Pentru Luana, “a merge” inseamna o minune

27-02-2009 Sublinieri

luana.jpg

  Luana are 5 anişori. Când mămica ei a aflat că va avea o fetiţă s-a bucurat şi şi-a spus: fetiţa mea va fi balerină. Din păcate visul a rămas vis:„Povestea noastră începe in urma cu 5 ani, pe când eram o viitoare mămica fericita. Aflasem ca voi avea fetita si ne făceam planuri pentru copilul ce urma sa vina pe lume: trebuia sa fie frumoasa, sa aibă ochii lui tati si nasul lui mami, sa facă balet si multe, multe alte pretenţii, ca de altfel orice părinte ce isi face planuri referitoare la viata puiului de om. Nu m-am gândit niciodată ca nu am cerut cel mai important lucru pentru îngeraşul meu: sănătatea. Din nefericire, tocmai acel “ceva”uitat s-a întâmplat sa ii lipseasca.

Fetita mea Luana suferă de paralizie cerebrala forma tetrapareza spastica. Luptam cu aceasta maladie de când ne ştim, dar boala continua sa-mi tina copilul ţintuit in imposibilitatea de a se bucura alături de alţi copii de lucrurile simple ale vieţii.

Nu am abandonat nici o clipa lupta cu boala dar resursele noastre financiare s-au epuizat încet-încet.

E cumplit pentru un părinte sa ştie ca undeva exista tratamentul potrivit pentru ai da copilului şansa de vindecare, dar sa nu si-l poată permite financiar. Va scriem pentru ca avem nevoie de ajutor.”

Mama Luanei, Oana Voicu

Luana a fost programată pe 25 martie 2009, pentru tratament, la clinica din Ucraina, „International Clinic Rehabilitation”. Are nevoie de 2.500 de euro (tratamentul este 1.986 euro pentru 2 săptămâni, restul sunt necesari pentru transport şi cazare). Luana are nevoie de cel puţin 10 cure de tratament la clinica din Ucraina, timp de doi ani. (http://www.reha.lviv.ua/ro/)

Orice sumă, oricât de mică, înseamnă un pas pentru Luana.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

Raiffeisen Bank

RON: RO 48 RZBR 0000 0600 1121 0013

Titular: Voicu Oana (mămica Luanei)

Telefon: 021. 241 57 50; 0729 007

Mai multe detalii găsiţi aici:

Steluţele de mare. Luana Voicu. Un pas, doi paşi…


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Pentru Luana, “a merge” inseamna o minune

  1. Multumim pt ajutor.Dumnezeu isi iubeste si isi ajuta ingerii.
    Aproape am reusit.Mai avem doar putin…dar sigur ii vom strange
    Doamne ajuta!

  2. ma numesc voicu luana maria. as vrea sa va ajut din suflet dar din pacate eu am doar 11 ani. va promit ca am sa ma rog pt fetita dumneavoastra sa se faca bine.

  3. Pingback: Salvaţi Steluţele de mare. Doi paşi: Luana Voicu « Isabellelorelai’s Weblog
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam