Cosmin are nevoie de ajutor in lupta cu cancerul

4-09-2008 Sublinieri

cosmin1.jpg

Cosmin a împlinit in urma cu câteva zile un an. De patru luni, este chinuit de cancer neuroblastom toracal. Acesta se întinde spre organele lui vitale. A suferit 2 intervenţii chirurgicale si câteva cure cu citostatice. In prezent Cosmin este internat la Spitalul Marie Curie (fost Budimex) împreuna cu mama lui, Tatiana.

„O asistenta mi-a spus ca, in acest spital, nici un copil cu neuroblastom nu a supravieţuit. Ce sa aşteptam aici?”, spune Tatiana. In urma cu câteva zile, sub ochii lor s-a stins un copilaş suferind de boala lui Cosmin. Avea puţin peste doi ani si întreba: «Mami, eu mor?» .

Cosmin spera sa fie tratat in Clinica Sfânta Ana din Viena, (unde a fost salvată si fetiţa Lianei Stanciu) dar are nevoie de circa 200.000 euro.
In spitalele din România îl aşteaptă o lupta crâncenă, cu şanse mici. Tatiana Gologan, mama lui Cosmin, nu se dezlipeşte de pătuţul lui iar tatăl doarme în maşină, în faţa spitalului.

Este o minune de copil. Numai cei care au primit în dar un copilas, după multe rugi şi suferinţe pot înţelege o asemenea minune. “Este răspunsul la tot ce ne-am dorit, mărturiseşte tatăl. Soţia a făcut tratament aproape un an pentru a-l avea. Este un copil aşteptat, lumina vieţii noastre”, spune tatăl lui Cosmin. Opt luni de intensă fericire s-au sfărâmat brusc, sub greutatea unui singur cuvânt: cancer. O tumoră i-a înfăşurat coloana si îi ameninţă plămânii si rinichii. “Daca îi cuprinde plămânii sau rinichii nu mai are nicio şansa.”

Părinţii îşi vând toată agoniseala, dar banii nu le ajung pentru intervenţiile chirurgicale si tratamentul la Clinica “Sfânta Ana” din Viena, cea mai renumită în oncologie pediatrică.

Cosmin lupta uimitor cu boala. Are şanse sa trăiască. Se reface foarte repede după operaţii. Vrea din toate puterile să trăiască. Are, însă, nevoie de ajutor. Fiecare dintre noi îi poate dărui un minut de viaţă.

Pentru donaţii:
RO19 BRDE 040S V331 8494 0400 pentru RON
RO49 BRDE 040S V331 8531 0400 pentru EUR ;

SWIFT: BRDEROBU
conturi deschise la BRD Bacău suc. Alecu Russo pe numele Gologan Ionela-Tatiana , CNP 2810203151941

 Vesti noi despre Cosmin 29 septembrie

Cosmin are 99.236 euro si mai are nevoie de 100.764. Daca puteti şi vreţi să dăruiţi si doi lei, se poate.In conturile Tatianei au depus bani pana acum 1000 de persoane fizice, cu sume care incep de la 2 RON.

Dacă nu aveţi de unde dărui, spuneţi, vă rugam, măcar o rugăciune pentru Cosmin.

Mai multe informatii, acte si poze la http://www.cosmingologan.ro/


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Cosmin are nevoie de ajutor in lupta cu cancerul

  1. Pingback: Câţiva firfirei « Isabellelorelai’s Weblog
  2. ajutorul pe care doresc sa vi-l ofer este unul duhovnicesc. La Shitul Inal tarea Sfintei Cruci din localitatea Aiud ( un shit inaltat in cinstea martirilor din inchisorile comuniste ) au loc foarte multe vindecari miraculoase, dupa cuvintele parintelui egumen chiar zilnice. este cunoscut cazul unui baietel care s-a vindecat complet de cancer numai la rugaciunile care s-au facut aici la moaste. in afara de cazul asta cineva din propria mea familie s-a vindecat de o boala incurabila de piele de care suferea de 17 ani!Daca puteti sa ajungeti la Aiud sper ca se va milostivi si de dumneavoastra Dumnezeu prin acesti marturisitori ai neamului roamanesc, adevarti sfinti. Doamne Ajuta!

  3. am si eu o fetita de un an…
    si nu as vrea sa.mi aimaginez prin ce trec parintii lui cosmin..spre din inima ca aceasta minune de baietel ..sa se faca bine
    dumnezeu..e mare..numai bine…sanatate…

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam