“… ca cei care nu vad sa vada”

23-05-2009 Sublinieri

Am primit un mesaj despre un baiat care are nevoie de ajutorul nostru pentru a-si redobandi vederea:

el.jpg

Ghiorghita Şchianu, de 14 ani, are nevoie de un transplant de cornee costisitor  (in jur de 3000 de euro). Baiatul nu vede cu ochiul stang deloc, iar cu dreptul foarte putin. La inceput era vorba ca va fi operat in Romania, la Oradea, insa au intervenit niste probleme si interventia trebuie realizata la o clinica din strainatate.

Cazul este urgent si daca ne puteti ajuta si cu o mica donatie, contul este: RO28RNCB0699103432060001, la BCR, pe numele Andreei Şchianu, care locuieste in comuna Lespezi, satul Bursuc-Deal, judetul Iasi.

Bunul Dumnezeu va va rasplati!

 


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la ““… ca cei care nu vad sa vada”

  1. Trebuie si sucursala unde a fost deschis contul.

  2. Incercati cu formularul E 112. Acesta va ofera posibilitatea de a realiza pe bani europeni aceasta interventie.
    Formularul E-112 se obţine de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) din judeţul respectiv (în maxim 48 de ore, CAS este obligată să vi-l elibereze). Pentru a avea dreptul la serviciile oferite în străinătate prin intermediul acestui formular, persoana respectivă trebuie să fie plătitoare de cotizaţie la fondul unic al asigurărilor de sănătate.

    Reprezentanţii CNAS susţin că, mai întâi, este nevoie şi de avizul unei comisii din Ministerul Sănătăţii Publice, care să confirme că în România nu există acea posibilitate de tratament/intervenţie chirurgicală pentru cazul respectiv. Abia apoi poate fi completat formularul.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam