PARINTELE ARSENIE BOCA. Sfantul si omul cavernelor – teatru radiofonic (AUDIO): “Dumnezeu trimite pe alesii Sai, mai inainte de a veni pedeapsa Lui”

30-09-2010 Sublinieri


Ascultati si descarcati emisiunea “Biografii, memorii” din data de 4 aprilie 2010 difuzata la Radio Romania Sfantul si omul cavernelor” – teatru radiofonic:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

“Dumnezeu trimite pe alesii Sai, mai inainte de a veni pedeapsa Lui, ca sa atraga luarea aminte, sa trezeasca la indreptarea dorita de El, ca sa dea vreme de ragaz pentru indreptarea din pacate, sa ajunga oamenii la constiinta de sine si de Dumnezeu. Ca are fiecare om – si are si poporul – o misiune de indeplinit. Raspunderea noastra este de a chema pe toti la pocainta, la viata curata, ca in orice moment, noi, cei ai lui Dumnezeu, sa fim gata a intra… Si foarte putini sunt cei ce vor intra in Imparatia lui Dumnezeu”.

“Oamenii umbla dupa facatorii de minuni… dar va spun ca minunea cea mai mare este innoirea vietii tale pe temelia ei, Iisus Hristos! E increstinarea vointei tale. Asta e minunea cea mai mare care ne sta cu adevarat la indemana si pentru care ni s-a dat noua porunca: Inviati pe cei morti! Dupa invierea TA tanjeste Iisus!”



Categorii

"Concentrate" duhovnicesti, 1. SPECIAL, Documentare, Parintele Arsenie Boca, Pocainta, Sfintii - prietenii lui Dumnezeu, prietenii nostri

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

34 Commentarii la “PARINTELE ARSENIE BOCA. Sfantul si omul cavernelor – teatru radiofonic (AUDIO): “Dumnezeu trimite pe alesii Sai, mai inainte de a veni pedeapsa Lui”

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Pingback: Mitropolia Ardealului incepe demersurile pentru CANONIZAREA PARINTELUI ARSENIE BOCA/ “Fenomenul Arsenie Boca” – intre sfintenie, fanatism, superstitie “minunista” si business, la “ROMÂNIA, TE IUBESC” (“Arse
  2. Pingback: O APOLOGIE: “Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!” | Cuvântul Ortodox
  3. Pingback: PARINTELE ARSENIE BOCA – CUVINTE DUHOVNICESTI ANTOLOGICE, de mare forta si folos mantuitor: “Nu te ruga de Mine sa le dau pacea, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada pacea pe pamant“ | Cuvântul Ortodox
  4. Pingback: REPORTAJ SI MARTURII VIDEO DESPRE PARINTELE ARSENIE BOCA. Emisiunea “Pelerin” (TVR) reconstituind viata si personalitatea “sfantului Ardealului” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate