Iulian, copilul care are nevoie de noi

3-07-2008 Sublinieri

Iulian Constantin Ivancea, la numai 9 ani, nu poate nici să meargă, nici să se joace, nici să se îmbrace, nici să se spele, nici să fie ca alţi copii care au aceeaşi vârstă, fiind diagnosticat cu distrofie musculara tip Duchenne. În plus, boala copilului avansează pe zi ce trece, iar muşchii mâinilor şi picioarelor nu mai sunt în stare să lucreze. Copilul este dus în spate de mama sa până la baie, zilnic, iar la scoală, Iulian cade printre bănci. Orice denivelare de pe drumuri îl face să se prăbuşească. Singura lui şansă este o intervenţie chirurgicală extrem de complexă, în China. Mama lui Iulian trebuie să strângă cei 30.000 de euro necesari intervenţiei chirurgicale,pâna la 11 septembrie, aceasta fiind data limită de plată stabilită de Beike Biotech China.

„De mic se mişca greu, dar medicii ne-au spus ca suferă de platfus, aşa că am dat 3.5 milioane pentru o pereche de ghete speciale, pentru ca, mai apoi, să ni se spună că fiul nostru nu suferă de aceasta boală. În august 2005, i-am făcut primele analize şi am aflat că are probleme cu ficatul aşa că a stat internat câteva zile la Secţia de Boli Contagioase din Roman. Ulterior l-am dus la Iaşi, de unde am primit cumplitul diagnostic: distrofie musculara Duchennemărturiseşte mama.

Mama lui Iulian, Mihaela Ivancea, a primit, în aceasta săptămână, confirmarea din partea departamentului internaţional al Shenzhen Beike Biotechnology Co. Ltd, pentru internarea în perioada 11 octombrie – 11 noiembrie 2008 a micuţului la Hangzhou, unde acesta ar urma să fie operat. Până la 11 septembrie, însă, Mihaela Ivancea trebuie să strângă cei 30.000 de euro necesari intervenţiei chirurgicale, aceasta fiind data limită de plată stabilită de Beike Biotech China.

Suma strânsă până acum este cu mult mai mică decât cea necesară. Disperata, dar decisă să îi ofere lui Iulian şansa de a fi din nou un copil normal, Mihaela Ivancea a solicitat în scris administraţiei locale aprobarea organizării unui punct de colectare a banilor, în fata Primăriei din Roman.
Cei care doresc să-l ajute pe Iulian si să-l ajute financiar o pot face prin cele două conturi, deschise la

Banca Transilvania:

RON – RO11BTRL02801201J44094xx
EURO – RO3BTRL02804201J44094xx.

În plus, să-l pomenim pe Iulian şi în rugăciunile noastre, aşa ca şi pe ceilalţi copii bolnavi, „fraţii mai mici ai lui Hristos”.

Mihaela Ivancea poate fi contactată la numerele de telefon 0741.426.779 sau 0741.455.871. Pagina lui Iulian, unde găsiţi şi documentele medicale este http://www.iulianivancea.uv.ro/

Vesti noi despre Iulian(23.09.2008)  

S-au strâns 28.000 USD. Doar 4.000 USD îi mai trebuiesc lui Iulian.

Pe 24 septembrie 2008 banii trebuie depuşi în contul departamentului internaţional al Shenzhen Beike Biotechnology Co. Ltd, pentru internarea lui Iulian Constantin Ivancea, în perioada 11 octombrie – 11 noiembrie 2008, la Hangzhou, unde ar urma să fie operat.


Categorii

Fratii mai mici ai lui Hristos

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Iulian, copilul care are nevoie de noi

  1. NE RUGAM,Domnul sa lucreze!

  2. Pingback: Steluţele de mare. Iulian Constantin Ivancea « Isabellelorelai’s Weblog
  3. Pingback: Steluţele de mare. Iulian Constantin Ivancea pleacă în China « Isabellelorelai’s Weblog
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Recomandam