LUPII, CHEMATI PAZNICI LA OILE ORTODOXE. NU SE IMPUNE CATERISIREA PREOTULUI POMOHACI?

2-05-2009 Sublinieri

GRAVA DERAIERE PENTICOSTALISTA INTR-O BISERICA ORTODOXA

img-346.jpg

O alta ipostaza a preotului-cantaret de muzica populara si neoprotestant in duh, Cristian Pomohaci

 GIGEL CHIAZNA: PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE!

“Vă poruncim în numele Domnului nostru Iisus Hristos, să vă feriţi de orice frate care umblă fără rânduială şi nu după predania pe care aţi primit-o de la noi.” (II Tesaloniceni 3, 6)

Intr-una din cartile cu invataturile Pr. Arsenie Boca se mentioneaza o profetie pe care acest parinte ar fi facut-o cu referire la Ardeal: “Vom pierde Ardealul, Sibiul va fi ultima reduta”. Cand am auzit-o prima data, am zis: nu cred, nu are cum, probabil parintele a spus altceva si oamenii nu au inteles bine. Cum sa pierdem Ardealul, cand stim ca ca cocosul unguresc nu va mai canta cucurigu niciodata si intr-adevar in contextul actual, nu se pune problema ruperii Transilvaniei. Si chiar daca profetia s-ar fi referit la domeniul spiritual, nu avem cum sa pierdem Ardealul, cum o intreaga bucata a tarii sa piarda credinta si sa se lepede de mostenirea milenara pe care parintii nostri ne-au lasat-o cu pretul atator jertfe?

Insa atunci cand Corneanu s-a impartasit la eretici, printre alte ganduri mi-am adus aminte si de aceast cuvant al Pr. Arsenie Boca, care a facut multe profetii care s-au implinit – cum ar fi si exodul romanilor la munca in strainatate – si multe altele care urmeaza sa se intample – printre care si aceasta cu pierderea Ardealului. Nu mica mi-a fost teama deoarece un proverb spune “Pestele de la cap se impute“. Intr-adevar mai ales in Biserica acest proverb este adevarat, si exista chiar un verset care spune cam acelasi lucru: “Bate pastorul si turma se va risipi”. Atunci cand diavolul a batut pastorul Corneanu si i-a luat mintile, turma drept-credincioasa intr-adevar s-a risipit, sau mai bine zis s-a disipat in marea multime a crestinilor fara trecut, fara istorie, fara dogme si sinoade, fara sfinti si fara Maica Domnului, si fara … Hristos la urma urmei, deoarece fecioarelor care nu aveau untdelemnul, adica dreapta credinta, Mantuitorul le-a raspuns “Nu va cunosc pe voi!”

Iata acum ca tot in Ardeal, dar in alta parte, un fapt strigator la cer s-a intamplat, poate nu de magnitudinea lepadarii lui Corneanu, dar inca o turma si-a pierdut pastorul, sau probabil acum a ajuns la noi stirea, asa cum si in Timisoara multi considerau ceva firesc impartasirea cu ereticii cu mult inainte si doar cand Corneanu a facut-o public s-a ajuns la cunostinta intregii tari.

Iar faptul strigator la cer este aceasta: In Duminica Tomei (nota noastra: pare sa fie vorba, de fapt, de Duminica de dupa Botezul Domnului, deci in ianuarie), intr-o biserica din comuna Mosuni (vezi site), un predicator eretic a fost chemat sa tina cuvant “de folos” de la amvonul unei biserici ortodoxe. Poate nu e prima data cand se intampla asta aici, dar e prima data cand avem si noi filmarea si o putem vedea:

 

 

pomohaci.jpg

Cititi si:

 


Categorii

Biserica la ceas de cumpana, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

186 Commentarii la “LUPII, CHEMATI PAZNICI LA OILE ORTODOXE. NU SE IMPUNE CATERISIREA PREOTULUI POMOHACI?

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 7 / 7 >>

  1. Pingback: PREOTUL CONSTANTIN NECULA conferentiaza la SECTARII PENTICOSTALI DIN BEIUS in Duminica Ortodoxiei, sub semnul ”depasirii barierelor confesionale” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Vladimir Pustan face parte din Oastea Domnului despre care parerile ca ar fi eretici sunt impartite.

  3. V. Pustan face parte din pseudo-biserica penticostala, despre care nu exista indoiala ca este eretica.

  4. Ingrozitor ceea ce am văzut, nu pot nici măcar să mă gândesc că trăim aceste vremuri,citind mai demult o proorocie a unui Sfânt Părinte despre vremurile din urmă, că nu vom putea intra în biserici, ci vom ajunge iar în catacombe, că toate bisericile vor străluci de aur și podpabe dar că înăuntru nu vor fi decât înaintemergătorii lui antihrist, nu vi se pare fraților că azi este chiar așa, și ar fi foarte bine dacă pomohaci ar fi singurul ”popă” căzut în mocirlă, dar mai sunt sute și mii, rar când întâlnești un preot adevărat care ține de canoane, și ăla este prigonit de credincioși, de și de cei din breasla lui sau chiar de cei mai mari(episcop). În această situație unde să te duci?
    Cauți, și iar cauți până la zeci și sute de km un preot, o bisericuță, o chiliuță cu un slujitor adevărat al lui Hristos să poți primi Sf. Taine din mâini vrednice, noi nevrednicii, și sfaturi pentru zilele în care trăim pentru a putea merge mai departe, și a nu ne sminti când vedem astfel de lucruri strigătoare la cer.
    Maica Domnului să nu ne lase, Doamne Ajută!

  5. Pingback: In actualitate: PRIMITIVUL “MISTIC”, “VEDETA” DUHOVNICEASCA, “MINUNISTUL”, DREPTUL MANDRU, SARLATANUL RELIGIOS (II) -
  6. Pingback: PREOTUL POMOHACI – in fine, canonisit de Arhiepiscopia de Alba: A FOST TRIMIS LA MANASTIRE pentru pocainta, ca ultim avertisment inaintea caterisirii! - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate