BOR a deschis cutia Pandorei in privinta avortului sau… In numele cui vorbeste pr. Constantin Stoica?

26-06-2008 Sublinieri

abort.gif

***

constantin-stoica.jpg

Ca si cum nu erau de ajuns problemele si smintelile fara precedent care tulbura turma dreptcredinciosilor, purtatorul de cuvant al Patriarhiei este pe cale sa compromita complet BOR in fata credinciosilor ei, situandu-se – incredibil, stupefiant! – in deja dureros de celebrul caz al fetitei de 11 ani, ramasa insarcinata in urma unui viol, de partea numerosilor sustinatori ai solutiei avortului in aceasta situatie! In deplin dispret al invataturii neschimbate si al Duhului Bisericii Ortodoxe, pr. Constantin Stoica sustine, conform Ziua, ca, desi “evident, orice avort este o crima, totusi “exista cazuri deosebite, cand sunt probleme medicale, cand este vorba de incest sau de viol, cand o alta sansa nu exista“. Cum adica nu exista in acest caz o alta sansa???? Si justificarea adusa este uluitoare: “Biserica judeca si in functie de fiecare caz, nu este o institutie divinoumana inchistata, asa dogmatic, in canoane“. Dupa alte surse, pr. Stoica a fost si mai explicit:Este o situatie speciala. Biserica nu este chiar intransigenta. In cazul violului, incestului, sau cand sanatatea mamei este pusa in pericol de o eventuala nastere, Biserica accepta avortul. In cazul fetitei din Neamt, recomandam familiei sa se sfatuiasca cu duhovnicul din parohie si sa o ia o decizie in functie de sfatul medicilor si psihologilor”, a declarat pentru FrontNews, preotul Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane.

6-7-actualitate-3_5351.jpg

Se pare ca, la fel ca si in cazul Tanacu, BOR este mult mai preocupata ca imaginea sa publica sa nu care cumva sa fie una de “institutie inchistata dogmatic, in canoane” (adica exact cum papagaliceste mereu mass-media si cum gandeste lumea ne-imbisericita, carora, iata, le dam satisfactie: in fine, Biserica iese din dogme si canoane, se modernizeaza, ne spune ceea ce vrem sa auzim!) decat sa intervina cu autoritatea sa de sorginte dumnezeiasca pentru salvarea vietii unui prunc nenascut si pentru marturisirea adevarului vesnic al crestinismului! In continuare, e mai important sa nu care cumva sa se zica, vezi Doamne, ca BOR este “medievala” decat sa-si indeplineasca menirea de a lumina si calauzi lumea catre Hristos!

Pozitia extrem de liberala, de laxista si “aggiornata” (adusa la zi, adica modificata dupa vremuri) a purtatorului de cuvant al BOR nu are nimic de-a face cu pozitia reala a Ortodoxiei universale si bimilenare si – atentie! – nici macar cu pozitia oficiala a Sfantului Sinod al BOR pentru astfel de cazuri, stabilita in urma unei sedinte sinodale de acum 3 ani si facuta publica prin COMUNICATUL DE PRESA Nr. 1161/ 7 iulie 2005. (A se vedea si: http://www.gloriagrup.ro/PatriarhiaPhp/bioetica/bioetica.php ). Cu toate insusi acel produs al Comisiei de Bioetica asumat de Sfantul Sinod este foarte discutabil, cel putin pentru formularile sale la punctele a) si b) (care lasa loc interpretarilor permisiviste), la punctul c) se specifica foarte clar si fara echivoc: “c) Riscul avortului datorat violului sau incestului trebuie evitat mai intai la nivelul educarii cu privire la necomiterea acestor pacate. In cazul in care starea de graviditate s-a produs, copilul va trebui sa fie nascut si, dupa caz, infiat”.

Din aceste lucruri se observa limpede ca pr. Stoica afirma o parere contrara nu numai canoanelor Bisericii (a caror “inflexibilitate” este spre viata – pentru ca poruncile lui Dumnezeu nu sunt nici absurde, nici gratuite, nu sunt spre moarte sau nefericire!), ci si hotararilor BOR, chiar indoielnice cum sunt ele in alte puncte. Nu ne putem abtine sa ne intreba, atunci, al cui purtator de cuvant este pr. Stoica (al Bisericii, in nici un caz, dupa cum se vede) si ce interes are in a sustine campania agresiva pro-avort declansata in cazul micutei nefericite, unde se intentioneaza chiar modificarea legii, astfel incat… mai curand sa se riste chiar sanatatea si viata mamei (prin permiterea avortului inclusiv in lunile inaintate de graviditate), decat sa fie adus un suflet la viata?

La ce faradelege si la ce nebunie strigatoare la cer se face complice si giranta Biserica Ortodoxa Romana, daca nu se delimiteaza de declaratiile iresponsabile ale purtatorului ei de cuvant? Cum sa mai putem astepta si nadajdui la mila si indurare din partea lui Dumnezeu cand, dupa ce toleram doi ierarhi eretici in Sinod, dupa ce suntem poporul care isi omoara cei mai multi prunci nenascuti in fiecare an (si ati vazut ce au patit chinezii pentru asta) si acum, iata, suntem si aceia care legitimeaza aceste crime (pe care le si recunoastem ca fiind crime, ca sa fim judecati prin insesi cuvintele noastre si sa nu avem nicio scuza la Judecata!) inclusiv in numele lui Dumnezeu?! Cu ce indrazneala sa mai cerem Domnului “sa-si intoarca mania care se porneste asupra noastra cu dreptate si sa ne izbaveasca de mustrarea Lui cea dreapta care este asupra noastra“, cand noi, nu doar ca nu luptam cu pacatul si faradelegea, ci, ca Biserica, le incuviintam? Pentru ca este evident ca prin astfel de “exceptii” permise cu “generozitate”, in consens cu logica atee a lumii si in total raspar cu voia lui Dumnezeu, se deschide larg cutia Pandorei pentru justificarea si liberalizarea oricarei alte blestematii. De altfel, mesajul a si fost receptat ca atare de catre presa: “Patriarhia lasa o portita deschisa pentru o eventuala intrerupere de sarcina”. De fapt, Patriarhia lasa o poarta larga deschisa mortii, o poarta deschisa pacatului si a revarsarii paharului si asa prea plin al urgiei ceresti peste noi!

Comparati si cu pozitia intr-un caz similar a unei biserici altfel eretice, Biserica Catolica din Polonia: Avort înfierat de biserica poloneză. Atat de rau am ajuns, incat pana si catolicii pastreaza legea lui Dumnezeu mai fidel decat noi in chestiunile morale?

In aceste conditii, multumim lui Dumnezeu ca Biserica, cel putin prin cuvantul arhieresc al IPS Teofan, a marturisit adevarul, indicand avortul drept ceea ce este – crima, si apeland la luarea tuturor masurilor pentru contracararea lui:

berliner1-915.jpg

IPS Teofan: “Sa ne ferim cat putem de pacatul uciderii de prunci”

IPS Teofan, s-a pronuntat, ieri, in predica rostita la slujba oficiata la Manastirea Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava, impotriva avortului, a desfraului si a cerut pelerinilor prezenti sa-si pastreze credinta in Biserica in care s-au botezat.

IPS Teofan a subliniat ca, din totdeauna, copiii au reprezentat un dar al lui Dumnezeu, iar pentru familiile care nu aveau copii aceasta era ca un blestem. In acest context, inaltul ierarh s-a pronuntat impotriva avorturilor. Sa ne ferim cat putem de pacatul uciderii de prunci“, a spus IPS Teofan, adaugand ca cei care indeamna la avort “lupta impotriva lui Dumnezeu“.

uciderea-pruncilor.JPG

Cititi si:

  • Emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3 de aseara dedicata acestui caz (necesita Real Player)- Urmariti emisiunea de aici si admirati marturisirea crestina exceptionala a Dr. Vasile Astarastoae, presedintele Colegiul Medicilor, care FACE DE TOATA RUSINEA Patriarhia, care nici pana la ora asta nu s-a dezis de declaratia scandaloasa a pr. Stoica!
  • Cerem ca pr. Constantin Stoica sa-si prezinte scuze si sa retracteze sau sa demisioneze urgent din functia de reprezentare a Bisericii, pe care a compromis-o grav!

Cinste IPS Mitropolit TEOFAN, precum si PROVITA si celorlalte asociatii crestine!

elimage1.jpg

“Asadar, mare manie are sa vina. Multe rautati se intampla in lume, indeosebi doua: desfraul si avortul. Un rău atât de mare nu s-a întâmplat în nici o vreme, ca mamele să ucidă 6-10 copii si să nu simtă deloc mustrare de constimtă, când, dacă ar fi avut o cât de mică urmă de pocăintă si simtire, ar fi trebuit să-si deschidă mormintele si să intre de vii în ele ca să se chinuie, dar sunt nepăsătoare… Se spovedesc uneori, dar fără să se pocăiască sincer. Aceasta una, iar a doua – goliciunea femeilor. Umblă acum goale, – desi bărbatii nu sunt mai prejos, – însă mai mult femeile, iar aceasta nu este cu putintă s-o rabde Dumnezeu. A răbdat pe păcătosii din vremea lui Noe, pe cei din Sodoma si Gomora, dar parcă nu ajunseseră la acest stadiu, să umble goi pe stradă si să-si arate trupurile lor goale la bărbati, ca să-i atragă spre păcat.

Dumnezeu este indelung-rabdator, iar o mie de ani sunt inaintea lui Dumnezeu ca o ora. Rabda indelung, dar si rabdarea Sa are margini. Nu e cu putinta ca Dumnezeu, care totdeauna pedepseste pacatul, sa ingaduie a se face atatea pacate, fara sa le pedepseasca… Numai sa fim pregatiti. Sa avem credinta in Dumnezeu, in El sa ne punem nadejdea si dragostea si El nu ne va parasi. Fie ca nimic sa nu ne desparta de iubirea lui Hristos.

Acum ne aflam in pragul marii manii; se apropie sfarsitul sfarsitului. Sfintii Parinti ai Bisericii noastre au socotit moartea si a doua venirea Mantuitorului necesare pentru mantuirea omului, iar cei care le-au avut intotdeauna in minte, au fost izbaviti de chinurile vesnice. Din nefericire, oamenii au exemple rele din partea mai marilor societatii si ai Bisericii, care si-au invartosat inimile mai rau decat evreii. (…)

Vai si amar de vietuitorii acestei lumi! Cata intristare va sa vina peste oameni, daca stapanitorii lor sunt slujitori si robi ai antihristului! (…) Pentru ca aceia care au fost inrolati de Stapanul Imparatiei Cerurilor sa lupte, s-au molesit. Si nu numai ca au slabit, ci s-au adancit in somnul greu al trandaviei si al nepasarii. (…)” .

poarta-iadului-ev-mediu.jpg


Categorii

Avort, Biserica la ceas de cumpana, Cuvantul ierarhilor, IPS Teofan, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Portile Iadului

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

56 Commentarii la “BOR a deschis cutia Pandorei in privinta avortului sau… In numele cui vorbeste pr. Constantin Stoica?

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

  1. Nu am cuvinte sa comentez.
    Sa savirsit un pacat. De ce sa raspundem cu o CRIMA?

  2. Frate Admin.!

    Schimba emoticonul, te rog! Nu fii intristat din pricina mea! Am si eu limitele mele peste care nu se trece! Pur si simplu! Deocamdata nu s-a-ntamplat RAUL! Poate va naste cu bine amarata asta de copila si, ii vor lua altii rodul incestului si il vor creste! Pun stavila la orice alt gen de comentariu; ma opreste mila si revolta fata de asemenea cazuri.

  3. Decizia s-a luat deja, e pe toate siteurile si canalele de stiri.

    In privinta limitelor, acolo este lupta ta. Pe care cred ca trebuie s-o duci totusi pana la urma, ca orice om care vrea sincer mantuirea.

  4. Spuneau la stiri ca au luat deja decizia, sa se faca avort in tara. Comisia de “destepti” ai tarii. Adica cei ce au decis asa cum se cerea dinainte de cei ce au adus cazul in discutie, in ciuda celor decise de medici, psihologi si alti oameni de buna credinta. Probabil ca oamenii aceia se duc acasa si se culca linistiti cu constiinta ca au facut ceva bun. Cand colo, au decis uciderea unui suflet nevinovat si condamnarea la nefericire a celuilalt. Mai mult decat atat, sunt autorii morali ai atator crime care se vor face in numele noilor legi. Si inchipuiti-va! Oamenii astia cred ca fac bine. Cine zicea ca “va veni vremea cand va vor da mortii si vor crede ca aduc slava lui Dumnezeu”? Era parca intr-o carte a Sfantului Ignatie Brancianinov. Sunt obosita si nu-mi aduc aminte cine. Dar asa e. Acum ei cred ca au salvat o copila “violata” de marea trauma de a naste un copil (vedeti ideea? e o trauma sa nasti). Maine, pasul urmator. Vor omora pe oricine si vor zice ca au facut-o cu scop bun. Ca cutare sau cutare era criminal, sau pericol public. O fac deja americanii, spunand ca cutare a participat la nu stiu ce actiuni “teroriste”. Apropo de viol. Oare asa sa fie? Cand eram mica, in Buzau, in bloc era o fetita de 8 ani care “umbla cu baieti’ de vreo 18-20 ani. Si tare ii placea. Si pe la 12-13 ani era cu burta la gura, dar avort nu a facut. Ci s-a maturizat brusc. Alta “colega” de-a ei s-a sinucis la 14 ani. Nimeni nu stia exact de ce.
    Imi tot vine in cap “cine va rabda pana la sfarsit, se va mantui” ca argument sa ma linistesc cand mi se urca sangele la cap. Nu imi vine sa cred ce vremuri traiesc. Deplang soarta acestui sufletel atat de pizmuit de cel rau si slujitorii lui. Si imi vine sa sparg televizorul cand vad cretinele alea de la stiri cum prezinta impasibile situatia, chiar afisand o grimasa ingrijorata pentru “biata fetita”. Nu stiu ce sentimente sa incerc, sa imi fie mila de bietele tampite care nu stiu ce zic? Sau stiu? Uneori ma indoiesc de nevinovatia lor cand vad cu cata fervoare intrerup un om tocmai in mijlocul unei argumentatii de calitate. Cat de prost sa ajunga cineva sa nu isi dea seama ce se petrece? Dumnezeule mare! Astia sunt vlastare ale acestui neam? Cum se poate asa ceva? Cei drept credinciosi nu mai au urmasi? Fratilor! Este asa de grava situatia si e doar inceputul. Ganditi-va! Oare ce urmeaza? Eugenie? Eutanasie? Prelevare organe? Interzicere nasteri? Control populatie? Toate sunt rele. Dar mai inspaimantator decat toate este atitudinea “pastorilor” si “fratilor” nostri. Cum s-a ajuns aici? Unde ne duc astia fratilor? Nu se indeparteaza Sfantul Duh de Biserica noastra? Stiu ca sunt mesaje sa stam pe pozitii, sa nu plecam, sa nu tradam Biserica si sunt de acord cu ele. Dar astia pana unde pot merge? Cand va fi momentul sa ii indepartam din Biserica? Ei trebuie sa plece, Iudele. Nu noi sa plecam! Noi avem datoria sa cerem plecarea lor din Biserica si asta cu toata puterea.
    Poate ca acest caz, cu avortul, e putin cam emotional dar si de mare importanta pentru ca implica soarta unor suflete de om. Dar, de la Tanacu incoace, de la esecul ierarhilor de a judeca acest caz cu discernamantul Sfintilor Parinti, numai boacane fac. Eu nu vreau sa ma gandesc ce va urma. Cand te dezici de canoane si dogme, urmeaza dezbaterea si haosul. E mai mult decat vizibil ca merg din cadere in cadere. Din apostazie in apostazie. Sa ne rugam la sfintii inchisorilor comuniste sa mijloceasca pentru noi in fata lui Dumnezeu sa nu ne lase sa cadem de tot. Pentru jerta lor, sa se milostiveasca de neamul acesta si sa ridice dintre noi adevarati marturisitori ai Bisericii!

  5. Ce sa zic.. referitor la comentarii.. cred ca ar trebui suprimate. Ierarhii astia observa foarte bine indignarea si numarul inca destul de insemnat al DREPT-CREDINCIOSILOR si totusi stau. De ce stau ? Ca sa nu parem extremisti ? Oricum deja suntem pentru ei niste extremisti, niste separatisti ortodocsi care nu pot sau nu vor sa experieze dulceata dragostei si a comuniunii cu ereticii. Dar cu cat suntem mai multi, inca si in randul slujitorilor, oare nu acum suntem mai credibili ? Comentariile sunt de prisos, deja nu le mai vad rostu.. ar trebui in loc sa comentez sa ma intreb la fiecare click de mouse cat m-am rugat pt oamenii astia sau ce initiative am luat.

    Anca a zis bine mai sus ” cand va fi momentul sa ii indepartam din Biserica? “. Parca atacurile se intetesc pe zi ce trece. Timpul trece, vantul bate tot mai tare si multi brazi nu au radacinile bine infipte in pamantul ortodoxiei. Daca se prabusesc se usuca repede cu radacina la soare. O radacina bine infipta trece usor printr-o iarna geroasa si poate aduce noi roade. Eu zic sa ne rugam pentru ei si in rugaciunile noastre sa cerem un pic de curaj, un pic de initiativa de marturisire. M-as duce cu gandul un pic la ” categoria dizolvanta ” a lui Tutea si anume luciditatea – fratilor, daca eu imi exprim indignarea in fata voastra nu rezolv nimic si nici nu marturisesc Adevarul tocmai pentru ca noi cunoastem Adevarul. Adevarul il marturisim in fata celor care nu-L cunosc pentru folosul si indreptarea lor. Ma gandesc ca ne aratm indignati si poate scarbiti dar fara a incerca sa marturisim cu adevarat o facem degeaba si eu sunt primul care ma arat indignat dar parca simt ca degeaba o si arat. Si m-am gandit la asta citind ce a scris Anca si pe final a punctat bine. Stiu ca nu ne putem impotrivi vremurilor ce vor sa fie, dar si ” tacerea e lepadare ” dupa cum spune dragul nostru parinte si mare duhovnic Iustin Parvu. Atacurile astea sunt organizate, sunt strategice, oare nu la fel ar trebui sa le raspundem, organizat si strategic? Imi suna chiar ciudat, poate pentru ca sunt aproape inexistente sau nesustinute actiunile ortodoxe si prin urmare grabnic innabusite. Sa ne rugam sa ne lumineze Dumnezeu sa punem inceput bun. Frumusetea Adevarului e insulara in Romania dupa cum spunea Dan Puric.. ar trebui sa incercam sa punem bazele unui ” arhipelag “.
    Ma iertati, Doamne ajuta, bucurie !

  6. @ Robertlaur:

    Nu le suprimam, desi noua ne-ar fi mai usor, am fi mai putin stresati, dar… chiar nu cred deloc ca sunt degeaba! Chiar daca putin, dar stim si simtim ca si ele conteaza. Desigur, rugaciunea e mai importanta si desigur, si mai bine va fi cand vom putea face si mai mult. Dar deocamdata asta se poate face. Nu e chiar nimic. Sa nu ne descurajam asa usor, pentru ca asa va fi biruinta lor foarte usoara. Altfel, ne mai dam noua insine o sansa. Nu-i putem indeparta din Biserica noi, dar vor vedea ca inca suntem vii, inca avem ochi si glas, inca nu ne pot prosti, indobitoci, spala pe creier pe toti. Nici nu asteptam neaparat efecte imediate. Dar stam ca in fata lui Dumnezeu si strigam… pentru ca nu ne lasa constiinta sa n-o facem! Am o mica nadejde si mici confirmari ca ceva-ceva din toata zbaterea asta este de folos. Altfel am trage obloanele. Poate va veni curand si vremea cand nu ne va mai ramane DECAT rugaciunea, dar acum… inca se mai poate lupta. Chiar si asa, modest.

    Revenind la rugaciune, noi zicem sa ne rugam pentru Biserica in general si pentru noi, nu atat pentru ei. Nu asteptam minuni si cei de rea-credinta sa devina buni. Doar ca rautatea lor sa mai fie infranata… “Nu pentru lume ma rog, ci pentru acestia ma rog…”.

  7. Comisia întrunită în cazul fetiţei însărcinate în urma unui viol aprobă avortul:
    http://www.realitatea.net/comisia-intrunita-in-cazul-fetitei-insarcinate-in-urma-unui-viol-aproba-avortul_305722.html

    Fata de 11 ani poate face avort în România. “Sarcina periclitează grav sănătatea mintală a fetei”, a declarat Vlad Iliescu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. “Specialiştii au apreciat că fătul are 1% şanse de supravieţuire”, a mai declarat Iliescu

    Fata de 11 ani este însărcinată în 21 de săptămâni. Familia trebuie să decidă unde se va face întreruperea de sarcină“.

    REVOLTATOARE ATATA REA-CREDINTA SI INVERSUNARE DE A DEMONSTRA NECESITATEA UCIDERII, CU PRETUL MINCIUNILOR CELOR MAI SFRUNTATE SI IMPOTRIVA EVIDENTELOR! CUM A AJUNS STIINTA SA FIE MANIPULATA ORDINAR CA SA JUSTIFICE ASASINATUL!

    INCREDIBIL CUM SE INCALCA CU NONSALANTA DIABOLICA EXPERTIZA MEDICILOR!!! VA FI OMORAT UN COPIL DE – 5 LUNI PERFECT VIABIL SI CARE PESTE MACAR 1-2 LUNI AR PUTEA FI NASCUT SANATOS!

    CATA RAUTATE SI MIZERIE UMANA LA SOTIA LUI DUCU BERTZI! CAT DE SATISFACUTA ESTE ACEASTA CRIMINALA! POATE O SA PARA DEPLASAT, DAR CRED CA PENTRU O ASEMENEA NELEGIUIRE TOTI CRESTINII AR TREBUI, MACAR CA GEST SIMBOLIC, SA NU MAI CUMPERE SI SA NU MAI ASCULTE VREODATA CANTECELE LUI DUCU BERTZI!

  8. Se doreste inlaturarea unui abuz (violul) printr-un alt abuz (avortul) “invelit” in poleiala de dreptate.
    In realitate, fata aceea violata va fi oricum traumatizata.
    Deci, fetita nu e capabila sa fie mama. Atunci , sa omoram copilul. De parca in lumea asta au copii numai femeile care stiu si pot si vor sa fie mame, numai femeile responsabile.

    Din pacate, ochii nostri sunt orbiti de patimi , asa ca ne gandim (noi in general, “lumea”) ca Dumnezeu vrea ceea ce noua ni se pare “just”. Si daca nu vrea ca noi, nu ezitam sa il declaram “nedrept”. Cu toata convingerea noastra de orbi.
    Sa spui ca si in astfel de situatii avortul e tot un pacat e o nebunie, toti vor fi de acord ca esti fanatic, bigot. Si catalogarea o vei primi nu de la atei, ci de la cei care “il au pe Dumnezeu in inima lor” (!!!), carora viata in Biserica nu le este necesara pentru “a/l cunoaste pe Dumnezeu”!

  9. Da, din pacate in activitatea Directiei de protectie a copilului(dar numai de protectie nu poate fi ) se iau astfel de decizii ,,umaniste” foarte des, insa de data aceasta au facut vizibila in fata tarii si a lumii, metoda de lucru folosita in solutionarile unor astfel de cazuri.
    O comisie de calai, fereasca Dumnezeu sa faci parte dintr-o astfel de comisie; si-au argumentat paroxistic solutia(umana) de crima a pruncului nenascut si nevinovat dar agatat de viata si au tras o gloata de inconstienti dupa ei:,, rastigniti-l! sangele lui asupra noastra si a copiilor nostri!”.
    In declaratiile lor , constati cum percep specialistii in servicii psihosociale,oamenii, ca pe niste roboti, sau computere, dai reset si esti ca nou: avortul(resetul) ii va reda copilaria…, sa fim seriosi, o fata cand incepe sa se dezvolte fizic si sa aiba prima menstruatie s-a cam terminat cu copilaria, ea trebuie sa devina mai atenta la lumea din jur si la viata ei.Daramite cele prin care Florina a trecut si trece…
    Ceea ce m-a scarbit la doamna Bertzi in special, dupa hotararea Comisiei de la Iasi, familia fetei parea resemnata, insa au urmat consilierile specialistilor de la protectia copilului, la presiunea doamnei indignate aparute la televizor ce interpreta inginereste viata: copil este individul intre 0 si 18 ani, deci restul nu importa, aruncati la gunoi!sa reperam viitorul probabil luminos al fetei de 11 ani prin avort!
    Iar apoi, cum spuneati, satisfacuta ne dadea comunicatul de presa purtand o cruce foarte vizibila la gat…
    Corina N.

  10. Exact asa am gandit si am trait si noi lucrurile… Cum sa nu ti se urce sangele la cap si sa nu-ti vina sa urli cand vezi o asemenea aramata de criminali ipocriti, in “gulere albe”… care omoara de vii copii sanatosi in numele protectiei copilului! De fapt ei au un singur interes (dincolo de acest caz): sa faca propaganda pentru avort si sa incurajeze libertinajul sexual fara limite. Acum au dat un semnal perfect pentru strategia urmarita de ei, echivalent, ca impact, cu premiul de la Cannes luat de acel film faimos, care facea aceeasi apologie a avortului ‘terapeutic’, salvator, mantuitor 🙁

    Totul face parte din aceeasi ideologie antihristica, nihilista, din acelasi razboi impotriva lui Hristos dus pe toate fronturile simultan: ecumenismul sincretist, libertinaj sexual, drepturi infinite pentru homosexuali, interzicerea corectiei fizice in familie si in general subminarea totala a autoritatii parintilor, avort, eutanasie, evolutionism obligatoriu, extraterestri, controlul din ce in ce mai mare asupra persoanei prin noile tehnologii si prin toate mijloacele Statului, etc. Totul este un sistem. Drapat in bune intentii, ca orice drum adevarat spre iad.

  11. La aceasta enumerare care ati facut-o dv. frate admin, as indrazni si eu sa mai adaug: HAARP – High Frequency Active Auroral Reasearch Program
    http://www.youtube.com/watch?v=9dTAqNk5CGw
    si mai ales pentru ca se incadreaza in tema eseului: clonarea, si Human Fetal Stem Cell Therapy (embrionic stem cell)
    http://www.youtube.com/watch?v=gjbuoUhhUJQ

  12. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Mana fetusului care a impresionat lumea
  13. Pingback: Război întru Cuvânt » Pr. Dan Badulescu vadeste minciuna conlucrarii dintre religie si stiinta
  14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Ofensiva anti-familie continua (Ultimele stiri - 27 nov. 2008)
  15. Viata este un dar de la Dumnezeu.In romania se fac multe abuzuri.In general legile sunt pt. Grivei (la noi).Mai avem si f. multi bolnavi mintal,inregistrati si cred ca si mai multi,neinregistrati.Pt. avere au ajuns sa se omoare rudele intre ele, sa-si faca contracte prin care sa le cedeze bunurile cu promisiunea de ingrijire si dupa aceia sa-i ajute sa mora mai repede, fara sa-i ingrijeasca,doar suprimind medicatia sau alimentele.Cunosc asemenea cazuri.Nu sunt de acord cu legalizarea eutanasiei nicaieri in lume,In romania nici atit,caci s-ar face abuzuri si ar muri f. multa lume nevinovata.La noi in tara nici nu ar trebui pronuntat.Nu vedeti cite nenorociri se intimpla?

  16. un caz controversat..care a adus multa tulburare in sinul Bisericii lui Hristos…pacat ca se intimpla astfel de lucruri…Domnul sa ne pazeasca…

  17. Parerea mea este ca in Romania legile sunt prea blande cu gunoaiele care abuzeaza de minori. De vina e nemernicul care si-a pus mintea cu fata de 11 ani.CLAR.Dar despre asta vad ca nu discuta nimeni…

  18. @ Asta pentru ca in cazul respectiv nici nu fusese un abuz. Sigur, in general, e o crima, o mare tragedie, dar nici ea justifica raspunsul prin uciderea fizica a unei alte fiinte fara aparare.

  19. Pingback: Razboi întru Cuvânt » GRIPA AVIARA, SORA CU CEA PORCINA? / Educatia copiilor si avortul (Stiri sanatate si familie 16-19 martie 2010)
  20. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Aduse cu posta electronica: MARTURIA MEDICULUI CRESTIN CHRISTA TODEA-GROSS DESPRE CAZUL DE AVORT DE LA MATERNITATEA GIULESTI
  21. Pingback: PARINTELE NICOLAE TANASE DESPRE FAMILIA ORTODOXA, STATUL CRIMINAL SI NEPASAREA NOASTRA: "Noi nu avem o preocupare pentru problemele oamenilor din parohie"
  22. Pingback: CUM SE OMOARA COPIII NENASCUTI SI CU CE CONSECINTE ASUPRA FEMEILOR? Reportaj fara anestezie despre avort: “E URGIE!” - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  23. Pingback: Ce trebuie sa facem INAINTE SI DUPA IMPARTASIRE?/ Invidie si DUPLICITATE/ Pr. Dan Damaschin despre URMARILE TRAGICE ALE AVORTULUI, CONTRACEPTIE si CRUCEA DE MAMA/ IPS Ierotheos Vlachos - interviu despre episcopi, sminteli, secularizare si clericii care FA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate