Ecaterina, fetita care nu aude glasul mamei

29-07-2008 Sublinieri

cati11.jpg

Pe 15 iulie, Ecaterina, o fetita de 5 ani, a fost diagnosticată cu hipoacuzie severă bilaterală. În lumea ei plină de forme şi culori, mami nu vorbeşte, pasările nu cânta, iar ea, Ecaterina, nu poate să danseze. Pentru că nu aude nici un sunet.

Medicii i-au recomandat două aparate auditive (unul pentru fiecare ureche) in valoare de 4.860 RON ambele. Părinţii ei câştiga împreuna doar 1.400 de lei lunar. Cumpărarea acestor aparate e practic imposibilă pentru ei. Şi sunt nevoiţi să îşi privească neputincioşi fetita care, la cei 5 ani ai ei, nu poate nici măcar să vorbească. Ea nu a auzit niciodată, pe nimeni, vorbind.

Suferinţa fetitei a fost depistată iniţial cu un an în urmă dar nu la gravitatea actuală. Părinţii au achiziţionat (cu forte proprii întrucât costul era mult mai mic, tot la recomandarea medicala) două aparate auditive care însă nu au ajutat-o pe Ecaterina (fiind destinate unui grad de hipoacuzie mai puţin pronunţata decât in cazul ei). Aparatele acelea sunt in stare excelentă şi părinţii fetiţei doresc să le doneze unui alt copil.

Daca vreţi să o ajutaţi pe Ecaterina să audă, sa isi poată striga mămica, faceţi o donaţie, din puţinul vostru, în contul deschis la Procredit Bank, sucursala Militari pe numele mamei fetitei, Lucica Buzarna:

RO77MIRO0000118151400001

In linkul atasat puteti vedea diagnosticul fetitei si recomandarea aparatelor.

http://community.webshots.com/album/564219186vmopek
Pentru detalii despre caz sau daca dumneavoastra cunoaşteţi copii care au nevoie de aparatele auditive, va rugam sa sunaţi la 0723.382.567.

Vesti bune (23.09.2008)

Aflam cu bucurie că multumita oamenilor generoşi, suma s-a strâns.

Dacă cunoaşteţi un copil hipoacuzic care s-ar putea folosi de aparatele nou-nouţe, cumpărate de părinţii Ecaterinei, dar care nu au ajutat-o (fiind destinate unui grad de hipoacuzie mai puţin pronunţată decât în cazul ei), puteţi suna la telefon 0723 382 567 pentru mai multe date.  Aparatele sunt in stare excelenta si părinţii fetitei doresc sa le DONEZE unui alt copil, pentru ca, sa nu uitam,  dar din dar se face Rai !


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “Ecaterina, fetita care nu aude glasul mamei

  1. Ma doare inima pentru sarmana fetita , e dureros ….am sa ma rog Bunului Dumnezeu pentru ea , pentru a iesi la lumina …
    Si eu …sant bunica ….imi sant dragi nepotei …
    Doamne binecuvintea-za pe Ecaterina …

  2. Pingback: Dar din dar se face Rai « Isabellelorelai’s Weblog
  3. stiu ce inseamna sa ai un copilas frumos si destept.Am si eu un baietel de un anisor si ma doare sufletul ca nu stiu daca pot sa l aud vreodata sa mi zica mama.
    la 8 luni a fost diagnosticat cu hipoacuzie bilaterala severa si de atunci pana in ziua de azi nu pot sa ma impac cu gandul asta.am facut comanda de proteze si acum le asteptam sa vedem daca dau rezultate.atunci cand ma rog pentru copilul meu ma voi ruga si pentru tine sa faca dumnezue o minune pentru cei mici care nu aud si pentru voi .stiu ca dumnezeu exista si va face minuni pentru copii care nu au nici o vina.sa ti dea dumnezeu sanatate si sa reusim sa va d am auzul inapoi ca il meritati ca sunteti doar niste mici copii

  4. imi pare f rau pt ea…kiar stiu cum e…si parintiilor le este f greu…stiu cum e….k si eu am aceesi boala k si ea…numa k diferenta este k eu am 19 ani:(…da stiu cum e…ii va fi greu sa accepte situatia…da va intelege cand va creste…kci nu e usor deloc…nici pt copil da nici pt parinti…si ai mei au facut si ink fac tot posibilu sa’mi fie bine…Si sa’mi cumpere aparat din 4 in 4 ani…si e greu…

  5. NU STIU DACA I-MI VE-TI CITI MESAJUL DAR SPER DIN TOATA INIMA CA MA VE-TI AJUTA : buna ziua, ma numesc anamaria din ploiesti si am un baietel de 3 ani pe care l-am nascut cu o malformatie pe cord: transpozitie de vase mari: VA ROG MULT SA-L AJUTATI
    la varsta de 14 zile l-am operat la sp din TG MURES -SMURD si a fost un succes care a fost o minune pt ca doctorii spuneau ca nu are sanse de viata ,si am dat de nenumarate ori semnatura pt interventia chirurgicala ,am stat 1 luna si 5 zile in spital cu el dupa care am venit acasa la noi unde familia mea la vazut pt prima oara .
    Totul a mers bine cu mici inbonlaviri obisnuite si cu marea lista de medicamente pe care trebuia sa le administrez cam 5- 6 ori pe zi ,NE OBISNUISEM CU IDEEA CA ESTE UN COPIL OPERAT PE CORD SI ATAT,dar la varsta de 1 si ceva am descoperit ca nu aude si apoi a urmat alt calvar analize,teste,audiograme ,si multe drumuri catre spitale facutein interesul lui mario ca sa aflam ca de fapt el sufera de hipoacuzie bilaterala medie spre severa .
    am facut dosar la casa de asigurari pt eliberarea unei decizii prin care cei de la cnas sucventioneaza18mil si ceva pt proteze auditive si am mai pus ceva si am luat proteze dar care in timp s-au dovedit a fi necorespunzatoare gradului de surditate pe care l-au stabilit datorita altor audiograme facute.
    aceasta este povestea mea si a baietelului meu care are nevoie de suma de 72 milioane lei vechi pt ai lua protezele care cat de cat ar fi bune pt gradul lui de surditate pt ca cele mai bune ar costa 160 milioane dar noi nu vrem decat 72 mil ca sa-i punem si pe cei de la CNAS si sa-i luam protezele de care are atat de mult nevoie ca sa poata vorbi pt ca la varsta lui nu stie sa zica decat mama .
    eu ca mama castig 4400 mil pe luna bani in mana+ alocatia 2mil si tatal 5400mil pe luna in constructii si cu ce mai face in particular ne cam descurcam pt 1 luna de zile , eu ca asistent personal angajat de primaria mun ploiesti stau acasa cu mario din cauza gradului de handicap 1 pe care il are . nr tel 0732077812 sau 0720266383 sau anamariafieraru@yahoo.com
    va multumesc nr de cont deschis la BC:TRANSILVANIA:RO05BTRL03001201R39891XXpe numele FIERARU ANA MARIA

  6. ma doare inima pt ecaterina…………….e dureros,stiu cum se simpt parinti ei a am si eu un frate la fel,o sa ma rog pt ea asa um ma rog si pt fratele meu

  7. buna am si eu o fata surda 23ani nu aude dar a facut soala speciala si acum incearca sa se descurce in viata.e fff greu pentru ei.sanatate

  8. Pingback: Război întru Cuvânt » De Izvorul Tamaduirii, sa incercam sa fim partasi la vindecarea unor frati in suferinta!
  9. dragii mei ,

    numele meu este stefania sunt o mamica tanara am doar 23 de ani si am o fetita in varsta de 7 luni…am nascut-o prematur la 7 luni si 3 saptamani pe data de 11.01.2011. noi locuim in spania ,aici am si nascut prin cezariana ,iar fetita cum a fost prematura i s au facut toate investigatiile de rutina sa vada daca este un copil sanatos…este o fetita sanatoasa cu o mica exceptie: a fost diagnosticata cu hipoacuzie bilaterala severa..sunt intr un soc total de cateva zile nu mi pot reveni,tot ce mi a ramas sa fac este sa ma rog bunului dumnezeu sa faca o minune…cred in dumnezeu si in minuni!!!ma rog pt acesti ingerasi sa se insanatoseasca ..e dureros sa stii ca…tu ii canti copilului iar copilul nu te aude ,dar in schimb zambeste si gangure.. va rog sa mi ziceti daca un copil cu hipoacuzie bilaterala severa poate ganguri poate rade in hohote poate tipa ,daca poate face lucurile ca un copil normal.sunt cam sceptica si as vrea sa aud si alte pareri..va saluta cordial o mamica indurerata

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam