Sa o ajutam fiecare pe Elena, fetita cu inimioara bolnava

28-10-2008 Sublinieri

elena.jpg

 Elena este o fetita de 3 ani, cu  multiple malformaţii la inima. Pentru ca trebuia sa fie operata in primele luni de viata, acum nicio clinica din România nu mai vrea sa isi asume responsabilitatea pentru aceasta operaţie dificila. Insa in Israel exista 3 clinici care doresc si pot sa facă aceasta operaţie, alegerea îndreptându-se spre cea cu costuri mai scăzute.

Operaţia costa 26 000 USD, plus drumul si cazarea pentru mama.

Cineva se străduieşte sa obţină si nişte bani de la Minister, însă nefiind vorba de Europa, nici nu se pune problema ca operaţia sa fie achitata integral de statul roman, aşa ca părinţilor (tatăl cioban si mama casnica) nu le-a rămas decât sa ceara ajutor pe unde pot.

De aceea rugămintea mea este sa ajutam fiecare cum putem, sa trimitem mesajul la alţi oameni care pot dona cat de puţin in conturile de mai jos.

Titularul contului este mama fetitei, Olariu Doinita.

CONTUL ESTE DESCHIS LA RAIFFEISEN BANK SUCURSALA ORAVITA

Numărul de cont:

USD: RO76RZBR0000060010637306

RON: RO87RZBR0000060010637302

EURO: RO59RZBR0000060010692999

Sa ajutam fiecare cu puţin, oricât de puţin putem. Oricine poate găsi 10 lei care sa-i prisosească. Cu cat ne implicam mai mulţi, cu cat afla mai multe persoane de acest caz (prin mailuri, bloguri, forumuri), cu atât putem strânge mai mulţi bani si fetita are şanse mai mari sa trăiască.

Cine nu poate altfel, măcar sa o pomenească pe Elena in rugăciunile sale!

Va mulţumim!

Pentru mai multe detalii: O inimă pentru un copil!

Vesti bune

Aflam cu O mare bucurie! ca s-au strans banii si fetita se pregateste de operatie.


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Sa o ajutam fiecare pe Elena, fetita cu inimioara bolnava

  1. Pingback: Steluţele de mare. Elena Olariu, 2 ani şi 5 luni. Şi infarct « Isabellelorelai’s Weblog
  2. se va insanatosii

  3. Luati legatura cu cei de la Asociatia Inima Copiilor( http://www.inimacopiilor.ro). Se va deschide prima clinica de cardiochirurgie pediatrica din Bucuresti la Spitalul Marie Curie prin bunavointa romanilor ( sms 2 euro la numarul 858), unde vor lucra medici romani ce vor sa se intoarca in tara si care au rezultate de exceptie in Occident.

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam