori sa-mi spuneti sucursala bancii. La transfer ni se cer 24 de cifre, iar contul afisat are numai 22.Doamne ajuta.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam