… ceea ce traim acum…

30-06-2010 Sublinieri

Extras din: IEROM. HRISTODUL AGHIORITUL, “LA APUSUL LIBERTATII”, Editura Sophia, Bucuresti, carte scrisa in 1997 si aparuta in limba romana acum 11 ani, dar care pare, veti vedea, scrisa astazi…:

“(…) Combaterea evaziunii fiscale este inca o pietricica la edificiul propagandei lor. Va ganditi la incarcarea impozitelor si asa insuportabile pe care ni le impun in continuu, in timp ce, pe de alta parte, protesteaza pe motiv ca cei mai bogati nu-si platesc impozitele. De notat ca, daca dumneavoastra datorati 70.000 de drahme pe care nu-i aveti, va confisca averea, in timp ce celor foarte bogati insusi Statul le daruieste datorii de miliarde, care, fireste, va impovareaza pe dumneavoastra. Ganditi-va la criteriile obiective care pentru multi sunt nedrepte, iar, pe de alta parte, constatati ca ne servesc acest ”plan salvator” care are drept scop combaterea evaziunii fiscale.

Vedeti cresterea criminalitatii. Admirati elasticitatea legilor. Am ajuns asadar ca o crima sa echivaleze cu 10 ani de inchisoare; si chiar mai mult, pe zi ce trece pedeapsa poate sa se micsoreze. Asadar, cineva care are predispozitie spre a ucide deja nici nu mai e bagat in seama.

Cei care pun la cale subteran planurile UE, voind sa sporeasca si mai mult aceasta criza artificiala, au ales calea economiei. Din acest motiv obliga guvernele si le forteaza sa impuna ”stoarcerea” economica a popoarelor lor, urmand sa coboare indicii economiei la limita pe care o doresc. Lucrul acesta are drept rezultat faptul ca tarile isi vor supune cetatenii unei menghine economice, punandu-le impozite impovaratoare, cerandu-le diverse contributii banesti, impunand aproape dublarea criteriilor obiective si reducerea ajutoarelor sociale cu rezultatul ca, pe de o parte, sa scada intr-un fel indicii economici ai tarilor si sa creasca in acelasi timp alti indici pana la maximum. Multe intreprinderi sunt nevoite sa se inchida. Anul acesta s-a anuntat ca se vor inchide 65% din intreprinderile mici si mijlocii, datorita impunerii unor criteni obiective suplimentare. Anumite intreprinderi, pentru a supravietui, sunt nevoite sa recurga la evaziune fiscala sau sa mituiasca functionarii de stat, urmand ca numai in felul acesta sa-si regleze afacerile. Deci, cand toate acestea se intampla la nivelul intreprinderilor, intelegeti – cu somajul care deja domneste – ce se intampla la nivel personal si social. Incepe sa creasca indicele furturilor, al criminalitatii, al comertului cu prunci, adoptiile ilegale, exploatarea minorilor, pederastia, crimele pentru exploatarea organelor umane, comertul cu droguri s.a.m.d. Lumea, pierduta intr-un haos economic care deja se impune si traversata de urmarile acestei mizerii economice, se refugiaza in droguri pentru a-si uita, chiar si pe moment, problemele, in timp ce cu siguranta mai inainte unii au avut grija sa-i niveleze toate valorile si toate idealurile.

Cresterea acestor indici creeaza o destindere a coeziunii sociale. Asadar nu este intamplator faptul ca au ales convergenta economiilor in vederea unificarii Europei, pentru ca aceasta convergenta duce la pauperizare, a carei urmare naturala este devierea de la valorile morale. Aceasta Europa, prin acest mod nedemocratic pe care il impune, nu s-ar putea instaura altfel si nu s-ar realiza decat ”strangand” prin aceasta metoda popoarele, incat sa o considere mai degraba salvatoarea lor, pentru ca se presupune ca astfel va lua sfarsit martiriul lor. Programul UE are niste performante foarte dure: reducerea indicilor economiei cu tot ceea ce implica, avand drept urmare cresterea tuturor indicilor numiti mai sus (de criminalitate etc.), dar si a altora, pe care din motive de spatiu n-o sa-i amintim aici. Astfel domneste faradelegea si crima. Rezultatul? Poporul, opresat de masurile economice impovaratoare si de decaderea morala, va cauta cu disperare pe cineva care sa-i dea posibilitatea sa respire din nou. Aceasta cerere disperata a poporului nu va fi auzita decat atunci cand disperarea sa va ajunge la culme din cauza propriilor lui oameni politici si din cauza masurilor nationale. Atunci, firesc, aceste cercuri obscure isi vor promova ”omul”, dar si sistemul perfect de control mondial si desfiintarea libertatii personale, cu justificarea ca aceasta e solutia pentru scaderea indicilor criminalitatii, ai coruptiei etc, indici care din cauza politicii severe de austeritate au urcat la cote foarte inalte.

Acordul Schengen trebuia sa fie ”servit” cu fata sociala, ca un panaceu pentru combaterea crimei si a comertului cu droguri. Iar poporul pe jumatate mort din cauza masurilor impovaratoare ii va ruga pe acestia sa-si asume sarcina de a-l scoate din impas, declarandu-le ca se preda fara conditii si se supune acestui nou sistem de control universal pe care il va accepta ca necesar pentru functionarea larga a societatii. Pe de o parte, vor da indicatii pentru o austeritate mai mare, iar pe de alta parte ”vor servi” acest sistem economic controlat la nivel mondial, prin care vor fi acordate facilitati numai la inceput si numai in anumite cazuri si numai in procent de 50%, celor care optional adera la el. Restul de 50% pe care il vor darui acestora va fi rascumpararea libertatii lor prin desfiintarea intimitatii vietii particulare si personale.

Fireste, daca am continua, ar trebui sa enumeram toate cate se pun la cale, dar nu ne-ar ajunge tomuri intregi. De aceea, pentru ca nu subestimam judecata si puterea dumneavoastra de intelegere, pur si simplu am atins in treacat cateva din aceste probleme; am facut-o ca sa cunoasteti lamurit ca, daca intr-o zi veti citi in ziare sau veti auzi la televizor despre denunturi ca la pasajele pentru autovehicule, unii, intelesi cu functionarii, nu-si platesc taxa, municipalitatea pierzand astfel in fiecare an miliarde de drahme, asteptati-va ca in scurt timp sa auziti ca s-a gasit si solutia! Aceste pasaje rutiere, se va spune, vor deveni electronice, si in felul acesta municipalitatea va inceta sa mai piarda bani. Verificati cu atentie intervalul de timp scurs intre primul comunicat, care va anunta problema, si cel de-al doilea, in care vi se arata solutia gasita; veti vedea ce ”inventatori” avem, care numai in cateva zile sunt gata sa instaleze pasajele electronice pentru autovehicule! Principala caracteristica a acestei solutii va fi, bineinteles, un control deplin, pentru ca exercitand un control electronic la aceste pasaje rutiere, ele vor servi totodata si pentru culegerea si prelucrarea de date. (…)

Vedeti si:


Categorii

Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “… ceea ce traim acum…

  1. Mai, parca e scrisa ieri…!!

  2. Da, pare scris ieri..ca de altfel si alte profetii..doar ca lumea nu vrea sa se trezeasca, nu vrea sa deschida ochii sufletesti si sa se intoarca la Dumnezeu..doar prin pocainta si rugaciune vom scapa de greutatile ce vor veni asupra noastra, pentru multele noastre pacate!

  3. Inca o data se adeveresc cuvintele parintelui Iustin Parvu,cum ca doar ajutorul Domnului nostru Iisus Hristos ne mai poate salva. Prin forte proprii nu cred ca putem face fata acestor tactici,destul de simple ca si definitie,dar bine aplicate;mai exact dezbinarea si jocul “de-a baiatul bun-baiatul rau”. Si la ora aceasta asistam la o astfel de invrajbire, care tine de principiul crestinsesc “sa moara si capra vecinului”,mai exact asmutirea perfida a celor din sectorul privat contra bugetarilor(eu sunt de la “privat”,pentru eventualii carcotasi).

  4. Pe link-ul dat de Costel, am dat si de Rugaciunea catre Sfantul Ierarh Ioan de Shanghai si San Francisco. Acesta este unul dintre cei mai mari sfinti contemporani, de o smerenie si dragoste desavarsite. Si ca sa vedeti cum randuieste Dumnezeu lucrurile, a fost Ierarh intr-unul dintre cele mai afectate de desfrau, droguri si apostazie dintre orasele din SUA.
    Este un sfant cu moaste intregi, care in timpul vietii a fost foarte prigonit, dar care a iubit lumea asa cum Hristos ne cere sa o facem. Desi cu un trup firav si bolnavicios, el a dat intreaga masaura a credintei sale puternice, si a iubirii de oameni si de Dumnezeu, facand multe minuni inca din viata pamanteasca.

  5. @ azucena:

    … si care este praznuit incepand din aceasta seara (ca zi liturgica) 🙂

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/category/sfinti-parinti-recenti/sfantul-ioan-maximovici/

  6. Da, asa este. Stiam ca se praznuieste pe 2 iulie, dar am uitat.
    Un motiv in plus pentru a considera site-ul vostru atat de folositor. Ne mai trezeste din amorteala. 🙂

  7. Azi (maine) e praznuit si Sf. Stefan cel Mare…

  8. Pingback: Război întru Cuvânt » CE TRAIM ASTAZI? CE (NU) SE MAI POATE FACE?
  9. Pingback: Bine ati venit in inchisoarea economica UE! ARBEICHT MACHT FREI
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate