Bogdan are 3 ani si o “tumora maligna” despre care nu se cunosc multe amanunte

6-10-2008 Sublinieri

untitled.jpg

 Bogdan Marian are 3 ani şi 6 luni şi are Sarcom embrionar hepatic. Părinţii lui au nevoie de orice sfat legat de această boală şi de tratarea ei. Până acum „au aflat” că este o tumoră malignă şi că… nu există tratament.

Într-un singur an, de la Crăciun încoace, Bogdan a făcut lungul drum dintre banalul diagnostic de apendicită, chistul hidactic, crudul diagnostic de cancer la ficat şi apoi la „necunoscutul” sarcom embrionar hepatic, dintre o tonă de analize, 3 operaţii şi multe citostatice. Bogdan Marian Marinescu este din satul Ştefan cel Mare, judeţul Constanţa.

Bogdan a mai făcut şi multe alte drumuri, intre casă şi spitale: Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Municipal Constanţa şi Spitalul Marie Curie din Bucureşti. La Medgidia, medicii au spus iniţial că are apendicită, dar analizele au contrazis. L-au trimis la Constanţa, unde i s-a zis: chist hidactic. Operat. După operaţie li s-a spus că nu era chist, că era o tumoră de 15 cm, localizată pe ficat. Medicul le-a spus apoi părinţilor că tumora a fost extirpată şi că pot pleca acasă, pentru o „vacanţă” de o săptămână. După care să meargă la tratament, la Bucureşti. La Bucureşti, la Spitalul Marie Curie, stupoare: din primele analize a reieşit că tumora era acolo, la „locul ei”. S-au cerut mostre ale biopsiei. Nu au fost bune. Nu au fost luate corespunzător. Rezultatul: diagnostic incert. Concluzia: medicul de la spitalul din Constanţa a tăiat abdomenul copilului şi l-a cusut rapid la loc.

La Bucureşti, Bogdan a făcut tratamentul cu citostatice şi a suportat încă două intervenţii chirurgicale. Tumora a fost extrasă la prima operaţie efectuată la Spitalul Marie Curie. S-a stabilit şi diagnosticul: Sarcom hepatic. A urmat a doua intervenţie chirurgicală, pentru că boala a recidivat. Bogdan a plecat apoi acasă, aşteptând să se facă bine. Iar acum este din nou în spital la Bucureşti, la Marie Curie.

Familia lui Bogdan şi-a cam pierdut încrederea în sistemul nostru medical şi cere ajutor, măcar cu un sfat. Îi roagă pe toţi cei care s-au „lovit” de un caz asemănător să îi îndrume către cei care îl pot ajuta pe Bogdan.

Medicii din Bucureşti nu garantează că tratamentul aplicat acum ar da rezultate satisfăcătoare, deşi s-a încercat un protocol medicamentos care nu a mai fost administrat până acum.

Mama lui Bogdan: Nicoleta Marinescu, tel. 0724.756.591, 0766.367.852

Tatăl lui Bogdan: Ion Daniel Marinescu, tel. 0766.371.623

Adresa: sat Ştefan cel Mare, comuna Salygni, judeţul Constanţa

Familia consideră că acum este mai importantă salvarea copilului.

Pentru mai multe detalii:Steluţele de mare. Bogdan Marian Marinescu. Are nevoie de un sfat


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam