Parintele Justin Parvu – mesaj de Craciun: Numai Hristos este salvarea! Deosebiti duhurile, fratilor!

25-12-2008 Sublinieri

1226wisemenvisit1.jpg

Sfaturi duhovnicesti de Nasterea Domnului, in FORMULA AS, nr. 800/2008:

“An de an, Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos ne umple sufletul de bucurie duhovniceasca, pentru ca ea este implinirea fagaduintelor si nadejdilor pe care Dumnezeu le-a dat oamenilor. Pentru ca Iisus Hristos este Adevarul. Pentru ca Iisus Hristos este Viata. Pentru ca Iisus Hristos S-a facut usa spre Rai. Numai prin El ne vom mantui. Hristos a coborat din ceruri, pentru ca noi sa-I iesim intru intampinare, prin trairea virtutilor care duc la desavarsire. Sa avem, asadar, mereu in inimile noastre fiorul sfant, trait de magii care au mers sa se inchine Mantuitorului, aducand daruri Celui ce S-a facut om, pentru ca noi sa ne indumnezeim prin credinta si faptele noastre. Sa stiti ca numai Hristos este salvarea. Si la Hristos nu se ajunge decat prin ortodoxie.

Nu va lasati amagiti de toate nebuniile lumii, care dau navala peste noi prin televizor, ziare, politicieni, si chiar prin unii slujitori ai altarului, care au ratacit drumul cel drept. Fiti cu mare bagare de seama, caci va primejduiti viata vesnica.

Diavolul trage cu plugul si grapa peste intreaga lume, s-o desteleneasca din firesc si s-o netezeasca, s-o uniformizeze, voind s-o amestece pana ce nu va mai exista credinta adevarata. Iar fara Adevar, ar iesi biruitor tatal minciunii, necuratul. Dar noi stim ca asta nu se va intampla, caci Biserica nu va fi daramata nici de portile iadului. Deci, vor cadea doar cei inselati, cei care cred ca ecumenismul este bun, cei care se leapada de credinta ortodoxa, de neamul lor, de Traditie… se smulg din radacinile lor dumnezeiesti si se arunca intr-un basm, intr-o nalucire.

Fiti atenti, caci nu numai preotul trebuie sa va poarte de grija. Si preotul se poate insela. Deosebiti duhurile, fratilor!

Si pe dumneavoastra, ziaristii, va indemn sa fiti in Adevar, caci va sta in putere sa salvati omul de la cadere. Nu-i starniti poftele si nu-l amagiti cu toate placerile lumii, ci indreptati-l, asa dupa cum va pricepeti, spre trairea in Hristos. Caci daca nu veti face asta, mare pacat veti avea. Harul Domnului nostru Iisus Hristos si dragostea lui Dumnezeu-Tatal si impartasirea Sfantului Duh sa fie cu voi toti! Amin”.

p-justin.jpg


Categorii

Duminici si Sarbatori - Noime vii pentru viata noastra, Marturisirea Bisericii, Nasterea Domnului (Craciunul), Parintele Iustin Parvu, Razboiul nevazut, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

17 Commentarii la “Parintele Justin Parvu – mesaj de Craciun: Numai Hristos este salvarea! Deosebiti duhurile, fratilor!

  1. ce bine ca mai avem inca oameni care mai rostesc adevarul cu curaj si cu putere. Doamne Ajuta si sa-i ascultam!

  2. Cit adevar parinte Iustin; dar oare auzim?Te rog,ajuta-ne pe noi pacatosii,cu rgaciunile tale catre Maica Domnului sa aiba grija de noi;ce usor ne pierdem pe calea neadaevarului;
    Doamne Iisuse Hristoase,Fiule si Cuvintul lui Dumenzeu,miluiste-ne pe noi,pacatosii;

  3. din Calgary…Sarut mana parintelui Iustin Parvu,si sa dea bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa mai ramana printre noi pacatosii.Sa ne traiti parinte Iustin,multa sanatate si La Multi Ani.Doamne ajuta.

  4. Pingback: Război întru Cuvânt » Sfantul Ierarh Proclu despre slava negraita a Fecioarei care ni L-a nascut pe Dumnezeu
  5. Ceea ce aspus Pr.Iustin Parvu,este plin de adevar.Cu ajutorul lui Iisus Hristos,prin Duhul Sfant,vom da o explicatie la ceea ce a spus Parintele Iustin Parvu.Cu adanca smerenie vom incepe: IN NUMELE TATALUI SI AL FIULUI SI AL SFANTULUI DUH.AMIN!Prin cuvintele:”numai Hristos este salvarea noastra!”ne arata ca fara Hristos nu ne putem mantui.Acesta ne v-a salva de toate duhurile cele rele el ne v-a izbavi de acest ecumenism care este in floare facut de masoni spre a pregati venirea lui anthrist care va avea loc in epoca NEW AGE-lui.Se ne tinem de adevarata BISERICA ORTODOXA ,caci in afara de biserici nu este mantuire!Acest ecumenista pe care incearca sa-l aduca la indeplinire nu se va putea implini,deoarece,Hristos nu va lasa biserica pe care a rascumparat-o”CU SCUMP SANGELE SAU”,sa fie biruita de duhul ereziei.Oare nu prin patima Sa pe Cruce a biruit puterea Satanei?Toate aceste lucruri se intampla cu bunavointa lui Dumnezeu ca sa se vada credinta fiecaruia,iar cel ce va ramane neclintit se va mantui.Nu ramane decat sa ne curatim de patimi prin lacrimi fierbinti rugandu-ne neincetat sa ne dea rabdare sa trecem prin aceste incercari!Prin cuvintele”deosebiti duhurile”.Care duhuri,frati intru Hristos?Ingeri lui Hristos si duhurile rele.Cum se deosebesc duhurile?Daca marturisesc pe Hristos,ca fiind Fiul lui Dumnezeu este de la Dumnezeu,daca nu este inselare,caci se aud acele false minuni in anumite locuri unde se zice ca se vede Hristos pe apa este inselare sa nu mergeti sau sa credeti, caci Hristos locuieste”intr-o lumina neapropiata”Aceste cuvinte ale lui Pr.Iustin Parvu sunt intarite de cuv. Sfintei Scripturi care zic:”Si orice duh care marturiseste ca Iisus Hristos a venit in trup este de la Dumnezeu.Si orice duh care nu marturiseste pe Iisus Hritos nu este de la Dumnezeu,ci este duhul lui anthrist. despre care ati auzit ca vine,si acum este chiar in lume.”(1Ioan4,2-3)Amin!

    Fr.Iulian de la NUCET,pacatosul.

  6. Sa ne ajute Dumnezeu sa il ascultam pe marele Parinte Iustin Parvu si sa facem voia Domnului!
    Sarbatori fericite tuturor cu ocazia Nasterii Domnului,Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne miluiasca!

  7. Parintele nostru,parintele Iustin,acum e bolnav.Sa ne rugam Domnului sa ni-l mai lase ,sa nu saracim de tot.LA MULTI ANI! tuturor crestinilor!Si Dumnezeu sa ne aibe in grija!

  8. Pingback: Război întru Cuvânt » PARINTELE JUSTIN IMPLINESTE 91 DE ANI. Marturia parintelui Calciu, de peste timp. Cel mai bun omagiu: sa-i urmam exemplul si cuvantul!
  9. Sa ne traiti Parinte intru multi ani! Cu ajutorul Sfintiei dumneavoastra reusim sa staruim in rugaciune.Multumim Bunului DUMNEZEU ca inca va avem alaturi de noi, pacatosii. Doar asa mai putem birui in fata diavolului. SARUMANA PARINTE IUSTIN PARVU!

  10. Pingback: Război întru Cuvânt » PARINTELE JUSTIN – 9 DECENII SUB SEMNUL CRUCII. SA NE TRAITI SI SA NE OCROTITI, PARINTE!
  11. Pingback: Război întru Cuvânt » Pastorala mangaietoare de Nasterea Domnului (2010) a IPS TEOFAN, Mitropolitul Moldovei: SA NE REGASIM VESMANTUL DE FII AI LUI DUMNEZEU, CA SA INFRUNTAM CU HRISTOS MULTELE GREUTATI CARE NE ASTEAPTA IN NOUL AN!
  12. Pingback: PARINTELE IUSTIN PARVU A TRECUT LA DOMNUL dupa o viata de mucenicie pana in ultima clipa… DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI SA-I SCRIE NUMELE IN CARTEA VIETII, PRINTRE SFINTI! -
  13. Pingback: PARINTELE IUSTIN, in primul sau interviu, din 1991, luat de Maica Nina din Alaska: “Vedeti voi, noi am tacut prea mult, ne-am facut prea mult ca nu vedem sau nu auzim. Noi inca dormim”. VIATA IN INCHISORILE COMUNISTE -
  14. Pingback: PARINTELE IUSTIN NE-A PREVENIT: “Vor veni vremuri si mai grele. Va fi mai mult o prigoana psihologica si nu va veti putea ascunde… Daca nu ne vom aseza genunchii la pocainta, dragii mei, nu vom reusi nimic!“ -
  15. Pingback: PARINTELE IUSTIN (video) despre U.E. si DISTRUGEREA ROMÂNIEI, “biserica” antihristica, NOILE METODE DE PRIGOANA SI MUCENICIE, apostolatul si (de)formarea preotilor -
  16. Pingback: PREDICI SI TALCUIRI LA DUMINICA DINAINTEA NASTERII DOMNULUI. Genealogia Mantuitorului. Sensul pomenirii stramosilor lui Iisus. Cum ne pregatim pentru Craciun? | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate