Cine face comert cu viata noastra? – denuntarea minciunilor criminale legate de vaccinuri

25-11-2008 Sublinieri

STOP EXPERIMENTULUI BIOLOGIC CU VACCINUL GARDASIL (SILGARD)!

“Astăzi m-a sunat o bună prietenă, cu care aseară “plângeam” începerea Campaniei de vaccinare “împotriva” cancerului de col uterin la fetiţele de 9 ani, ca să-mi povestească ce i s-a întâmplat. Şi pentru că este un fapt pe care îl consider foarte important vreau să vi-l redau aici. Este profesoară la un liceu şi gândind că trebuie să facă ceva în legătură cu această campanie s-a hotărât ca, la ora de dirigenţie, să le vorbească elevilor săi despre acest nenorocit de vaccin. Ei bine, dragilor, peste câteva ore s-a trezit sunată de la presă de o voce “suavă şi hotărâtă”, voce care a întrebat-o dacă organizează o campanie anti-vaccinare?!

Respectiva prietenă i-a răspuns că nu face nici o campanie doar îşi informează elevii, în calitate de dirigintă, asupra riscurilor pe care le presupune acest vaccin. Evident că a fost întrebată şi de bazele pe care îşi argumentează atitudinea şi aici n-a avut nici o dificultate în a cita surse care au publicat, chiar dacă doar pe Internet, articole sau studii, române sau străine. Discuţia a fost mai consistentă eu vă mai spun doar că a rămas s-o mai sune şi mâine vocea suavă spre a-şi completa declaraţiile. Vi se pare că seamănă a ceva cunoscut din istoria noastră mai mult sau mai puţin recentă?

Eu am rămas interzisă ca reacţie. Ce urmăresc ei prin telefonul dat? Intimidare, susţinere, dezarmare, simplă informare, toate acestea sau nimic din acestea? Şi vă întreb care sunt mijloacele de a acţiona dincolo de spaţiul virtual, căci totuşi la Internet foarte puţini părinţi de fetiţe de 9 ani au acces. Mă refer, în mod special la cei din mediul rural, dar nu ruralul nostru de ex. aflat la 4 km de oraş, ci la cei curaţi cu inima aflaţi la zeci de km de cel mai apropiat oraş? Astăzi am fost la ora de religie din sat şi mă uitam la singura fetiţă de clasa a 4a din şcoala noastră mică. O fetiţă atât de cuminte şi nevinovată! Şi prin ea vedeam miile de fetiţe din satele noastre. Dacă deja unele fete la clasa a 6-7a îşi pierd candoarea copilăriei, prin însăşi comportamentul lor, totuşi, la clasa a 4a fetiţele sunt încă curate şi nu mă refer, când spun toate acestea, sub nici o formă la virginitate ci doar la inocenţă. Cineva mai spera că prin puterea lui Dumnezeu s-ar putea ca acest vaccin să nu-şi facă efectul. Da, este foarte adevărat, dar oare nu cerem prea mult de la Dumnezeu? Vrem minuni atât de palpabile şi noi ce oferim în dar? (…) Să nu uit un lucru extrem de important. O maică venită de la mănăstirea Petru Vodă prin Suceava ne-a mărturisit că pr. Iustin Pârvu a spus despre fetele ce vor fi vaccinate acum că… vor muri!!!

Nu ştiu sunt zvonuri, basme, înflorituri dar m-am îngrozit şi am zis să public şi această afirmaţie!?

Cert este că nu trebuie să tăcem deloc, să strigăm în gura mare şi la urechile tuturor cunoscuţilor şi mai puţin cunoscuţilor noştri că GARDASIL înseamnă MOARTE. Şi în mod sigur înseamnă moartea neamului nostru românesc! Să nu fie! Amin”.

Vaccinare

Am primit un mail cu cateva date interesante din culisele vaccinurilor – sursa am gasit-o aici. Personal, mi-am vaccinat toti copiii pana acum – dar doar vaccinurile obligatorii, de la stat. De curand, discutand cu cateva prietene despre acest subiect, am aflat ca trei dintre mamicile din cercul meu de prietene nu isi mai vaccineaza copiii. Am fost socata – cum, nici un vaccin? Nici anti-polio? Nimic? Ei bine, da. Au citit, s-au informat si au ales. Toate sunt mamici destepte, citite, greu de influentat, responsabile, aflate nu la primul copil. Stiu caror riscuri se supun, dar cred, in acelasi timp, ca riscurile vaccinarii sunt mai mari decat nevaccinarea in sine. Pe de alta parte, cunosc personal doua familii care au probleme extrem de grave cu copiii din cauza unor vaccinuri (si medical este confirmat ca vaccinurile stau la baza acestor probleme, nu este doar o supozitie). Am citit, la randul meu, binisor despre acest subiect. Desi cunosteam multe din datele prezentate in interviul ce urmeaza, totusi am aflat si multe lucruri noi. Va indemn sa meditati un pic si sa-mi scrieti parerea. Se poate face comert cu sananate, pentru bani, in defavoarea noastra? Iata interviul: Sa incepem cu un interviu luat de Jon Rappoport. Intregul interviu este aici.

anonymous

Dr. Mark Randall este pseudonimul unui cercetator in vaccinuri care a lucrat multi ani in laboratoarele unor companii farmaceutice mari si la Institutul pentru Sanatate al SUA. In ultima decada, Mark s-a pensionat; a spus ca „este dezgustat de ceea ce a descoperit despre vaccinuri”. De cand am inceput actiunea „Gata cu stirile falsificate”, am atacat subiecte despre asertiunile non-stiintifice periculoase despre siguranta si eficacitatea vaccinurilor. Mark a fost una dintre sursele mele. Mark este constient de scopul cartelului medical si „obiectivele de depopulare, control al mintii si obtinerea unei populatii debile”.

– Candva ai fost sigur ca vaccinurile sunt varful de lance al medicinii bune. – Da, am fost. Am ajutat la dezvoltarea catorva vaccinuri. Nu o sa spun care.

– De ce ? Vreau sa-mi pastrez anonimatul.

– Crezi ca ai putea avea probleme daca ai vorbi deschis?

– Cred ca mi-as putea pierde pensia.

– Pe ce motiv?

– Motivul nu conteaza. Acesti oameni au diverse posibilitati sa-ti creeze probleme, daca ai fost vreodata parte din Club. Stiu una sau doua persoane care au fost puse sub supraveghere si hartuite. Deci nici o sansa pentru exprimarea libera.

– Ce se afla in spatele acestor hartuiri?

– Vaccinurile sunt ultima baricada a medicinei moderne; justificarea finala pentru toata „stralucirea” medicinei moderne.

– Crezi ca oamenilor ar trebui sa li se permita sa aleaga, daca se vaccineaza sau nu?

– La nivel politic, da. La nivel stiintific, oamenii au nevoie de informatii ca sa poate alege corect. Una este sa spui alegerea este buna. Dar, daca atmosfera este plina de minciuni, cum poti sa alegi? De asemenea, daca FDA era condusa de oameni onorabili, aceste vaccinuri nu ar fi primit licenta. Exista istorici medicali care spun ca declinul general al bolilor nu se datoreaza vaccinurilor. Stiu. Pentru o lunga perioada de timp am neglijat munca lor, pentru ca mi-a fost teama de ceea ce as fi putut afla. Eram in afacerea care dezvolta vaccinuri. Intreaga mea viata depindea de continuarea acestei munci.

-Si apoi?

– Am facut propriile mele investigatii. Am inteles ca declinul bolilor se datoreaza conditiilor imbunatatite de viata. Apa mai curata. Sistem avansat de canalizare. Nutritie. Hrana proaspata. Scaderea saraciei. Microbii pot fi peste tot, dar atunci cand esti sanatos nu contactezi boala.

– Ce ai simtit cand ai finalizat propriile tale investigatii?

– Disperare. Am realizat ca lucrez intr-un sector bazat pe o colectie de minciuni!

Sunt unele vaccinuri mai periculoase decat altele?

– Da. De exemplu DPT. Vaccinul ROR. Dar unele loturi de vaccinuri sunt mai periculoase decat alte loturi din acelasi vaccin.

– Din punctul meu de vedere, toate vaccinurile sunt periculoase.

– De ce? Din mai multe motive. Implica sistemul imunitar uman intr-un proces care tinde sa compromita imunitatea. Pot sa provoace boala pe care, teoretic, ar trebui sa o previna. Pot cauza alte boli in afara celor pe care trebuie sa le previna.

– De ce ni se prezinta statistici care par sa arate ca vaccinurile au fost miraculos de eficace in combaterea bolilor?

– De ce? Ca sa dea iluzia ca aceste vaccinuri sunt folositoare. Daca un vaccin ascunde simptomele vizibile ale unei boli precum rujeola, toata lumea trage concluzia ca vaccinul este un succes. Dar, sub acest nivel, vaccinul poate distruge chiar sistemul imunitar. Si daca acel vaccin cauzeaza alte boli – sa spunem meningita – faptul este mascat pentru ca NIMENI NU CREDE ca un vaccin ar putea face asta. Si conexiunea nu se face!

Se spune ca vaccinul antivariola a provocat variola in Anglia.

– Da, dar cand te uiti la statisticile disponibile, vezi cu totul altceva. Sunt orase in Anglia unde oamenii care NU au fost vaccinati NU au facut variola. Sunt alte locuri unde oamenii au fost vaccinati antivariola si au trait experienta unei epidemii de variola. Iar variola oricum era in declin puternic atunci cand a fost introdus vaccinul.

–  Deci ceea ce spui tu este ca ni se servesc date false.(…)

continuă să citeşti ‘Info Vaccinuri (1)’

ser

12168971981.jpg


Categorii

Gripa porcina / Vaccinuri, Marturisirea Bisericii, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

20 Commentarii la “Cine face comert cu viata noastra? – denuntarea minciunilor criminale legate de vaccinuri

  1. La o emisiune de revista presei de la radio Trinitas, s-a facut, e adevarat ca o lectura din ziare -anuntul cu inceperea vaccinarii. Anuntul putea fi luat ca un indemn: uite faceti vaccinul noi il promovam. Lipsa de informare sau … nu stiu

  2. Siiiigur, lipsa de informare! Pana si in presa situatia e nuantata, depinde ce stiri selectezi. Deci baietii astia tradeaza nu numai credinta, ci pentru bani calca si peste cadavrele copiilor nostri. De altfel si in cazul cu avortul s-a vazut cat de Pro-viata sunt ei… Macar sa ia exemplu de la mult-iubitii (de catre ei) papistasi, care macar pe temele astea lupta, nu ar face asa ceva.

  3. Corect ! Totul e gandit si calculat foarte bine , premeditat ! Tare-i rau cand unii folosesc credinta drept paravan pentru intereselor lor de aici! Se pare ca nu se mai gandesc daca interesele de aici le vor folosi si ,, Dincolo” ?

  4. In ziarul “24 Heures” din 28 octombrie 2008, Montreal, scrie intr-un colt, jos, micut ca si unele clauze contractuale in ale caror mreje cadem tot mai des astazi: “Chiar daca gvernul Quebecului a intreprins o vasta campanie de vaccinare a tuturor fetitelor contra virusului papiloma uman(VPH), Reteaua quebecoasa pentru Sanatatea Femeii apreciaza ca aceasta masura NU E NECESARA deoarece in 90% din cazuri acest virus transmis pe cale sexuala si care poate provoca cancer de col uterin, SE ELIMINA SINGUR.”
    Am tradus cuvint cu cuvint toata stirea, poate foloseste parintilor nehotariti.Aici ai posibilitatea sa refuzi vaccinurile, dar numai daca dai declaratie pe propria raspundere, si nu m-as mira daca vreodata s-ar intimpla ceva, sa fim acuzati ca sintem parinti iresponsabili, dar …merita efortul!
    Eu va vorbesc de toate celelalte vaccinuri,ca de asta( Silgard se numeste aici!) nu stiu daca poti sa-l refuzi, ca n-am fetita…

  5. Acesta este un atac fara precedent impotriva fiintei fizice a poporului roman si nu ar trebui sa treaca nesanctionat daca nu dorim sa mai vina si altele, stiute sau nestiute, asupra noastra. Acest individ, Nicolaescu ar trebui sa suporte consecinte penale din cauza cheltuirii a 30 milioane de euro in acest fel, in ciuda celorlalte probleme mai grave si mai urgente din sanatatea acestei natii. Deja ne este clar din ce fraternitate face si asta parte, care ii sunt targeturile si deadline-urile si de ce se intelege asa de bine cu prea fericitul si cu altii de prin aceleasi cercuri. Parca citeam o stire acum cateva saptamani cum ca patriarhia a instruit preotii sa recomande oamenilor sa isi faca analizele solicitate de Nicolaescu (de parca s-ar fi urmarit ceva bun). Ce s-a urmarit prin acele analize nu e ce credem noi. In conditiile in care ai date concrete cu privire la sanatatea poporului roman (in mare parte diabetic si cu boli cardiovasculare) si te inca te prefaci ca nu stii care sunt cauzele si nu vii cu programe pe masura, atunci e clar ca scopul este cu totul altul. Inca ceva, ar trebui sa vedem cat de reale sunt informatiile cu privire la mortalitatea prin cancerul de col uterin, ca suntem nr. 1 in Europa si bla bla si daca ministerul sanatatii a luat cunostinta de adevaratele cauze ale cresterii incidentei acestei boli (promiscuitatea sexuala, educatia sexuala, propaganda pro viata dezordonata in mass media samd. Deocamdata, astia inca ne cred o turma de descreierati care poate fi dusa oriunde de niste oameni platiti si interesati, pe banii si osteneala noastra. Depinde de noi daca suntem sau nu ceea ce cred ei. Cu toate acestea, eu deja pot spune ca sunt optimista. Cu cat sunt ei mai obraznici si mai criminali, cu atat ne trezim si noi mai repede.

  6. America este plina de copii autisti.Romania vine puternic din urma.Multi parinti sustin ca li s-au imbolnavit copiii dupa ce au fost vaccinati.O familie cu un copil autist este o familie distrusa.

  7. Hai sa va aduc aminte imediat dupa ’90 cand, francezii sub o marca de vaccin facuta in Israel a distribuit la noi – gratuit prin Min.Sanatatii vaccinuri impotriva hepatitei si…ce-a urmat? Infectia in masa cu HIV a copiilor de-atunci!
    Huuuuoooo unor asa ‘binefacatori’ care vor sa ne puna pe nasalie copiii! Si aia de-atunci si astia de-acum! Daca va mai aduceti aminte de scandalul de atunci, erau invinovatite asistentele ca n-ar fi folosit seringi de unica folosinta (poate si asta fi un mod de infestare) dar…chiar de-ar fi folosit, moartea era in vaccnin!In fond! Ar trebui sa se gandeasca asa: ‘domnule! Doresc sau nu doresc sa-mi vaccinez copilul si cu asta basta!’, pe propria raspundere. De ce sa fii obligat? Copilul este al tau, nu al nebunilor astora!

  8. Fetita mea a facut vaccinul antioreion in cls. 1, iar dupa 2 sapt. a facut boala…am intrebat pe mai multi medici si toti au spun ca vaccinul a fost cauza…am verificat daca persoanele cu care a intrat in contact au facut oreion si nu am gasit pe nimeni…Este clar ca uneori vaccinul nu ajuta (dar oreionul se trateaza…)dar oare cancerului de col uterin….asa ca e un mare risc si e clar ca eu nu o sa fiu de acord cu un astfel de vaccin…

  9. Pai sigur ca da…! Fiidca stiu nemernicii dusmani ai mantuirii neamului omemnesc – demonii – ca din toate neamurile si semintiile lumii de sub cer, le ocupa locurile (din care ei au cazut cand s-au rasculat impotriva lui Dumnezeu), cu deosebire crestinii ORTODOCSI, de asta vor ingerii cazuti sa opreasca in orice fel…ocuparea acestor locuri…din Imparatia Cerurilor de catre crestinii ortodocsi!
    Si se folosesc ingerii cazuti de “oamenii cei…cazuti si vaduti lor”, de cei care au facut pact cu ei pentru a lupta impotriva lui Hristos si a Poporului Sau care este Biserica!
    Toti mai marii lumii prin care “cel rau” lucreaza acum, si a lucrat in istorie, impotriva Crestinismului, NU AU VIATA DUHOVNICEASCA crestina!, ci traiesc si au trait fie ca necrestini, adica pagani, fie au si au avut doar cel mult o moralitate de suprafata, insa fara sa creada adevarat in Hristos.
    Vietuirea de zi cu zi a acestor oameni (ministri, presedinti de state, dregatori administrativi, parlamentari etc.) este doar dupa lucraririel firii celei vechi, adica traieste in ei doar “omul firii celei cazute” si nu crestnul, ci paganul! Triesc acesti mai amri ai nostri ca si cum nu s-ar fi botezat cu Botezul ortodox niciodata!
    Si, ciudat daca si-ar vedea doar de viata lor pamanteasca si necrestina si daca nu s-ar amesteca si nu ar lupta impotriva Poruncilor si Randuielilor lui Dumnezeu pe care EL le-a lasat si poruncit in lume…si Poporului Bisericii Sale!
    Dar, sarmanii, find inselati de cel rau, mai devreme sau mai tarziu aici ajung, si anume la a fi TEOMAHI, si HRISTOMAHI, adica luptatori impotriva lui Dumnezeu si a lui Hristos-Dumnezeul Cel Intrupat in carne si oase de pamantean!

    Cum a poruncit Faraon in antichitate, ca toti copiii de parte barbateasca ai poporului israel sa fie omorati, ca sa nu se mai poata rascula cumva impotriva lui si a Egiptului, asa porunceste FARAON CEL NEVAZUT acum, slugilor lui din toate guvernele lumii, ca NICI UN COPIL DE CRESTIN (al Israelului Celui Nou, care este Biserica Crestina Ortodoxa), SA NU MAI FIE LASAT SA AJUNGA IN IMPARATIA CERURILOR!

    Si oare ce cale mai buna ar avea dusmanii crestinilor decat STERILIZAREA fetelor care trebuie sa nasca pe viitorii biruitori ai demonilor??? si ai Faraonului Egiptului lumii acestuia si al celui nevazut?

    Trist! Nu am crezut ca vor ajunge “SIMPLII CATEI ascultatori” ai dusmanilor Bisericii si ai lui Hristos, acesti guvernanti ai nostri…
    Si nu am crezut ca va fi atata LASITATE si slugarnicie si fatarnicie si neputinta vinovata in mai marii nostri!
    Dar din moment ce nu (mai) sunt crestini traitori, nici nu mai poti spera multe de la ei!
    Si in viitor vor arunca de pe ei, acesti guvernanti ai nostri care in campanii ne promit marea si sare si care se arata ca sunt crestini…”adevarati” pana si ultima bruma si masca de fatarnicie pe care inca o mai poarta, si se vor arata si pe dinafara asa cum DEJA sunt pe dinauntru, si anume ca SLUGI si PREGATITORI ai fiului intunericului si ai imparatiei lui – ANTICHRIST, care in curand se va da pe fata lumii!

    Sa mai luptam cat mai putem si cat mai avem vreme impotriva atacurilor intunericului si ai fiilor intunericului, ca dupa cum se poate vedea de catre oricine, slugile intunericului sunt tare ravnitoare si neobosite de a face voia stapanilor lor!
    Si sa incepem sa abandonam orice traire cat de mic lumeasca si desarta si sa TRAIM CAT MAI DUHOVNICESTE, ca vremurile Sfarsitului se apropie!

    In Apostolul de ieri s-a spus ca trebuie SA OSANDIM FATIS faptele intunericului!!, Sa-l ascultam pe Sf. Pavel si sa nu mai tacem, nici sa nu ajungem sa ne temem sau mai rau, sa dam in lasitate…!
    Sa ne lepadam de orice fatarnicie si sa ne aratam NUMAI FATA CRESTINA fata de toti oamenii si in toate circumstantele si conjucturile vietii, si sa nu mai umblam “cu doua fete”, adica si ca oameni ai lumii si ca fii ai Bisericii!
    Sa fim si sa traim numai dupa DREPATARUL Ortodoxiei, ca nu vom avea nici un folos si nici o dobanda daca ne vom fatarnici si vom amana decizia cea mare de a LUA O ATITUDINE ferma si potrivnica celor care mereu si mereu lovesc Poporul lui Hristos!

    Asa sa ne ajute HRISTOS! Amin!

  10. Pingback: Ministerul Sănătăţii chemat în instanţă pentru stoparea vaccinării HPV « † Apologeticum
  11. Pingback: O şedinţă cu părinţii despre GARDASIL « † Apologeticum
  12. Dacă îmi este îngăduit, aş dori să las link-ul (legătura) de unde se poate descărca documentarul: “Are Vaccines Safe?” Din păcate nu are subtitrare dar cu puţin efort vom înţelege esenţialul.

    http://torrents.thepiratebay.org/4534875/Are_vaccines_safe_.4534875.TPB.torrent

    http://www.thinktwice.com/hpv_show.htm

    http://www.thinktwice.com/hpv.htm

    prezintă pe scurt ce este Human Papilloma Virus (HPV) şi cât de efectiv este vaccinul HPV.

  13. Acesta este un pas in plus spre scopul lor-Scaderea popultiei cu 80%..
    Planul era ca in toata europa si lumea DEJA s-au introdus legi privitoare la dezavantaje ale familiilor care fac > de 2 copi….

    Va rog,oameni buni pt ca vad ca totate sa desfasoara f repede ,sa credeti:
    Criza financiara este tot apanajul lor,car vor sa provoace razboi maodial

    Vor sa faca Guvern mondial si deja Ue sa facut ,Uniunea Americana sa facut(200%),cea asiatica este in desfasurare..
    Va rog cititi asta
    http://saccsiv.weblog.ro/2008-09-27/534502/Criza-financiara-din-SUA-%2C-etapa-principala-in-edificarea-NOII-ORDINI-MONDIALE.html?err=Cod+incorect!#comments

  14. presa apartine masonilor…!la stiri pe majoritatea posturilor din romania preailuminatii prezentatori tv atacau dezinformarea omului de rand si blamau frica poporului roman cu privire la acceptarea vaccinurilor gardasil!Practic aceasta biserica a lui satan,television(TV),stie ce e bine pt prostime…desteapta-te romane ca tare prost ai ajuns!

  15. Nadejdea noastra sa ne fie Domnul Iisus . Iar fiecare dintre noi sa-si foloseasca din plin darurile date de Cel de Sus . Cel ce cunoaste detalii multe din invatatura Sfintilor Parinti si a marilor duhovnici , sa invete . Cel ce are informatii despre lucrarea PAPUSARILOR , sa informeze . Si tot asa , fiecare dupa puterea sa . Sa fim precum un trup .

    Hmm

    Din pacate asa e .

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-20/597205/%E2%80%9E-IARNA-DEMOGRAFICA-%E2%80%9E-%E2%80%93-filmul-si-c—.html

    ghenadie

    Iar lucrul acesta este bine ascuns si din pacate multora le este frica sa-l demonstreze .

    http://saccsiv.weblog.ro/2008-11-15/591874/Mass-media-%2C-cinematografie-%2C-EVREI-%2C-eli—.html

  16. Referitor la ‘iarna demografica’ datele aratate, citite pe blogul tau sunt reale si de necontestat!

    Deh! Concentrarea in masa a marii majoritati la orase unde, nu mai ai loc sa respiri, lipsa locuintelor, a spatiilor de joaca pentru copii, masini multe, noxe…apa imputita, aer viciat si la propriu si la figurat…cam taie cheful unora sa mai faca copii! Isi ajung siesi si, refuza o responsabilitate in plus! Se hotarasc greu sau foarte tarziu.

    Au stiut astia de-a lungul timpului sa ne aglomereze, sa ne streseze, sa devenim dependenti de un serviciu nenorocit in care, sistemul pilelor, ‘protejatilor’ este mai abitir ca inainte de ’89 si pe care, trebuie sa-l suporti fiindca trebuie sa traiesti, ai familie!

    Pe urma, omul stand in natura avea si sufletul mai curat! Era mai apropiat de ceea ce a creat Dumnezeu, muncind la camp, propria gospodarie, facand schimb de marfuri: mancarea, incaltamintea, imbracamintea se facea de fiecare in propria casa! Au stiut nemernicii bazandu-se pe dorinta omului simplu de a deveni orasean cu ‘drepturile’ si comoditatile aferente vietuirii la oras ca, in curand – pentru un trai mai ‘bun’ – vor migra catre acesta; reversul medaliei il vedem: stres, supraaglomerare, caineala (legea junglei) peste tot, mancare otravitoare ( cu ‘E-uri multe), apa clorata, cu microorganisme, aer irespirabil (mai ales vara)…in detrimentul muncii cinstite, asidue de la tara!

    Pai, imi spuneau ai mei parinti si bunicii ca, nu erau cazuri de depresii, stres…nici n-aveai timp pentru asa ceva!

    Conditiile nefavorabile din ziua de azi sunt un factor important in prudenta, in alegerea – din pacate – tarzie (sau prea tarzie) de a da nastere la copiii!

    Pe urma! Viata intrauterina este un factor determinant pentru starea fizica si psihica a adultului de maine! Ne mai miram cand vedem copii nevricosi, isterici, nerabdatori…lucru specificat si de Pr.Arsenie Boca dar si de Pr.Porfirie! Faci un copil si parca a-i avea 12, nu unul! Starea parintilor se transmite copiilor si, daca – acestia – nici nu se ingrijesc de suflet si nu sunt ei insisi imbisericiti, de urmasi nici nu mai vorbim!

    Alegerea apartine fiecaruia: sa se casatoreasca sau nu! Si daca Da sa faca sau nu copii! Multi au rezolvat grija zilei de maine prin vinderea locuintei de la oras si stabilindu-se la tara; unii s-au pus pe picioare – cum se spune – muncesc mai mult dar, au ce le trebuie eliberandu-se de stres!

  17. Sa ne vaccinam copiii nostri..insa numai dupa vaccinarea copiilor cetateni ai statului Israel.Ei sunt poporul ales.Daca ei insa nu-si vaccineaza copiii,noi de ce am face asta cu copiii nostri?

  18. Vreau sa stiti k nu mai e mult pana Antihrist va veni!Totul devine din ce in ce mai clar!Domnul sa ma ierte d pakate kaki am multe,dar imi doresc sa ma schism si ma voi skimba!Rugati-va si pt mine si pt familia mea si pt toti cei ce au nevoie d rugakiune si iertare…adik toti!Domnul sa ne ajute sa trekem k bine d akeste vremuri d restriste si sa ne vedem in rai,bineinteles mantuiti…Va iubesc!Am 18 ani!

  19. Domnul sa iti fie alaturi, Alexandru!
    Hristos sa ajunga sa straluceasca in tine pentru ca si cei din jurul tau sa Il cunoasca pe Domnul!

    Domnul cu noi cu toti!

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate